Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "Parel keukens"

Parel keukens raad ik zeker iedereen aan. Vanaf de eerste gesprek werd er door Parel keukens goed geluisterd naar mijn wensen. Ik werd door Parel keukens goed geadviseerd. Daarom heb ik mijn keuken bij Parel Meer »

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Mooi begin, verschrikkelijke afwikkeling"

Wij hebben een grote keuken incl. Apparatuur en maatwerkblad gekocht in augustus van 2017. December 2017 hebben wij de volledige keuken betaald zodat deze op tijd besteld kon worden voor oplevering van onze Meer »

Beckermann Keukens: "Prima Keuken"

De andere recensie moet wel van een jaloerse concurrent zijn. Hij kan niet beter. Prima kwaliteit. Mooi en strak. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keukenathome die de keukens verkoopt is een prima zaak met een Meer »

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega: "Super van advies tot realisatie"

Heb bij Keukenland Design Wolvega mij uitgebreid laten adviseren en een nieuwe keuken besteld. Hierbij zijn wij fantastisch geholpen door Priscilla. We hebben gekozen voor een Punto Cucina uitgevoerd met een Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer in 8531 DK Lemmer: "aanrader!!!"

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Rotpunkt Keukens: "Uitstekende keuken van Rotpunkt."

Uitstekende keuken, 12 jaar geleden gekocht en in uitstekende staat, geen beschadigingen of defecten. Bij plaatsing was alles compleet geleverd. Toe leverbaar in hoog (97) en diep (75) en in de kastjes aan de Meer »

Keukendesign Emmen in 7825 VH Emmen: "Top tent"

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing van Meer »

Arma Keukens en Sanitair b.v. in 8071 SC Nunspeet: "Geweldig!!!"

Gewoon schitterend! en dan nog is het eigenlijk niet goed genoeg omschreven. Echt van a tot z voel je "hier zit ik goed" Bij binnenkomst word je keurig verwelkomt. In alle rust hebben we onze spullen uit mogen Meer »

KüchenTreff Eibergen in 7151 HD Eibergen: "Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs."

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Wellmann Keukens: "PECH met keukenkastje"

Wij hebben in 1999 bij Bossi keukens in Kortenaken Belgie een Wellmann keuken gekocht. Enkele jaren geleden is er bij een keukenkastje het deurtje vervormd ( het bovenmateriaal is los gekomen van het Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!