Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Onlangs zeer goed beoordeelde bedrijven:

ekelhoff_logo_de_70_k-2

Nieuwe keuken

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn
Beoordeling uit Emmen, Drenthe, geschreven op 07-02-2021

Nieuwe keuken gekocht bij Ekelhof, plaatsing afgesproken voor 02-02-2021. Plaatsing gerealiseerd door de monteurs Suda en Mielcarek, zeer professioneel en klantgericht. Zelfs kleine schoonheidsfoutjes in de Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Aanrader!!!

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere
Beoordeling uit Zeewolde, geschreven op 28-08-2020

Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Parel Keukens. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Fantastisch design en montage!

Keukenrijk in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Warmenhuizen, geschreven op 18-05-2020

We hebben onze 20 jaar oude keuken laten renoveren. Voorwaarde was dat we ons granieten blad en achterwand wilden behouden en dat is gelukt. Alles kasten en apparatuur zijn vervangen. Er is een uitbreiding Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Aankoop compleet nieuwe keuken

Keukenr.Kooger Laan in 1721 CT Broek op Langedijk
Beoordeling uit Bergen NH, geschreven op 11-02-2020

Zeer positieve ervaring. Kleine partij die alles in eigenbeheer plaatst. Niet zoals bij andere keukenverkopers "de snelle deal en hup de volgende klant" Zeker een aanrader. Wij hebben Kooger en van der Laan Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Verrassende kwaliteit keukens en ervaren verkoopmedewerkers.

De Keukendump in 5171 PX Kaatsheuvel
Beoordeling uit Dongen, geschreven op 11-02-2020

Na een lange tijd op zoek te zijn geweest naar een mooie keuken voor onze dagbesteding toch maar een kijkje genomen bij de Keukendump te Kaatsheuvel, je wordt niet gelijk opgedrongen om aan tafel te gaan en iets Meer »

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Onlangs kritisch beoordeelde bedrijven:

Grootste keukenoplichter van Nederland

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega
Beoordeling uit Zwolle, geschreven op 13-02-2021

Lodewijk Oppenhuis van Maatwerk keukens Zwolle verkoopt keukens die hij nooit of gedeeltelijk levert. Via rechtzaken moet je maar zien dat je je centen terug krijgt. Zijn partner werkt onder een andere naam en Meer »

7 van 9 lezers vonden deze beoordeling waardevol

zeer onbetrouwbaar!!

Brabants Keukenhuys B.V. in 4902 TT Oosterhout
Beoordeling uit Hoofddorp, geschreven op 09-10-2020

Deze meneer is ons toegewezen door Bemmel & kroon voor de montage van onze keuken. In het kort: we zijn nu nog bezig (bijna een jaar later) om alles netjes te krijgen m.b.t. een ander montage bedrijf. Er zijn Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Slechtste keuze ooit: hier een keuken kopen

Kitchendiscouter.nl in 1101 DJ Amsterdam
Beoordeling geschreven op 23-09-2020

Wij kochten in september 2018 een keuken bij E. Van der Veen (toen heette de zaak nog Kuechentreff), die in maart 2019 geplaatst zou worden. De ellende en de lijst van niet nagekomen beloftes en niet of fout Meer »

Meer over het onderwerp van beoordelingen:

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!