Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega: "Oplichters"

Quooker via een van de vele BV's onder Wiech Benelux. Kitchen Restyle / Keuken-kranen.nl, Order wordt niet geleverd en geld wordt niet geretourneerd. Ondanks de vele toezeggingen. BIj navraag op alle Meer »

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "fam. vd Meer uit Almere"

We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een toch Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Nolte Küchen Center No.1 in 3068 JP Rotterdam: "Top keuken"

In april 2015 hebben wij een nieuwe keuken laten plaatsen door Nolte Kuchen center no.1. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken. Het is een zeer stevige en degelijke keuken geheel naar wens. Wij Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

zeyko Keukens: "Na 40 jaar een Rembrandt keuken vervangen."

Onze keuken (Rembrandt) die we in 1976 hebben gekocht hebben we na 40 jaar verkocht. Hij was nog 100% functioneel. We hadden een klasse keuken. Onze opgroeiende kinderen waren vooral geen kinderen die er Meer »

KüchenTreff Stadskanaal in 9501 VJ Stadskanaal: "Vakmannen"

Een nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper. Een klein probleempje bij de levering van de keuken maar ook dit werd prima opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

LEICHT Keukens: "Dagelijks gebruikte Lecht keuken na 40 jaar vervangen ( begint aan 2de leven in tuinhuis)."

Leicht keukens zijn gewoon het van het. Na + 40jaar heb ik ze laten vervangen en ze is nog steeds intact. Ik heb gewoon gezocht naar een Leicht verdeler in de buurt en dit was DHR. Cosijns Michael uit Meer »

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Goede ervaring"

Vorig jaar keuken gekocht bij Kuechentreff Villa Arena. Inmiddels is alles bij mij gemonteerd en werkt prima. Moest nog wat leidingwerk verlegt worden heeft een monteur van ewout gedaan. Verkocht zoals Meer »

Pelgrim Keukenapparatuur: "Ronduit SLECHT"

We hebben een combi oven-magnetron gekocht. Deze warmt slechts af en toe maar op. De oven doet het wel. We zijn na de aanschaf bij de Hoop in Terneuzen nu 3 maand verder en nu gaan ze nog eens een expertise Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Brok Keukens & Interieur in 7609 RG Almelo: "Witte Z-vormige keuken nieuwbouw"

In 2018 hebben wij een jaar lang gewerkt om een nieuwbouwhuis (vrije bouw) te betrekken. Onze aannemer raadde Brok keukens aan als één van de mogelijke leveranciers. Op 2e paasdag werden we goed ontvangen en goed Meer »

Häcker Keukens: "Beste prijs/kwaliteits verhouding op de makrt"

Zeer tevreden over het product evenals de plaatsing en de service. Er bestaat een uitgebreid gamma zowel in keukens met greep als greeploze keukens.

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!