Allessnijder volledig van metaal – ruimtebesparend en functioneel

ritterwerk heeft zich als opdracht gegeven het dagelijkse leven met huishoudelijke apparaten “made in Germany” makkelijker te maken. Met dit doel voor ogen ontwikkelt de onderneming huishoudelijke apparatuur voor de keuken met geraffineerde details. De fabrikant heeft nu zijn nieuwe inklapbare inbouw-allessnijder gepresenteerd.

Plaatsbesparende broodsnijmachine van hoogwaardig metaal om op te bergen in de la.
Voordeel – het apparaat neemt maar minimaal ruimte in beslag: ritterwerk is bekend voor geraffineerde inbouwsystemen. De allessnijder AES 72 SR wordt opgeklapt in een lade opgeborgen. Het zilverkleurige chassis van metaal zorgt voor een edele look.

Ruimtebesparende uitvinding uit huize ritterwerk: met de inbouwallessnijder AES 72 SR bewijst de fabrikant zijn competenties. Deze praktische keukenhulp snijdt brood, kaas of worst zonder enige moeite. Bovendien overtuigt dit apparaat door zijn inklapmechanisme op functioneel en esthetisch terrein.

Inbouwsysteem met stijl

Met de snijmachine van ritterwerk kunt u uw werkomgeving naar wens inrichten en vormgeven. Comfortabele features maken het werken in de keuken tot een plezier.

Net als zijn voorganger kan ook dit inbouwapparaat danzij het inklapmechanisme makkelijk in uw keuken worden opgenomen. Het enige wat u nodig heeft is een la. Het snij-apparaat is voor inbouw in lades vanaf 45 cm corpusbreedte geschikt.

De allessnijder van metaal valt op door zijn hoogwaardige afwerking en kwaliteit
Meer dan een broodsnijmachine: De inklapbare allessnijder om in te bouwen in een keukenlade snijdt naast brood ook levensmiddelen zoals worst of groente.

Nieuwe details omtrent uitvoering

Bijna echt zonde om te verstoppen: De inbouw-allessnijder 72 SR ziet er heel edel en chic uit. Hij heeft een hoogwaardige metalen uitvoering die niet alleen optisch overtuigt, maar ook nog garant staat voor stabiliteit. Zelfs veelvuldig gebruik maakt de keukenhulp niets uit. Na het snijden vallen de boterhammen trouwens op een snijd-opvangschaal van gepolijst roestvrij staal.

ritterwerk zet bij zijn nieuwe producten op een eenvoudige en veilige bediening. De metalen allessnijder is voorzien van een effectieve kinderbeveiliging. De snijmeester kan dankzij een 2-vinger-inschakelsysteem alleen met wijsvinger en duim in werking worden gezet. Extra beveiliging voor de vingers biedt een afdekking boven het mes.

Conclusie

De nieuwe inklapbare inbouwallessnijder AES 72 SR van ritterwerk is een praktische en ruimtebesparende keukenhulp met opvallend design, die ook op het gebied van veiligheid uitblinkt.

Verdere punten bij highlights en innovaties

Online-keukenplanning

De KeukenAtlas online-keukenplanner

Keuken ontwerpen in online-keukenplanner met 3D-weergave

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!