Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Rotpunkt Keukens: "Tevreden, maar ook teleurgesteld"

Onze Rotpunkt keuken is 18 jaar oud, we willen graag de keuken uitbreiden. Maar bij onze keuken zijn de kasten niet meer leverbaar, dit vinden we ontzettend jammer. Hopelijk vinden we een oplossing, waar Meer »

Keukendesign Emmen in 7825 VH Emmen: "Top tent"

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing van Meer »

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Mooie keuken"

Wij hebben in juni een keuken gekocht bij küchentreff arena , en zijn daar erg blij mee. In de showroom goed advies gekregen Voor de indeling van de ruimte. Na het plaatsen van de keuken kwam de verkoper nog Meer »

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "zeer goed"

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

Arma Keukens en Sanitair b.v. in 8071 SC Nunspeet: "Geweldig!!!"

Gewoon schitterend! en dan nog is het eigenlijk niet goed genoeg omschreven. Echt van a tot z voel je "hier zit ik goed" Bij binnenkomst word je keurig verwelkomt. In alle rust hebben we onze spullen uit mogen Meer »

KüchenTreff Eibergen in 7151 HD Eibergen: "Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs."

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Keukenhuis Lemmer in 8531 DK Lemmer: "Word echt met je mee gedacht!"

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega: "Echt advies bestaat nog."

Naar aanleiding van de Facebook pagina een bezoek gebracht. Ontvangen door Priscilla. Ze nam alle tijd voor ons en wat een duidelijke en heldere uitleg. Ze is eerst bij ons thuis komen kijken om de situatie zelf Meer »

Wellmann Keukens: "PECH met keukenkastje"

Wij hebben in 1999 bij Bossi keukens in Kortenaken Belgie een Wellmann keuken gekocht. Enkele jaren geleden is er bij een keukenkastje het deurtje vervormd ( het bovenmateriaal is los gekomen van het Meer »

Bribus Keukens: "keukenlade's"

DE panelen in onze caravan (10 jaar oud)waren niet meer zo mooi en ik besloot om ze te gaan verven. bij demontage zijn de montage steuntjes stuk gegaan . daarp heb ik een aanvraag gedaan bij bribus om nieuwe Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!