Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 47 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs

Beoordeling van Annerie Brons uit Sliedrecht, geschreven op 29-11-2018

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er Meer »

Persoonlijk en service gericht
-

Woonstudio Joy

WAARDELOOS

Beoordeling van Schanssema uit regio Stadskanaal, geschreven op 21-11-2018

Onze keuken is 14 maanden geleden gestart met opbouwen, en is nog steeds niet af. Steeds weer mooie praatjes, maar nakomen; helaas !! Alles wat er fout kon gaan, is ook fout gegaan Kasten niet goed, twee keer een Meer »

-
de keuken en de manier waarop wij behandeld worden, wij worden gewoon niet serieus genomen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Stadskanaal

Droomkeuken 26-09-2018

Beoordeling van Liesbeth uit Waddinxveen, geschreven op 26-10-2018

Mijn droomkeuken heb ik gevonden en gekocht bij woonstudio Joy! De eigenaar,Kelly,verkoopt met passie en deskundigheid! Hij luistert naar je wensen en heeft tijd voor zijn klant! Zelfs ook diverse keren voor Meer »

Geen mega zaak
Geen

Woonstudio Joy

We gingen voor de beste kwaliteit....

Beoordeling van Pieter de Jong uit Egmond aan zee, geschreven op 10-09-2018

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe keuken! Keurig geplaatst en zijn blij met het perfect passende aanrechtblad in de niet helemaal haakse keuken. Wij raden de keukenfavoriet zeker aan...

Kwaliteit
-

Keukenfavoriet

keuken met een kookeiland

Beoordeling van fam. Schiffer uit almere, geschreven op 11-08-2018

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

klantvriendelijk, levering, vakkundig
kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens uit Almere

Beoordeling van de Lange uit Almere, geschreven op 04-08-2018

Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Parel terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk Meer »

Eerlijk, klantvriendelijk, vakkundig, prijs/kwaliteit verhouding
kleine showroom

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens

Beoordeling van de Haas uit almere, geschreven op 29-07-2018

Op aanraden van vrienden zijn wij in gesprek gegaan me Parel keukens om te praten over een nieuwe keuken. Vanaf het begin een goed gevoel gehad en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd over de keuzes en Meer »

advies, klantgericht, service, communicatie klant
-

Parel Keukens & Sanitair

Prachtige keuken

Beoordeling van PA. Brouwer uit Amsterdam, geschreven op 11-07-2018

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een ervaren en Meer »

prachtig design
-

KüchenTreff Villa Arena

keuken Amsterdam

Beoordeling van M. Dekker uit Amsterdam, geschreven op 10-07-2018

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van onze nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. Er werd door de verkoper goed naar ons geluisterd en Meer »

meedenken, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, levering en montage
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Droomkeuken

Beoordeling van van Zalk uit Amsterdam, geschreven op 08-07-2018

De verkoper was volledig en eerlijk met advies en suggesties. Niet onbelangrijk te noemen is de goede service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals tijdig terug bellen, planning en levering! Montage van de keuken Meer »

vakkundigheid, eerlijkheid en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

Pagina 1 van 5

<< terug | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

80 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!