Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "Nieuwe keuken"

Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Parel Keukens. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit Meer »

Pelgrim Keukenapparatuur: "Ronduit SLECHT"

We hebben een combi oven-magnetron gekocht. Deze warmt slechts af en toe maar op. De oven doet het wel. We zijn na de aanschaf bij de Hoop in Terneuzen nu 3 maand verder en nu gaan ze nog eens een expertise Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Brok Keukens & Interieur in 7609 RG Almelo: "Witte Z-vormige keuken nieuwbouw"

In 2018 hebben wij een jaar lang gewerkt om een nieuwbouwhuis (vrije bouw) te betrekken. Onze aannemer raadde Brok keukens aan als één van de mogelijke leveranciers. Op 2e paasdag werden we goed ontvangen en goed Meer »

Häcker Keukens: "Beste prijs/kwaliteits verhouding op de makrt"

Zeer tevreden over het product evenals de plaatsing en de service. Er bestaat een uitgebreid gamma zowel in keukens met greep als greeploze keukens.

Küchenhaus Ekelhoff in 48529 Nordhorn: "Zeer tevreden!!!"

Wij kochten een hele mooie grote keuken inclusief magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en inductie kookplaat. Uitstekend adviesgesprek met mevrouw Hollmann. Op tijd geleverd volgens afspraak. Goed Meer »

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn: "Stijlvol en degelijk"

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Zeer nette montageploeg is langsgeweest en zij hebben de keuken keurig in elkaar gezet. Alles is afgemonteerd en de apparatuur is Meer »

Woonstudio Joy in 2984 BA Ridderkerk: "Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs"

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er Meer »

De Keukenadviseur.nl in 2142 EA Cruquius: "Perfecte service, prijs en kwaliteit!"

Wij zijn door De Keukenadviseur, Mike Teeuwen zeer goed en correct geholpen. Hij heeft bij ons een keuken op het werk geïnstalleerd. Het is natuurlijk ideaal dat hij tijdens werktijden bij je langskomt. Scheelt Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenfavoriet in 1648 GA De Goorn: "We gingen voor de beste kwaliteit...."

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe keuken! Keurig geplaatst en zijn blij met het perfect passende aanrechtblad in de niet helemaal haakse keuken. Wij raden de keukenfavoriet zeker aan...

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Prachtige keuken"

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een ervaren en Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!