Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 41 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Een aanrader!

Beoordeling van Fam. Van Dijk uit Havelte, geschreven op 02-11-2016

Bij Siebe een prachtige landelijke keuken gekocht. Een geluk voor ons dat de klassieke oven ook nog in de aanbieding was. Siebe heeft ons goed geholpen met het inrichten van de ruimte. De "apothekerskast" is een Meer »

Eerlijkheid en deskundigheid van de verkoper
Niks

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

ervaring met parel keukens

Beoordeling van Hayat Boukamir uit Almere, geschreven op 24-10-2016

De ontvangst was hartelijk en ontspannen. Er werd echt de tijd en aandacht voor ons ontwerp genomen en kregen zeer veel goed advies. . Vanaf het begin meedenken tot het definitieve plan geleverd is, is dit Meer »

zeer professioneel
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Parel Keukens & Sanitair

Alle lof voor Parel Keuken!

Beoordeling van Hamid uit Almere, geschreven op 03-10-2016

In de zomer van 2015 begon mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning. Al bij het rondkijken bij Parel Keukens werden we meteen goed geholpen door de heer Nima. Zeer positieve ervaring. Vanaf Meer »

Goede service, kwaliteit en goede prijs
Geen

Parel Keukens & Sanitair

eindelijk iemand die mee denkt.

Beoordeling van Hanneke uit oosterzee, geschreven op 05-09-2016

Onze folie keuken was aan vernieuwing toe en na het standaard rijtje keuken leveranciers te hebben bezocht kwamen wij bij Siebe van "keukenhuis Lemmer "terecht. Onze dochter had er voor haar huis ook een Meer »

mee denken
-

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Persoonlijk en klantvriendelijk. Neemt de tijd en denkt mee met inrichten keuken.

Beoordeling van S. Bakker uit Lemmer, geschreven op 02-09-2016

Keuken plus apparatuur gekocht. Goed geadviseerd en tot een mooi eindresultaat gekomen. De moeite waard om eens naar binnen te gaan als je op zoek bent naar een keuken.

Persoonlijk
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Goede voorlichting en zeer nette afhandeling

Beoordeling van B.Mason uit Lemmer, geschreven op 30-06-2016

Hadden zelf reeds een plan voor de indeling van de keuken. Hebben dit overlegd en Keukenhuis Lemmer heeft hierop een keurige offerte gemaakt. Hierin werden de diverse mogelijkheden voorgesteld. Het is een Meer »

Goede uitleg en nette levering
-

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Goede service

Beoordeling van vd.Wal uit Lemmer, geschreven op 25-06-2016

Een keuken gekocht bij keukenhuis Lemmer. Zeer goed geholpen mooie zaak niet te groot en klant gericht,de verkoper neemt de tijd voor je en denkt mee met al je wensen. We zijn zeer tevreden over onze keuken de Meer »

top
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

KEUKENHUIS Lemmer een topzaak

Beoordeling van J.M.R. uit Urk, geschreven op 24-06-2016

Keukenhuis Lemmer was de eerste zaak welke we aandeden om een keuken te zoeken, al gauw na het gesprek en de aanbevelingen in de showroom hadden we al zeer snel een deal, het was geen gladde verkoperstaal maar Meer »

De uitstraling van de keuken
Geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Prima ervaring

Beoordeling van Keukenfavoriet uit Hensbroek, geschreven op 13-06-2016

Ik heb een appartement en had een keuken nodig met een gasfornuis en een afwas machine. Aangezien mijn keuken niet al te groot is heeft KeukenFavoriet toch een keuken op maat weten te leveren en te installeren Meer »

Komen hun afspraken prima na.
Geen

Keukenfavoriet

Top keuken

Beoordeling van H.Balsing uit Avenhorn, geschreven op 16-02-2016

Een nieuwe keuken gekocht bij de keukenfavoriet. Een prettige omgeving met een klantgerichte verkoper die meedenkt ,voor wie niets teveel is en kennis van zaken heeft. Men denkt aan kleine details die je als Meer »

professionele uitstraling
geen idee

Keukenfavoriet

Pagina 4 van 5

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

79 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!