logo_5ad9aee4-17ac-4211-956a-11915f8e4ee4

Online-Keukenplanner

Ontwerp nu uw nieuwe keuken snel en simpel online
en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Keukenplanner starten »

vrijblijvend offerte aanvragen:
met onze kosteloze 3D-keukenplanner

De onlineplanner van I-KOOK is een praktisch 3D-online-tool, dat uw keukenplanning makkelijker maakt. En dat geheel kosteloos. De planningssoftware werkt zonder download op uw PC, tablet of smartphone en is simpel in de bediening. Het speelt geen rol welke browser of welk besturingssysteem u voor de keukenplanner gebruikt. Binnen een paar minuten heeft u zelf uw nieuwe keuken online ontworpen en kunt u dankzij de praktische 3D-afbeelding de keuken van alle kanten bekijken.

De individuele start met de keukenplanner – in 4 stappen naar virtuele droomkeuken

 • 1. Begin met de plattegrond van de keuken

  Keukenplattegrond in de onlineplanner kiezen De plattegrond is de basis voor uw individuele keukenplanning. U kunt dus het beste beginnen met het nabouwen van uw keuken met onze software. Kiest u in de pop-up „Ruimteconfigurator“ de passende keukenvorm en wat verder nog van toepassing is. U hoeft slechts een paar keer te klikken om de muren voor een open keuken weg te halen of een schuin dak in te voegen. Zo heeft u al snel een groffe plattegrond en kunt de muren verschuiven totdat de virtuele ruimte de gewenste vorm heeft.

  U kunt ook de afmetingen van uw kamer direct in de configurator invoeren, nadat u op een muur geklikt hebt. Om uw keuken zo nauwkeurig mogelijk online te visualiseren en te plannen, voegt u eventuele planningsdetails toe, zoals uitsteeksels van muren of verdeelt u de muur in secties voor een individueel kleurontwerp.

  Muren in de keukenplanner vastzetten
  Tip: Om er voor te zorgen dat de muren in de keukenplanner niet per ongeluk verschuiven, kunt u ze vastzetten door de slot-icons aan te klikken.

  Zodra de plattegrond die u in onze gratis keukenplanner hebt vastgelegd overeenkomt met de afmetingen van uw keuken, volgen de details. Voeg ramen, deuren en, indien bekend, elektrische en wateraansluitingen toe aan uw keukenplan. U kunt ook designelementen zoals scheidingswanden toevoegen wanneer u uw keuken online plant. Onthoud: hoe nauwkeuriger uw planning, hoe realistischer uw keukenontwerp zal zijn.

  U wilt de keukenmeubels direct online plannen? Dan start u met stap 2 van de keukenplanner. Maar let op: bepaalde keukenvormen , zoals een keuken met kookeiland , hebben meer plaats nodig dan een keukenblok of een kleine L-keuken . De plaats die u voor de keuken heeft, heeft dus invloed op het ontwerp en de uitvoering.

 • 2. Plaats de keukenmeubels en kies de apparatuur

  2D-afbeelding van de geplande keukenmeubels Na het maken van de plattegrond begint het eigenlijke ontwerpen van uw nieuwe keuken. Bij „Keukenmeubels“, dus stap 2 in de keukenplanner, kiest u de meubels uit. U kunt kiezen uit verschillende keukenkastjes : van voorraadskast , hoekkast tot apparaatkast.

  Met welke keukenkasten kunt u het beste beginnen bij uw online planning?
  Het gemakkelijkst is om eerst de onderkasten te kiezen en vervolgens de bovenkasten, wandkasten of planken in de virtuele keuken te plannen. Voor een keukenplanning zoals een L- of U-keuken - vaak keukenplanning "om de hoek" of "hoekkeuken" genoemd - kunt u het beste beginnen met een hoekkast in de keukenconfigurator en dan stap voor stap de keukeninrichting afwerken. De keukenmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kasthoogtes, afhankelijk van hoeveel opbergruimte u nodig hebt, de hoogte van de ruimte in uw keuken en hoe lang u zelf bent.

  Tip: Maak een rechte hoek met uw elleboog. 10 tot 15 cm daaronder is uw ideale werkhoogte waarmee u bij de keuze van de keukenonderkasten rekening moet houden. Bij „Design” in de 3D-planner kunt u de hoogte van de plint ook veranderen en daardoor de werkhoogte optimaliseren.

