Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "zeer goed"

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

Arma Keukens en Sanitair b.v. in 8071 SC Nunspeet: "Geweldig!!!"

Gewoon schitterend! en dan nog is het eigenlijk niet goed genoeg omschreven. Echt van a tot z voel je "hier zit ik goed" Bij binnenkomst word je keurig verwelkomt. In alle rust hebben we onze spullen uit mogen Meer »

KüchenTreff Eibergen in 7151 HD Eibergen: "Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs."

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Keukenhuis Lemmer in 8531 DK Lemmer: "Word echt met je mee gedacht!"

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega: "Echt advies bestaat nog."

Naar aanleiding van de Facebook pagina een bezoek gebracht. Ontvangen door Priscilla. Ze nam alle tijd voor ons en wat een duidelijke en heldere uitleg. Ze is eerst bij ons thuis komen kijken om de situatie zelf Meer »

Wellmann Keukens: "PECH met keukenkastje"

Wij hebben in 1999 bij Bossi keukens in Kortenaken Belgie een Wellmann keuken gekocht. Enkele jaren geleden is er bij een keukenkastje het deurtje vervormd ( het bovenmateriaal is los gekomen van het Meer »

Bribus Keukens: "keukenlade's"

DE panelen in onze caravan (10 jaar oud)waren niet meer zo mooi en ik besloot om ze te gaan verven. bij demontage zijn de montage steuntjes stuk gegaan . daarp heb ik een aanvraag gedaan bij bribus om nieuwe Meer »

Van den Boom Keukens in 5692 BA Son: "Super blij met mijn nieuwe keuken"

Bedankt Eric van den Boom en PIeter (Monteur) voor de prettige samenwerking, en het goede advies. de keuken is erg mooi geworden dankzij jullie. Ook een super nette monteur. 2 vakmannen die verstand hebben van Meer »

KüchenTreff Reitsma Keukens in 8802 PK Franeker: "Perfecte Projectgericht handelen"

Project in Rockanje waarbij vanuit Franeker de keukens werden aangeleverd. Monteurs hebben leidingwerk gedaan omdat de projectontwikkelaar dit was vergeten. Servicevrij afgeleverd en servicevrij opgeleverd. Zeer Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keller Keukens: "Prima keuken"

We hebben een keuken gekocht. Het eerste dat ons opviel is het stevige materiaal dat zij gebruiken. De verkoper is een gezellige man,die wel blij is als je de keuken koopt maar het niet oplegt. Luistert goed Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!