Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Onlangs zeer goed beoordeelde bedrijven:

ekelhoff_logo_de_70_k-2

Nieuwe keuken

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn
Beoordeling uit Emmen, Drenthe, geschreven op 07-02-2021

Nieuwe keuken gekocht bij Ekelhof, plaatsing afgesproken voor 02-02-2021. Plaatsing gerealiseerd door de monteurs Suda en Mielcarek, zeer professioneel en klantgericht. Zelfs kleine schoonheidsfoutjes in de Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Aanrader!!!

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere
Beoordeling uit Zeewolde, geschreven op 28-08-2020

Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Parel Keukens. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastisch design en montage!

Keukenrijk in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Warmenhuizen, geschreven op 18-05-2020

We hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren. Voorwaarde was dat we ons granieten blad en achterwand wilden behouden en dat is gelukt. Alles kasten en apparatuur zijn vervangen. Er is een uitbreiding Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Aankoop compleet nieuwe keuken

Keukenr.Kooger Laan in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Bergen NH, geschreven op 11-02-2020

Zeer positieve ervaring. Kleine partij die alles in eigenbeheer plaatst. Niet zoals bij andere keukenverkopers "de snelle deal en hup de volgende klant" Zeker een aanrader. Wij hebben Kooger en van der Laan Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Verrassende kwaliteit keukens en ervaren verkoopmedewerkers.

De Keukendump in 5171 PX Kaatsheuvel
Beoordeling uit Dongen, geschreven op 11-02-2020

Na een lange tijd op zoek te zijn geweest naar een mooie keuken voor onze dagbesteding toch maar een kijkje genomen bij de Keukendump te Kaatsheuvel, je wordt niet gelijk opgedrongen om aan tafel te gaan en iets Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Onlangs kritisch beoordeelde bedrijven:

Opgelicht door dit bedrijf

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega
Beoordeling geschreven op 15-03-2021

Ga als je blieft niet met dit bedrijf in zee. De eigenaar Lodewijk Oppenhuis is persoonlijk langsgekomen en heeft samen met ons een goed plan voor de keuken renovatie opgezet. Hij komt professioneel over, maar Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

i_kook_logo-22

Zeer slechte ervaring

I-KOOK Zaandam in 1506 PW Zaandam
Beoordeling uit Amsterdam, geschreven op 09-11-2019

Afgelopen zomer keukenkasten besteld bij I-kook in Zaandam. Het uitzoeken en betalen ging snel. Echter begonnen daarna de problemen. Slechte communicatie, klantonvriendelijk, treurige planning en een levertijd Meer »

3 van 5 lezers vonden deze beoordeling waardevol

pelgrim_mooimakkelijk_250x250

Ronduit SLECHT

Pelgrim Keukenapparatuur
Beoordeling uit Keuken, geschreven op 04-02-2019

We hebben een combi oven-magnetron gekocht. Deze warmt slechts af en toe maar op. De oven doet het wel. We zijn na de aanschaf bij de Hoop in Terneuzen nu 3 maand verder en nu gaan ze nog eens een expertise Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Meer over het onderwerp van beoordelingen:

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!