Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Onlangs zeer goed beoordeelde bedrijven:

Persoonlijk advies, scherp in prijs, gedegen kwaliteit!

De Keukenadviseur.nl in 2142 EA Cruquius
Beoordeling uit Nieuw-Vennep, geschreven op 29-04-2024

Deze ondernemer, aanbevolen door een familielid, maakt waar wat hij belooft in woord en geschrift. Een ruime keuze aan mogelijkheden en apparatuur maakte alle wensen mogelijk. De verkozen en gekochte keuken Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

keukensucces

Kundig en betrokken firma.

KeukenSucces in 1742LB Schagen
Beoordeling uit Alkmaar, geschreven op 25-04-2024

2021 hebben wij bij KeukenSucces onze keuken gekocht. We hebben het hele proces van uitzoeken en leveren, als zeer positief ervaren. Denken mee in de mogelijke oplossingen die er zijn. Ook als er daarna nog iets Meer »

img_0779-14

Merci beaucoup à OQ Signature (Olivier)

OQ Signature in 7100 Saint-Vaast
Beoordeling uit La Louvière, geschreven op 05-04-2024

Cuisine magnifique, qualité, prix et suivi au top. Je recommande. Je n'ai même pas eu à bouger le petit doigt. Il se déplace lui-même.

Wat een prachtige zaak en adviseurs!

Enka Keukens in 3565 AK Utrecht
Beoordeling uit Amsterdam, geschreven op 20-01-2024

Wat een prachtige zaak ! Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos.

ekelhoff_logo_de_70_k-2

Uitstekende service en top kwaliteit!

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn
Beoordeling uit Ede, geschreven op 30-08-2023
Afbeeldingen beschikbaar

Zoveel goed te zeggen dat ik niet weet waar ik moet beginnen, het feit dat dit inmiddels de vierde keuken is die wij bij Ekelhoff Keukens in Nordhorn en met name bij Sven Wensing zegt denk ik al een hoop. Voor Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Onlangs kritisch beoordeelde bedrijven:

Wachten al 4 maanden op onderdelen

Rotpunkt Keukens
Beoordeling uit Eemnes, geschreven op 28-05-2024
Afbeeldingen beschikbaar

We hebben in februari een rotpunkt keuken gekocht via Garnier keukencentrum. De orginele levertijd zou 6 tot 8 weken zijn, maar dit werdt al meteen een stuk langer omdat vanuit rotpunkt een aantal kasten op Meer »

logo_siemens

Baggerservice van BSH bij Siemens Vaatwasser

Siemens
Beoordeling uit Almere, geschreven op 22-03-2024

Bij BSH een nieuwe vaatwasser gekocht. Alleen de verlengde garantie aanvragen lukt niet, sterker nog, hierover inmiddels 4 keer gebeld (inclusief gemiddeld 20 minuten wachten), dus ook 11 keer gemaild. Krijg ik Meer »

Renovatie Hacker keuken morgen

Häcker Keukens
Beoordeling uit Keuken, geschreven op 04-02-2024

Even terugkomen op mijn vorige review, Noout meer een Häcker keuken. De fabrikant wil niet komen kijken en dat zegtg al iets over dit bedrijf. Waar we de keuken gekocht hebben draaien nu zelf op voor vervanging Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Meer over het onderwerp van beoordelingen

We bieden een onafhankelijk, geloofwaardig en neutraal platform. We verifiëren onze beoordelingen a.h.v. het in de Richtlijnen voor de beoordeling beschreven proces.

Beoordelingen per categorie

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!