Keukenplanning - waar u rekening mee moet houden

Trends en nieuwigheden

Of het nu gaat om innovatieve materialen, geraffineerde appartuurfuncties of keukenkasten met efficiënte indeling aan de binnenkant: er vinden steeds weer interessante ontwikkelingen in de keukenbranche plaats die wij natuurlijk graag met u delen. Bent u nieuwsgierig geworden? Laat u zich dan meenemen naar de wereld van keukenhighlights en werpt u een blik op een paar bijzonderheden op keukengebied.

Basisprincipes voor ontwerp

Welke materialen worden er voor keukens gebruikt en wat precies zijn de kenmerken van een kwaliteitskeuken? Hoeveel werk is het onderhoud? Welke keukenkastjes zijn er? Hoe ontwerp ik ergonomisch gezien mijn nieuwe keuken zinvol? Welke keukenapparatuur is absoluut noodzakelijk? Welke designelementen zijn er? Wij helpen u uit het doolhof met vragen en laten belangrijke aspecten zien waar bij het ontwerpen van een keuken rekening mee moet worden gehouden

Ontwerphandleiding

U wilt uw nieuwe keuken zoveel mogelijk zelf ontwerpen, maar weet niet zo precies waarmee u moet beginnen? Keukenontwerp kan zo makkelijk zijn: In onze stap-voor-stap-handleiding verraden we u hoe u door een uitgebreide planning van tevoren uw droomkeuken kunt ontwerpen. Leest u bovendien hoe u vaak gemaakte ontwerpfouten kunt vermijden en hoe het opmeten van de ruimte lukt.

Landelijke keukens

Traditioneel of modern - de nieuwe oude trend bij de inbouwkeukens zijn de landelijke keukens: Wie een keuken in landelijke stijl plant moet op een paar dingen letten. We hebben hier ontwerptips en karakteristieken van de meest populaire landelijke keukenstijlen voor u verzameld. Laat u zich inspireren, lees welke details de robuuste charme van een landelijke keuken bepalen en welke fabrikanten landelijke keukens vervaardigen.

Houten keukens – De grote KeukenAtlas special

Houten keukens staan voor het wonen, leven en koken in harmonie met de natuur en de fascinatie voor een stijlvolle, natuurlijke woonomgeving. Echt houten keuken, massief houten keuken of volledig houten keuken: Hier krijgt u meer informatie over de voor- en nadelen van de verschillende houten keukens. We nemen u aan de hand door het verwarrende begrippendoolhof. Bovendien vindt u bij ons uw keukenpartner die met de unieke houten keuken uw individualiteit onderstreept.

Mini-keukens – De grote KeukenAtlas special

In kleine woningen is er geen plaats voor grote keukens. De oplossing kan een kleine of mini-keuken zijn. Hierin komt alles bij elkaar wat er nodig is om te koken – als u de keuken goed ontwerpt! Hoe lukt het voldoende bergruimte te creëren en waarop moet je bij de keuze van de apparatuur letten? Hier vindt u belangrijke informatie en een paar praktische ontwerpvoorbeelden zodat u binnenkort van uw kleine keuken of kooknis kunt genieten.

Zwarte keuken – De grote KeukenAtlas special

Is zwart het nieuwe wit? Wat al lang in de mode een must is, vindt nu ook zijn weg naar de keukenindustrie. Zwarte keukens worden modern en geven als middelpunt het appartement en huis een nieuwe en extravagante uitstraling. Waar moet u op letten bij het kopen van een zwarte keuken?

Online-keukenplanner

Ontwerp uw droomkeuken! Met de KeukenAtlas keukenplanner kunt u uw nieuwe inbouwkeuken heel makkelijk online en zonder download ontwerpen. Door het grote aantal kasten, designs en kleuren zijn er vele combinatie- en vormgevingsmogelijkheden. De 3D-aanzicht laat u zien hoe uw wenskeuken eruit komt te zien. Uw ontwerp kunt u opslaan, printen en u kunt op basis van het ontwerp een offerte aanvragen.

Verhuizen met uw keuken en uitbreiding

Keuken meenmen - ja of nee? Verhuizen is zonder twijfel spannend, maar brengt ook stress met zich mee. Als u een verhuizing van uw keuken plant, moet u rekening houden met behoorlijk wat werk. Het kan namelijk nodig zijn dat uw keuken uitgebreid moet worden, dat er delen uitgewisseld moeten worden om ervoor te zorgen dat de keuken in uw nieuwe woning past. Hier kunt u lezen of het verhuizen van uw keuken loont.

Keukenmodernisering

Een nieuwe keuken of toch liever de huidige keuken opknappen? Als uw keuken niet meer de jongste is en u uw keuken graag wilt oppeppen heeft u vele verschillende mogelijkheden. Vaak is het al genoeg wanneer u het aanrechtblad of apparatuur vervangt om uw keuken snel weer een fris uiterlijk te geven. Hier kunt u lezen welke moderniseringsmogelijkheden lonen en welke niet.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!