Trends en nieuwigheden

Techniek en design: Actuele highlights en innovaties uit de keukenwereld

Slimme huishoudapparatuur van siemens

Ovens en vaatwassers van de Siemens serie iQ700 kunnen met een smartphone en een tablet worden verbonden. De connectivity-apparatuur biedt voor de gebruiker heel wat voordelen. Het is mogelijk de inbouwapparatuur via een app van overal vandaan en altijd te bedienen. De intelligente oven herkent zelfs wanneer de maaltijd klaar is en u wordt daarover via een app geïnformeerd.

Inbouwrooster van ritterwerk

Het broodrooster zorgt er in veel gezinnen voor dat het ontbijt een succes wordt. Maar waar laat je het apparaat na gebruik? ritterwerk heeft de oplossing daarvoor gevonden en verbant nu na de allessnijder ook het geliefde broodrooster naar de keukenla. Het inbouwbroodrooster verdwijnt met maar een paar handgrepen plaatsbesparend in de keukenla, wat het natuurlijk makkelijker maakt de keuken netjes opgeruimd te houden.

Ronde massief houten keuken van Pfister

Ronduit een afgerond geheel. Pfister presenteert een ronde keuken van massief hout georiënteerd aan de wensen van de klant. Afgeronde en golvende vormen domineren het design en leggen met natuurlijke houten oppervlaktes de nadruk op de gezellige uitstraling van de inbouwkeuken. Hier kunt u meer te weten komen over het creatieve keukenconcept van Pfister.

Inbouwallessnijder van ritterwerk

Inbouwallessnijder met inklapmechanisme – Makkelijk plaats besparen: De nieuwe allessnijder van ritter garandeert het beste snijresultaat. Het apparaat snijdt snel brood, kaas, worst en zelfs groente in precieze en gelijkmatige stukken. Door het praktische inbouwsysteem past de snijmachine in een keukenla en neemt daarom op het aanrechtbald geen plaats in beslag.

Leather Look van Strasser

Natuursteen die voelt alsof het leer is: U hecht waarde aan een hoogwaardige en decoratieve flair voor uw aanrechtblad? De “leather-look” van Strasser geeft natuursteenbladen een zijdig-matte oppervakte die net zo warm en zacht aanvoelt als leer. Deze nieuwe microstructuur geeft iedere keuken een zeer exclusief karakter.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!