  Het goede van de virtuele keukenplanning: U kunt de gekozen keukenmeubels zo vaak als u wilt in de keukenplanner aanpassen en verschillende designelementen zoals de zijwanden, achterwand en aanrechtbladen uitproberen. Wilt u bijvoorbeeld een kookeiland met bar, dan maakt u het werkblad langer. Of u maakt het werkblad aan de zijkant langer en voegt een afsluitende wand tot op de vloer aan het einde toe en klaar is uw comfortabele zitgelegenheid in uw keukenontwerp.

  Vergeet bij al het heen en weer schuiven met de keukenkastjes niet de apparatuur aan uw online-ontwerp toe te voegen. De oven, het fornuis, de afzuigkap, de koelkast en de gootsteen maken uw keuken pas echt compleet.

 • 3. Bepaal het design van de keuken in de keukenplanner

  Keukendesign online in 3D vormgeven Staan de keukenmeubels op de juiste plaats? Dan gaat het er nu om te bepalen hoe de keuken er eigenlijk uit moet zien. Keukenfronten, grepen, werkbladen of achterwanden kunnen zo vaak u wilt worden veranderd. Gaat u hiervoor naar stap 3 in de I-KOOK keukenplanner. Bij het punt „Design“ staan er vele verschillende keukenfronten, kleuren en materialen voor u gereed. U kunt met onze software eindeloos creatief zijn bij het ontwerpen van uw keuken.

  Speelt u met de mogelijkheden van de keukenplanner.

  Kiest u bij zwarte keukenfronten ook eens een houten werkblad en dan een van graniet om te zien hoe verschillend dat er uitziet. Of u kiest een andere kleur voor de keukenfronten. Speelt u online zo lang met de afzonderlijke ontwerpen en designs totdat de keuken precies bij uw wensen past. En als u het niet zeker weet, deel dan uw keukenplanning met uw vrienden of vraag ons om advies.

 • Controleer uw keukenontwerp met onze 3D-afbeelding

  Switch-button voor 2D- of 3D-afbeelding Om een beter en vooral een realistischer gevoel voor uw keukenontwerp te krijgen gaat u van de 2D-afbeelding naar de 3D-afbeelding van onze keukenconfigurator. Plaats de camera en bekijk uw virtuele keukenontwerp van alle kanten. Alles op z’n plek? Kan ieder kastje worden geopend? Komt uw ontwerp overeen met uw wensen of moet u nog iets veranderen?

  Virtueel keukenontwerp van een L-keuken
  Planning bekijken
  De 3D-keukenplanner geeft in detail uw eigen keukenplanning weer en helpt u om online te beslissen of de gekozen keukenmeubels, kleuren en materialen harmonieus in uw huis passen. Als er een keukenkastje ontbreekt of veranderd moet worden, gaat u naar het navigatiepunt "Keukenmeubels" in onze software. Fronten en handgrepen kunnen snel en gemakkelijk veranderd worden in het onderdeel " Design ". Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat van uw planning, slaat u het op.


Wat kunt u vervolgens met uw keukenontwerp doen?

Wij ondersteunen u bij het professionele bewerken van uw keukenplanning en bij het vinden van de beste offerte voor uw keuken. Als u vragen heeft over het plannen van uw keuken, kunt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen in het menu onder rubriek 4 van de onlineplanner. Deze service is kosteloos.

Maak online een adviesafspraak met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het plannen van uw keuken.Heeft u vragen of opmerkingen over onze kosteloze keukenconfigurator of heeft u hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

De keukenplanner Nu kosteloos en zonder download ontwerpen
Keukenplanner starten »
Privacyverklaring vanwege gebruik van KüchenAtlas-services. ×

Privacyverklaring vanwege gebruik van de KeukenAtlas-services Deze website stelt de online-keukenplanner (hierna service genoemd) van de KüchenAtlas Portal Betriebs GmbH (hierna KeukenAtlas), Fürstenrieder Str. 5, D-80687 München, Duitsland beschikbaar. De service maakt het het bedrijf „I-KOOK“ mogelijk de keukenplanner op de website van het bedrijf te integreren. Voor zover u deze pagina oproept, wordt uw IP-adres en eventuele door u voor het opslaan van uw gegevens of verwerkring van uw aanvraag ingevulde gegevens doorgegeven. Meer informatie kunt u direct vinden op https://www.keukenatlas.nl/gegevensbescherming/