Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 70 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Parel keukens

Beoordeling van M. Pel uit Almere, geschreven op 19-06-2018

Parel keukens raad ik zeker iedereen aan. Vanaf de eerste gesprek werd er door Parel keukens goed geluisterd naar mijn wensen. Ik werd door Parel keukens goed geadviseerd. Daarom heb ik mijn keuken bij Parel Meer »

Kennis en ervaring
kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Heel erg goed

Beoordeling van sima Milani uit ijbrug t e Amsterdam, geschreven op 11-06-2018

Ik vind sfeer erg vriendelijk en adviseur is ook erg goed . Hij luistert echt wat je wil en waar je wil de kast en koelkast of eiland hebben en dat vind ik prettig en fijn . met mijn planning word mijn keuken Meer »

gedrag van Nima en Parvis en tips dat ze gegeven hebben
-

Parel Keukens & Sanitair

Uitstekend

Beoordeling van Fam Overdijk uit Almere, geschreven op 11-06-2018

Wij hebben een Keuken bij Parel Keukens in Almere gekocht wij zijn heel tevreden ermee samen zij wij goed uitgekomen en ze hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd aanraden dus.

Ze nemen de tijd voor je
geen negatieve

Parel Keukens & Sanitair

mijn droom keuken

Beoordeling van maryam kazemifar uit almere, geschreven op 10-06-2018

ik heb een L vorm keuken bij parel keuken gekocht.dat is erg leuk.ik heb uitgebreid advies van adviseur gekregen.ze stonden open en geduldig voor mijn wensen.ik ben helemaal tevreden met mijn nieuw keuken.erg Meer »

goed
-

Parel Keukens & Sanitair

Mooi begin, verschrikkelijke afwikkeling

Beoordeling van Klein uit Zeewolde, geschreven op 31-05-2018

Wij hebben een grote keuken incl. Apparatuur en maatwerkblad gekocht in augustus van 2017. December 2017 hebben wij de volledige keuken betaald zodat deze op tijd besteld kon worden voor oplevering van onze Meer »

De winkel. Veel keuze.
De service

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Kitchendiscouter.nl

aanschaf keuken bij parel keukens

Beoordeling van Detlef. L uit almere, geschreven op 01-05-2018

Parel keukens werd door een vriend aanbevolen. Onze ervaring met parel keukens waren heel positief. vriendelijke medewerkers. Wij zijn tijdens het traject goed geadviseerd over onze keukens en alles wat er bij Meer »

kennis, ervaring en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Klant is geen koning

Beoordeling van Anoniem uit Noord-Holland, geschreven op 27-04-2018

Tot de dag van montage verliep alles prima. De monteurs zijn vriendelijk en vaardig, maar op kantoor gaat van alles mis. Monteurs kwamen meerdere keren niet opdagen door een foute planning (zonder bericht), er Meer »

Vaardige monteurs
Geen communicatie

3 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Kitchendiscouter.nl

aanrader!!!

Beoordeling van Ans de Leeuw, geschreven op 21-02-2018

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Alles top verlopen
geen

Keukenhuis Lemmer

Mooie keuken

Beoordeling van Anita, geschreven op 10-12-2017

Wij hebben in juni een keuken gekocht bij küchentreff arena , en zijn daar erg blij mee. In de showroom goed advies gekregen Voor de indeling van de ruimte. Na het plaatsen van de keuken kwam de verkoper nog Meer »

Positief geholpen
-

Kitchendiscouter.nl

KOOP HIER NOOIT EEN KEUKEN!!

Beoordeling van Yasmin uit amsterdam, geschreven op 04-12-2017

Trap er niet in! De mooie praatjes van Ewout van der Veen van Kuechen Treff Villa Arena. Ik heb in december 2016 een keuken gekocht; we zijn nu ruim een jaar verder en de keuken is nog steeds niet af! Alles wat Meer »

-
alles

10 van 10 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Kitchendiscouter.nl

Pagina 5 van 7

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

66 Keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!