Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

new_logo_parelkeukens

Onze Parel keuken

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere
Beoordeling uit Lelystad, geschreven op 10-12-2019

Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. Bij het bezoek goed en Meer »

i_kook_logo-22

Zeer slechte ervaring

I-KOOK Zaandam in 1506 PW Zaandam
Beoordeling uit Amsterdam, geschreven op 09-11-2019

Afgelopen zomer keukenkasten besteld bij I-kook in Zaandam. Het uitzoeken en betalen ging snel. Echter begonnen daarna de problemen. Slechte communicatie, klantonvriendelijk, treurige planning en een levertijd Meer »

1 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

logo_keukenatlas-3

Fijn bedrijf!

KeukenSucces in 1716 KJ Opmeer
Beoordeling uit Lelystad, geschreven op 06-10-2019

Keuken en daarna ook meteen badkamer laten doen. Mooi (chique en knus), praktisch en voor minder dan we hadden gebudgetteerd ????????????

Oplichters

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega
Beoordeling uit bezorging, geschreven op 04-09-2019

Quooker via een van de vele BV's onder Wiech Benelux. Kitchen Restyle / Keuken-kranen.nl, Order wordt niet geleverd en geld wordt niet geretourneerd. Ondanks de vele toezeggingen. BIj navraag op alle Meer »

nolte_rotterdam

Top keuken

Nolte Küchen Center No.1 in 3068 JP Rotterdam
Beoordeling uit Bleiswijk, geschreven op 28-07-2019

In april 2015 hebben wij een nieuwe keuken laten plaatsen door Nolte Kuchen center no.1. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken. Het is een zeer stevige en degelijke keuken geheel naar wens. Wij Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

log_zeyko_keukens

Na 40 jaar een Rembrandt keuken vervangen.

zeyko Keukens
Beoordeling uit Epen, geschreven op 28-04-2019

Onze keuken (Rembrandt) die we in 1976 hebben gekocht hebben we na 40 jaar verkocht. Hij was nog 100% functioneel. We hadden een klasse keuken. Onze opgroeiende kinderen waren vooral geen kinderen die er Meer »

Vakmannen

KüchenTreff Stadskanaal in 9501 VJ Stadskanaal
Beoordeling uit Borger, geschreven op 01-04-2019

Een nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper. Een klein probleempje bij de levering van de keuken maar ook dit werd prima opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

logo_leicht_keukens-2

Dagelijks gebruikte Lecht keuken na 40 jaar vervangen ( begint aan 2de leven in tuinhuis).

LEICHT Keukens
Beoordeling uit Appelterre -Eichem, geschreven op 25-03-2019

Leicht keukens zijn gewoon het van het. Na + 40jaar heb ik ze laten vervangen en ze is nog steeds intact. Ik heb gewoon gezocht naar een Leicht verdeler in de buurt en dit was DHR. Cosijns Michael uit Meer »

Goede ervaring

Kitchendiscouter.nl in 1101 DJ Amsterdam
Beoordeling uit Amsterdam, geschreven op 11-03-2019

Vorig jaar keuken gekocht bij Kuechentreff Villa Arena. Inmiddels is alles bij mij gemonteerd en werkt prima. Moest nog wat leidingwerk verlegt worden heeft een monteur van ewout gedaan. Verkocht zoals Meer »

pelgrim_mooimakkelijk_250x250

Ronduit SLECHT

Pelgrim Keukenapparatuur
Beoordeling uit Keuken, geschreven op 04-02-2019

We hebben een combi oven-magnetron gekocht. Deze warmt slechts af en toe maar op. De oven doet het wel. We zijn na de aanschaf bij de Hoop in Terneuzen nu 3 maand verder en nu gaan ze nog eens een expertise Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Meer over het onderwerp van beoordelingen:

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw winkelkeuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!