Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

KüchenTreff Stadskanaal in 9501 VJ Stadskanaal: "Vakmannen"

Een nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper. Een klein probleempje bij de levering van de keuken maar ook dit werd prima opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

Küchenhaus Ekelhoff in 48529 Nordhorn: "Geweldige service"

Wij hebben onze keuken gekocht in Nordhorn een behoorlijk eind rijden, maar de service was geweldig, de mensen die je helpen zijn niet opdringerig zoals in andere zaken vaak wel. Het advies is eerlijk, sommige Meer »

LEICHT Keukens: "Dagelijks gebruikte Lecht keuken na 40 jaar vervangen ( begint aan 2de leven in tuinhuis)."

Leicht keukens zijn gewoon het van het. Na + 40jaar heb ik ze laten vervangen en ze is nog steeds intact. Ik heb gewoon gezocht naar een Leicht verdeler in de buurt en dit was DHR. Cosijns Michael uit Meer »

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Goede ervaring"

Vorig jaar keuken gekocht bij Kuechentreff Villa Arena. Inmiddels is alles bij mij gemonteerd en werkt prima. Moest nog wat leidingwerk verlegt worden heeft een monteur van ewout gedaan. Verkocht zoals Meer »

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn: "Topzaak met supergoede service"

Twee maal een keuken gekocht bij Ekelhof (ivm verhuizing). Beide keren een hele goede ervaring gehad! Mooie en erg complete showroom. (Echte beleving) Heel veel diversiteit en je krijgt hier een goed beeld van Meer »

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "Echte aanrader!"

Wij hebben een complete keuken bij Parel keukens gekocht. Parel keukens heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor Meer »

Pelgrim Keukenapparatuur: "Ronduit SLECHT"

We hebben een combi oven-magnetron gekocht. Deze warmt slechts af en toe maar op. De oven doet het wel. We zijn na de aanschaf bij de Hoop in Terneuzen nu 3 maand verder en nu gaan ze nog eens een expertise Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Brok Keukens & Interieur in 7609 RG Almelo: "Witte Z-vormige keuken nieuwbouw"

In 2018 hebben wij een jaar lang gewerkt om een nieuwbouwhuis (vrije bouw) te betrekken. Onze aannemer raadde Brok keukens aan als één van de mogelijke leveranciers. Op 2e paasdag werden we goed ontvangen en goed Meer »

Häcker Keukens: "Beste prijs/kwaliteits verhouding op de makrt"

Zeer tevreden over het product evenals de plaatsing en de service. Er bestaat een uitgebreid gamma zowel in keukens met greep als greeploze keukens.

Woonstudio Joy in 2984 BA Ridderkerk: "Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs"

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!