SIEMENS speedMatic modulaire vaatwasser

Innovatieve vaatwassers van SIEMENS: nieuwe constructie geeft meer vrijheid bij het ontwerp van de keuken

speedmatic-modular-geschirrspueler

Op de IFA introduceerde de apparatuurfabrikant Siemens naast enkele andere innovaties een compacte vaatwasser (inbouw) voor het hogere segment: De SpeedMatic Modular-vaatwasser in uitvoeringen van 45 cm of 60 cm maakt geheel nieuwe keukeninrichtingen mogelijk.

geschirrpuelmaschine-in-sideboard-oder-schwebender-kueche_2014Front

Nieuwe mogelijkheid: vaatwasser in het sideboard of in de zwevende keuken

Ook voor moderne ideeën hoeft u niet meer terug te deinzen, enkel omdat de vaatwasser niet in het ontwerp past. Een vaatwasser in onderkasten zonder sokkel of op ergonomische bedieningshoogte in een highboard? Een vaatwasser, die ook de inbouw in een kookeiland en dus iets bijzonders, zoals een zwevende keuken, mogelijk maakt? Dit alles is geen probleem meer met dit modulaire apparaat.

praktischer-einbau-geschirrspueler_2014Front

Nieuwe mogelijkheid: vaatwasser in de hoogkast

Prestaties en functie zijn geörienteerd aan de klassieke grote SpeedMatic vaatwassers van Siemens en werden zelfs nog verder verbeterd. Er staat nu ook een functie met de naam 'intensiveZone' ter beschikking, die dankzij een hogere temperatuur en spoeldruk gebruikt kan worden voor het verwijderen van hardnekkiger vuil uit schalen en pannen. Hierdoor en door het verenigen van design en werking, zou Siemens met deze innovatie weleens de trend voor de tweede vaatwasser kunnen hebben aangezwengeld: een modulaire vaatwasser staat, bijvoorbeeld ingebouwd in een zwevend keukenonderdeel, ter beschikking voor de reiniging van glazen en een tweede kan bijvoorbeeld met de intensieve reinigingsfunctie worden gebruikt. De noodzaak van een tweede vaatwasser heeft natuurlijk ook te maken met de kleinere capaciteit van het compacte apparaat.

De Siemens compacte vaatwasser maakt een individueel en ergonomisch aangenaam ontwerp mogelijk, waarbij ook gecombineerd kan worden met andere compacte inbouwapparatuur van de fabrikant.

Verdere punten bij highlights en innovaties

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!