Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 47 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

Alles netjes afgewerkt en afgerond
-

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuislemmer Lemmer bedankt

Beoordeling van G.Winia uit Lemmer, geschreven op 07-12-2016

Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuislemmer. Hij dacht met ons mee en over de mogelijkheden. ( er is zoveel mogelijk, je kunt alles krijgen zoals je wilt) Goeie prijs kwaliteit! Hij komt zijn afspraken Meer »

Zeker
-

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

prima service en mooie Duitse keukens

Beoordeling van M.Meije uit nog niet bekend, geschreven op 17-11-2016

Op zoek naar mooie en betaalbare keukens, heb ik een gesprek gehad met Ewout van der Veen van Küchentreff in Villa Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Ik zocht: een nieuwe keuken , liefst een Duitse, wegens Meer »

mooie open en overzichtelijke inrichting
-

1 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Villa Arena

jammer, maar toch goed

Beoordeling van L.Hoek uit grootebroek, geschreven op 09-11-2016

In april een complete keuken,tegelvloer en laminaat gekocht.Plaatsing zou plaats vinden begin juni, ik had afgesproken dat ik de bestaande keuken zelf zou verwijderen. woensdags was de geplande dag dus ik Meer »

vakmanschap, kwaliteit van de componenten
slechte planning, is nu verbeterd

Keukenfavoriet

Een aanrader!

Beoordeling van Fam. Van Dijk uit Havelte, geschreven op 02-11-2016

Bij Siebe een prachtige landelijke keuken gekocht. Een geluk voor ons dat de klassieke oven ook nog in de aanbieding was. Siebe heeft ons goed geholpen met het inrichten van de ruimte. De "apothekerskast" is een Meer »

Eerlijkheid en deskundigheid van de verkoper
Niks

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

ervaring met parel keukens

Beoordeling van Hayat Boukamir uit Almere, geschreven op 24-10-2016

De ontvangst was hartelijk en ontspannen. Er werd echt de tijd en aandacht voor ons ontwerp genomen en kregen zeer veel goed advies. . Vanaf het begin meedenken tot het definitieve plan geleverd is, is dit Meer »

zeer professioneel
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Parel Keukens & Sanitair

Alle lof voor Parel Keuken!

Beoordeling van Hamid uit Almere, geschreven op 03-10-2016

In de zomer van 2015 begon mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning. Al bij het rondkijken bij Parel Keukens werden we meteen goed geholpen door de heer Nima. Zeer positieve ervaring. Vanaf Meer »

Goede service, kwaliteit en goede prijs
Geen

Parel Keukens & Sanitair

eindelijk iemand die mee denkt.

Beoordeling van Hanneke uit oosterzee, geschreven op 05-09-2016

Onze folie keuken was aan vernieuwing toe en na het standaard rijtje keuken leveranciers te hebben bezocht kwamen wij bij Siebe van "keukenhuis Lemmer "terecht. Onze dochter had er voor haar huis ook een Meer »

mee denken
-

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Pagina 4 van 5

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

80 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!