"Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs"

logo_vierkant Beoordeling van Annerie Brons uit Sliedrecht, geschreven op 29-11-2018
Alle beoordelingen van Woonstudio Joy (Ridderkerk)

Totaalgemiddelde:
Montage- / inbouwdatum:
Juli 2018
Positief:
Persoonlijk en service gericht
Negatief:
-

Aanbeveling: Deze klant beveelt het beoordeelde bedrijf aan.

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Ervaringsbericht / commentaar

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er werd kritisch meegekeken naar wat praktisch was en hoe we de ruimte zo goed mogelijk konden gebruiken. Hierbij werd er goed naar ons geluisterd om zo onze droomkeuken te realiseren.
De keuken is ontzettend netjes gemonteerd waardoor hij nu volledig tot zijn recht komt. De monteurs denken mee als ze praktische hobbels tegen komen en doen er heel veel voor om de keuken er mooi in te krijgen.
Na het zetten van de keuken zijn de laatste dingen z.s.m. opgelost en werden we goed op de hoogte gehouden van levertijden e.d. Gebreken worden gelijk opgelost en hier wordt niet moeilijk over gedaan.
Nu we een paar maanden in de keuken koken merken we hoe fijn het is dat overal echt goed over nagedacht is. De loopruimte is goed, de plaatsing van de apparatuur is handig en de indeling van de kasten is praktisch. Dit zorgt ervoor dat we elke dag met veel plezier in de keuken staan.
Het resultaat, de service en het fijne contact met woonstudio Joy zorgen ervoor dat we iedereen zouden aanraden om daar te gaan kijken. Service staat hoog in het vaandel en dat merk je.

Helpt u andere klanten bij het zoeken naar de meest waardevolle recensies.
Vond u deze beoordeling behulpzaam?

» ja » nee

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!