Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Onlangs zeer goed beoordeelde bedrijven:

log_zeyko_keukens

47 jaar ervaring met ee Zeyko keuken

zeyko Keukens
Beoordeling uit Odijk, geschreven op 09-05-2022

Wij kochten onze keuken in mei 1975, we gebruiken de keuken nog steeds in de originele uitvoering, hang en sluitwerk nog steeds ok. De houten deuren en laden nog prima. Zeer tevreden dus

Aanrader!!!

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere
Beoordeling uit Zeewolde, geschreven op 28-08-2020

Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Parel Keukens. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastisch design en montage!

Keukenrijk in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Warmenhuizen, geschreven op 18-05-2020

We hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren. Voorwaarde was dat we ons granieten blad en achterwand wilden behouden en dat is gelukt. Alles kasten en apparatuur zijn vervangen. Er is een uitbreiding Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Aankoop compleet nieuwe keuken

Keukenr.Kooger Laan in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Bergen NH, geschreven op 11-02-2020

Zeer positieve ervaring. Kleine partij die alles in eigenbeheer plaatst. Niet zoals bij andere keukenverkopers "de snelle deal en hup de volgende klant" Zeker een aanrader. Wij hebben Kooger en van der Laan Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Verrassende kwaliteit keukens en ervaren verkoopmedewerkers.

De Keukendump in 5171 PX Kaatsheuvel
Beoordeling uit Dongen, geschreven op 11-02-2020

Na een lange tijd op zoek te zijn geweest naar een mooie keuken voor onze dagbesteding toch maar een kijkje genomen bij de Keukendump te Kaatsheuvel, je wordt niet gelijk opgedrongen om aan tafel te gaan en iets Meer »

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Onlangs kritisch beoordeelde bedrijven:

Opgelicht

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega
Beoordeling uit Huizen, geschreven op 04-01-2022

Eind 2020 keuken besteld 5000 euro aanbetaald nu januari 2022 geen keuken geen geld terug Al sinds oktober 2021 geen kontact meer met meneer voldoende smoezen om een boek te vullen Zou graag te weten komen waar Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keuken nooit besteld

Kitchendiscouter.nl in 1101 DJ Amsterdam
Beoordeling uit Nijkerk, geschreven op 03-11-2021

Helaas zijn wij mooi in het OOOOOOTje genomen door Dhr. van der Veen, na een flinke aanbetaling blijkt dat hij nooit van plan is geweest om onze keuken te bestellen laat staan te leveren. Dit alles speelt al Meer »

logo_keuken_voor_thuis_003-10

Afspraken worden niet nagekomen

KeukenSucces in 1716 KJ Opmeer
Beoordeling uit Den Helder, geschreven op 26-05-2021

Wij hebben een slechte ervaring met keuken succes. Keuken succes is begonnen onze keuken te plaatsen op 23 feb 2021. Tijdens de montage bleek dat er niet meer volgens de gemaakt afspraken werd gemonteerdt. Meer »

4 van 8 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Meer over het onderwerp van beoordelingen

We bieden een onafhankelijk, geloofwaardig en neutraal platform. We verifiëren onze ratings met de Richtlijnen voor de beoordeling beoordelingsrichtlijnen.

Beoordelingen per categorie

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!