Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 70 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

zeer goed

Beoordeling van johan uit Almere, geschreven op 06-11-2017

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

mooie keukens goede kwaliteit
-

Parel Keukens & Sanitair

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs.

Beoordeling van Rens, Gerrit en Josien uit Eibergen uit Eibergen, geschreven op 19-07-2017

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs en vakkundig geplaatst volgens de planning.
niets

KüchenTreff Eibergen

Word echt met je mee gedacht!

Beoordeling van Hoekstra uit Lemmer, geschreven op 04-07-2017

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

Goede service
Overal gaat wel iets mis. Bij onze keuken ook. Het is boven verwachting opgelost!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

Alles netjes afgewerkt en afgerond
-

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuislemmer Lemmer bedankt

Beoordeling van G.Winia uit Lemmer, geschreven op 07-12-2016

Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuislemmer. Hij dacht met ons mee en over de mogelijkheden. ( er is zoveel mogelijk, je kunt alles krijgen zoals je wilt) Goeie prijs kwaliteit! Hij komt zijn afspraken Meer »

Zeker
-

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

prima service en mooie Duitse keukens

Beoordeling van M.Meije uit nog niet bekend, geschreven op 17-11-2016

Op zoek naar mooie en betaalbare keukens, heb ik een gesprek gehad met Ewout van der Veen van Küchentreff in Villa Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Ik zocht: een nieuwe keuken , liefst een Duitse, wegens Meer »

mooie open en overzichtelijke inrichting
-

1 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Kitchendiscouter.nl

jammer, maar toch goed

Beoordeling van L.Hoek uit grootebroek, geschreven op 09-11-2016

In april een complete keuken,tegelvloer en laminaat gekocht.Plaatsing zou plaats vinden begin juni, ik had afgesproken dat ik de bestaande keuken zelf zou verwijderen. woensdags was de geplande dag dus ik Meer »

vakmanschap, kwaliteit van de componenten
slechte planning, is nu verbeterd

Keukenfavoriet

Een aanrader!

Beoordeling van Fam. Van Dijk uit Havelte, geschreven op 02-11-2016

Bij Siebe een prachtige landelijke keuken gekocht. Een geluk voor ons dat de klassieke oven ook nog in de aanbieding was. Siebe heeft ons goed geholpen met het inrichten van de ruimte. De "apothekerskast" is een Meer »

Eerlijkheid en deskundigheid van de verkoper
Niks

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Pagina 6 van 7

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

66 Keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!