Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Wellmann Keukens: "PECH met keukenkastje"

Wij hebben in 1999 bij Bossi keukens in Kortenaken Belgie een Wellmann keuken gekocht. Enkele jaren geleden is er bij een keukenkastje het deurtje vervormd ( het bovenmateriaal is los gekomen van het Meer »

Bribus Keukens: "keukenlade's"

DE panelen in onze caravan (10 jaar oud)waren niet meer zo mooi en ik besloot om ze te gaan verven. bij demontage zijn de montage steuntjes stuk gegaan . daarp heb ik een aanvraag gedaan bij bribus om nieuwe Meer »

Van den Boom Keukens in 5692 BA Son en Breugel: "Super blij met mijn nieuwe keuken"

Bedankt Eric van den Boom en PIeter (Monteur) voor de prettige samenwerking, en het goede advies. de keuken is erg mooi geworden dankzij jullie. Ook een super nette monteur. 2 vakmannen die verstand hebben van Meer »

Keukenhuis Lemmer in 8531 DK Lemmer: "Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer"

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Reitsma Keukens in 8802 PK Franeker: "Perfecte Projectgericht handelen"

Project in Rockanje waarbij vanuit Franeker de keukens werden aangeleverd. Monteurs hebben leidingwerk gedaan omdat de projectontwikkelaar dit was vergeten. Servicevrij afgeleverd en servicevrij opgeleverd. Zeer Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keller Keukens: "Prima keuken"

We hebben een keuken gekocht. Het eerste dat ons opviel is het stevige materiaal dat zij gebruiken. De verkoper is een gezellige man,die wel blij is als je de keuken koopt maar het niet oplegt. Luistert goed Meer »

Brigitte Keukens: "Loslatende folie van de deurtjes"

De keuken , die we in ± 10 jaar geleden gekocht hebben, genieten we nog elke dag van. Ware het niet de de folie op de deurtjes losgelaten heeft, en niet van het laatste jaar. Dit begon eigenlijk na n paar jaar Meer »

KuechenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "prima service en mooie Duitse keukens"

Op zoek naar mooie en betaalbare keukens, heb ik een gesprek gehad met Ewout van der Veen van Küchentreff in Villa Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Ik zocht: een nieuwe keuken , liefst een Duitse, wegens Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenfavoriet in 1648 GA De Goorn: "jammer, maar toch goed"

In april een complete keuken,tegelvloer en laminaat gekocht.Plaatsing zou plaats vinden begin juni, ik had afgesproken dat ik de bestaande keuken zelf zou verwijderen. woensdags was de geplande dag dus ik Meer »

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "ervaring met parel keukens"

De ontvangst was hartelijk en ontspannen. Er werd echt de tijd en aandacht voor ons ontwerp genomen en kregen zeer veel goed advies. . Vanaf het begin meedenken tot het definitieve plan geleverd is, is dit Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!