Koelkast met vacuümvak ca. 0°C - versgarantie van Siemens

Innovatie op het gebied van koelapparatuur: Een nieuw koelvak met vacuümisolatie van Siemens houdt levensmiddelen langer vers.

Steeds meer mensen houden zich met onderwerpen zoals voeding en fitness bezig en zijn bereid, om in hun gezondheid te investeren. Het gezondheidsbewustzijn in de maatschappij groeit. Hier haakt Siemens op in. Op de IFA heeft de fabrikant een hypermodern koelapparaat voorgesteld. Deze koel-vriescombinatie van roestvrij staal is voorzien van een opbergvak met vacuümtechniek, waardoor levensmiddelen tot wel vijf keer zo lang houdbaar zijn.

„vacuum technology“- wat zit daar achter?

In deze ruime koelkast van Siemens is er voor elk levensmiddel, of het nu vis, vlees of groente is, de juiste temperatuur. Het koelapparaat is in drie verschillende zones opgedeeld. Boven bevindt zich het koelbereik, onder het vriesbereik en in het midden de zogenaamde „0-graden-zone“. Deze speciale voorraadszone bestaat uit een vitaFresh vak met vochtigheidsregulering en de innovatieve vacuümlade.

Binnen het vacuümvak heerst niet alleen een temperatuur rond de 0 graden. Dankzij de vacuümtechnologie is het mogelijk om een "gereduceerde zuurstofatmosfeer" te creëren. Zodra het vak gesloten is kan er door middel van een druk op de knop een vacuüm gecreëerd worden. De zuurstof wordt onttrokken en de luchtdruk zinkt tot ongeveer 300 mbar.

Koel-vriescombinatie met comfortabele 0-gradenzone
Deze koelkast biedt ideale opslagcondities voor levensmiddelen en beschikt over een VitaFresh vak en een vriesvak

Het toverwoord luidt „vacuum Technology“. Het moderne koelapparaat heeft een vacuüm vershoudvak, waardoor levensmiddelen aanzienlijk langer goed blijven.

(Afbeeldingen: pers Siemens)

Voordelen voor de gebruiker

In het vacuümvak heersen ideale voorwaarden voor levensmiddelen. Vitamines, voedingsstoffen en kwaliteit van de levensmiddelen blijven dankzij de vacuümafsluiting en optimale temperatuur langer bewaard. U heeft verse voedingsmiddelen steeds voor het grijpen en hoeft niet eerst weer boodschappen te doen voordat u een gezonde maaltijd kunt toebereiden. Dat bespaart tijd en geld. Bovendien kunnen in het koude vak dat 0°C graden heeft en bovendien zuurstofarm is nauwelijks ziekteverwekkende kiemen ontstaan.

Overige features

  • Praktisch: koel- en vriesafdeling kunnen onafhankelijk via een LCD-display aan de buitenkant van de koelkast ingesteld worden.
  • Zuinig: Het koelapparaat beschikt over een Eco- en vakantiestand. Functies, die het energieverbruik verlagen.
  • Intelligent: U wilt vele levensmiddelen tegelijk opslaan? De functies Supercool en Superfrost koelen deze snel af. Zo kunnen verse levensmiddelen niet voor een tijdelijke temperatuurstijging in uw koelkast zorgen.

Verdere punten bij highlights en innovaties

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!