Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Keukenhuis Lemmer in 8531 DK Lemmer: "aanrader!!!"

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Rotpunkt Keukens: "Uitstekende keuken van Rotpunkt."

Uitstekende keuken, 12 jaar geleden gekocht en in uitstekende staat, geen beschadigingen of defecten. Bij plaatsing was alles compleet geleverd. Toe leverbaar in hoog (97) en diep (75) en in de kastjes aan de Meer »

Keukendesign Emmen in 7825 VH Emmen: "Top tent"

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing van Meer »

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "zeer goed"

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

Arma Keukens en Sanitair b.v. in 8071 SC Nunspeet: "Geweldig!!!"

Gewoon schitterend! en dan nog is het eigenlijk niet goed genoeg omschreven. Echt van a tot z voel je "hier zit ik goed" Bij binnenkomst word je keurig verwelkomt. In alle rust hebben we onze spullen uit mogen Meer »

KüchenTreff Eibergen in 7151 HD Eibergen: "Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs."

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega: "Echt advies bestaat nog."

Naar aanleiding van de Facebook pagina een bezoek gebracht. Ontvangen door Priscilla. Ze nam alle tijd voor ons en wat een duidelijke en heldere uitleg. Ze is eerst bij ons thuis komen kijken om de situatie zelf Meer »

Wellmann Keukens: "PECH met keukenkastje"

Wij hebben in 1999 bij Bossi keukens in Kortenaken Belgie een Wellmann keuken gekocht. Enkele jaren geleden is er bij een keukenkastje het deurtje vervormd ( het bovenmateriaal is los gekomen van het Meer »

Bribus Keukens: "keukenlade's"

DE panelen in onze caravan (10 jaar oud)waren niet meer zo mooi en ik besloot om ze te gaan verven. bij demontage zijn de montage steuntjes stuk gegaan . daarp heb ik een aanvraag gedaan bij bribus om nieuwe Meer »

Van den Boom Keukens in 5692 BA Son: "Super blij met mijn nieuwe keuken"

Bedankt Eric van den Boom en PIeter (Monteur) voor de prettige samenwerking, en het goede advies. de keuken is erg mooi geworden dankzij jullie. Ook een super nette monteur. 2 vakmannen die verstand hebben van Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!