Klantbeoordelingen

Zoeken

Laatst beoordeelde onderneming:

Keukenfavoriet in 1648 GA De Goorn: "We gingen voor de beste kwaliteit...."

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe keuken! Keurig geplaatst en zijn blij met het perfect passende aanrechtblad in de niet helemaal haakse keuken. Wij raden de keukenfavoriet zeker aan...

Parel Keukens & Sanitair in 1316 AL Almere: "keuken met een kookeiland"

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

Brok Keukens & Interieur in 7609 RG Almelo: "keuken met hoge afwerking en looks"

L-vormige keuken met een koof erboven, aanrechtblad van donkergrijs keramiek. Een kastenwand op korte zijde. Vaatwasser op hoogte met lade eronder Quooker met RVS spoelbak Inductie kookplaat met Meer »

KüchenTreff Villa Arena in 1101 DJ Amsterdam: "Prachtige keuken"

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een ervaren en Meer »

Beckermann Keukens: "Prima Keuken"

De andere recensie moet wel van een jaloerse concurrent zijn. Hij kan niet beter. Prima kwaliteit. Mooi en strak. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keukenathome die de keukens verkoopt is een prima zaak met een Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenspecialist Wolvega in 8471 EJ Wolvega: "Super van advies tot realisatie"

Heb bij Keukenland Design Wolvega mij uitgebreid laten adviseren en een nieuwe keuken besteld. Hierbij zijn wij fantastisch geholpen door Priscilla. We hebben gekozen voor een Punto Cucina uitgevoerd met een Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer in 8531 DK Lemmer: "aanrader!!!"

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Rotpunkt Keukens: "Uitstekende keuken van Rotpunkt."

Uitstekende keuken, 12 jaar geleden gekocht en in uitstekende staat, geen beschadigingen of defecten. Bij plaatsing was alles compleet geleverd. Toe leverbaar in hoog (97) en diep (75) en in de kastjes aan de Meer »

Keukendesign Emmen in 7825 VH Emmen: "Top tent"

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing van Meer »

Arma Keukens en Sanitair b.v. in 8071 SC Nunspeet: "Geweldig!!!"

Gewoon schitterend! en dan nog is het eigenlijk niet goed genoeg omschreven. Echt van a tot z voel je "hier zit ik goed" Bij binnenkomst word je keurig verwelkomt. In alle rust hebben we onze spullen uit mogen Meer »

Beoordelingen bekijken

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!