Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Häcker Keukens: "Waardeloos"

Waardeloos merk. Zeer slecht materiaal en een nog veel slechtere service. Keuken van meer dan 30000 euro gekocht en de kwaliteit lijkt wel van de plaatselijke bouwmarkt. En dan de service die ze verlenen is 0.0. Meer »

Woonstudio Joy in 2984 BA Ridderkerk: "Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs"

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er Meer »

KüchenTreff Stadskanaal in 9501 VJ Stadskanaal: "WAARDELOOS"

Onze keuken is 14 maanden geleden gestart met opbouwen, en is nog steeds niet af. Steeds weer mooie praatjes, maar nakomen; helaas !! Alles wat er fout kon gaan, is ook fout gegaan Kasten niet goed, twee keer een Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn: "Top keukens uit Duitsland"

Volledige keuken incl inbouwapparatuur: zonder afspraak langsgegaan in Duitsland. Werden zonder problemen geholpen en zijn 3 uur bezig geweest. Uiteindelijk prachtige keuken uitgezocht en veel goede tips en Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

De Keukenadviseur.nl in 2142 EA Cruquius: "Perfecte service, prijs en kwaliteit!"

Wij zijn door De Keukenadviseur, Mike Teeuwen zeer goed en correct geholpen. Hij heeft bij ons een keuken op het werk geïnstalleerd. Het is natuurlijk ideaal dat hij tijdens werktijden bij je langskomt. Scheelt Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenfavoriet in 1648 GA De Goorn: "We gingen voor de beste kwaliteit...."

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe keuken! Keurig geplaatst en zijn blij met het perfect passende aanrechtblad in de niet helemaal haakse keuken. Wij raden de keukenfavoriet zeker aan...

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "keuken met een kookeiland"

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

Brok Keukens & Interieur in 7609 RG Almelo: "keuken met hoge afwerking en looks"

L-vormige keuken met een koof erboven, aanrechtblad van donkergrijs keramiek. Een kastenwand op korte zijde. Vaatwasser op hoogte met lade eronder Quooker met RVS spoelbak Inductie kookplaat met Meer »

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Prachtige keuken"

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een ervaren en Meer »

Beckermann Keukens: "Prima Keuken"

De andere recensie moet wel van een jaloerse concurrent zijn. Hij kan niet beter. Prima kwaliteit. Mooi en strak. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keukenathome die de keukens verkoopt is een prima zaak met een Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!