Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Onlangs zeer goed beoordeelde bedrijven:

Aanrader!!!

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere
Beoordeling uit Zeewolde, geschreven op 28-08-2020

Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Parel Keukens. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastisch design en montage!

Keukenrijk in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Warmenhuizen, geschreven op 18-05-2020

We hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren. Voorwaarde was dat we ons granieten blad en achterwand wilden behouden en dat is gelukt. Alles kasten en apparatuur zijn vervangen. Er is een uitbreiding Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Aankoop compleet nieuwe keuken

Keukenr.Kooger Laan in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Bergen NH, geschreven op 11-02-2020

Zeer positieve ervaring. Kleine partij die alles in eigenbeheer plaatst. Niet zoals bij andere keukenverkopers "de snelle deal en hup de volgende klant" Zeker een aanrader. Wij hebben Kooger en van der Laan Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Verrassende kwaliteit keukens en ervaren verkoopmedewerkers.

De Keukendump in 5171 PX Kaatsheuvel
Beoordeling uit Dongen, geschreven op 11-02-2020

Na een lange tijd op zoek te zijn geweest naar een mooie keuken voor onze dagbesteding toch maar een kijkje genomen bij de Keukendump te Kaatsheuvel, je wordt niet gelijk opgedrongen om aan tafel te gaan en iets Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastische droom keuken

Wolbert keukens en int. in 7665 RE Albergen
Beoordeling uit Laren (gelderland), geschreven op 01-02-2020

Anette en Felix hebben ons echt fantastisch geholpen om een droomkeuken voor ons te realiseren. We hebben in goed overleg een idee neergelegd en ze hebben het uitstekend opgepakt. Het ontwerp is echt Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Onlangs kritisch beoordeelde bedrijven:

zeer onbetrouwbaar!!

Brabants Keukenhuys B.V. in 4902 TT Oosterhout
Beoordeling uit Hoofddorp, geschreven op 09-10-2020

Deze meneer is ons toegewezen door Bemmel & kroon voor de montage van onze keuken. In het kort: we zijn nu nog bezig (bijna een jaar later) om alles netjes te krijgen m.b.t. een ander montage bedrijf. Er zijn Meer »

Lodewijk Oppenhuis Wolvega Maatwerk keukens Zwolle oplichter

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega
Beoordeling uit Drenthe, geschreven op 02-10-2020

Opgepast opgepast !!! Na ondertekening verzinnen ze allerlei verhalen om de leverdatum van een keuken voor zich uit te leggen. Als je al contact kunt krijgen met Lodewijk Oppenhuis. Bijvoorbeeld met een Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Slechtste keuze ooit: hier een keuken kopen

Kitchendiscouter.nl in 1101 DJ Amsterdam
Beoordeling geschreven op 23-09-2020

Wij kochten in september 2018 een keuken bij E. Van der Veen (toen heette de zaak nog Kuechentreff), die in maart 2019 geplaatst zou worden. De ellende en de lijst van niet nagekomen beloftes en niet of fout Meer »

Meer over het onderwerp van beoordelingen:

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!