Keukenstudio-beoordelingen: Parel Keukens & Sanitair

Parel Keukens & Sanitair (Almere) - Markerkant 10-106 - 1316 AL Almere

Totaal gemiddelde:

Aanbevelingen: 19 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Indruk van de algemene kwaliteit

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

onze Parel keuken

Beoordeling van I. van der Vecht uit amsterdam, geschreven op 21-06-2018

We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Parel Keukens en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Parel keukens verschillende Meer »

luisteren naar onze wensen
-

Parel keukens

Beoordeling van M. Pel uit Almere, geschreven op 19-06-2018

Parel keukens raad ik zeker iedereen aan. Vanaf de eerste gesprek werd er door Parel keukens goed geluisterd naar mijn wensen. Ik werd door Parel keukens goed geadviseerd. Daarom heb ik mijn keuken bij Parel Meer »

Kennis en ervaring
kleinere showroom

Heel erg goed

Beoordeling van sima Milani uit ijbrug t e Amsterdam, geschreven op 11-06-2018

Ik vind sfeer erg vriendelijk en adviseur is ook erg goed . Hij luistert echt wat je wil en waar je wil de kast en koelkast of eiland hebben en dat vind ik prettig en fijn . met mijn planning word mijn keuken Meer »

gedrag van Nima en Parvis en tips dat ze gegeven hebben
-

Uitstekend

Beoordeling van Fam Overdijk uit Almere, geschreven op 11-06-2018

Wij hebben een Keuken bij Parel Keukens in Almere gekocht wij zijn heel tevreden ermee samen zij wij goed uitgekomen en ze hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd aanraden dus.

Ze nemen de tijd voor je
geen negatieve

mijn droom keuken

Beoordeling van maryam kazemifar uit almere, geschreven op 10-06-2018

ik heb een L vorm keuken bij parel keuken gekocht.dat is erg leuk.ik heb uitgebreid advies van adviseur gekregen.ze stonden open en geduldig voor mijn wensen.ik ben helemaal tevreden met mijn nieuw keuken.erg Meer »

goed
-

aanschaf keuken bij parel keukens

Beoordeling van Detlef. L uit almere, geschreven op 01-05-2018

Parel keukens werd door een vriend aanbevolen. Onze ervaring met parel keukens waren heel positief. vriendelijke medewerkers. Wij zijn tijdens het traject goed geadviseerd over onze keukens en alles wat er bij Meer »

kennis, ervaring en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

zeer goed

Beoordeling van johan uit Almere, geschreven op 06-11-2017

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

mooie keukens goede kwaliteit
-

ervaring met parel keukens

Beoordeling van Hayat Boukamir uit Almere, geschreven op 24-10-2016

De ontvangst was hartelijk en ontspannen. Er werd echt de tijd en aandacht voor ons ontwerp genomen en kregen zeer veel goed advies. . Vanaf het begin meedenken tot het definitieve plan geleverd is, is dit Meer »

zeer professioneel
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Alle lof voor Parel Keuken!

Beoordeling van Hamid uit Almere, geschreven op 03-10-2016

In de zomer van 2015 begon mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning. Al bij het rondkijken bij Parel Keukens werden we meteen goed geholpen door de heer Nima. Zeer positieve ervaring. Vanaf Meer »

Goede service, kwaliteit en goede prijs
Geen


Pagina 2 van 2

| 1 | 2 | verder >>

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!