verwijzing: Makkelijk, in de showroom stond onze keuken uitgestald

Door Arjan en Jacomina Zondervan uit Herkingen

 

Arjan en Jacomina en hun zoontje Siem verruilden hun huurwoning in Herkingen voor een eigen huis. Ver hoefden ze niet te verhuizen, want dat huis staat ook in Herkingen. Het is net na de watersnoodramp van 1953 gebouwd en dus ruim zestig jaar oud. Een ingrijpende verbouwing was nodig om de karakteristieke woning aan de eisen van deze tijd aan te passen.Een onderdeel van de metamorfose was het plaatsen van een nieuwe keuken. Het is een L-vormige keuken met een lange poot van 4 meter en een korte van 1,5 meter. Bovenkastjes zijn er niet. De bergruimte concentreert zich in twee hoge kasten. Het blad is van kunststof en grijs van kleur. De rest van de keuken is crèmekleurig – magnolia om precies te zijn – en de knopjes zijn zwart. Een plaatje, geheel passend bij het landelijke interieur in huize Zondervan. 

De keuken is geplaatst door Ardi Keukens in Sint-Annaland. Vanwaar die keuze? Arjan: “Mijn schoonouders hebben ook een keuken van Ardi Keukens, via de woningbouwvereniging. Ze zijn er heel tevreden over en het is een heel mooie keuken.

De nieuwe keuken is in januari in gebruik genomen. Tot volle tevredenheid. “Het ziet er heel netjes uit. We hadden een klacht over het kitwerk, maar die is netjes in behandeling genomen en opgelost. Natuurlijk, er kan iets misgaan, maar Ardi Keukens heeft het prima verholpen. 

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!