Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 47 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

fam. vd Meer uit Almere

Beoordeling van T. vd Meer uit almere, geschreven op 08-08-2019

We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een toch Meer »

kennis en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

U krijgt veel meer dan u ziet

Beoordeling uit Almere, geschreven op 25-06-2019

Bij toeval kwamen wij binnen bij Parel keukens. Normaal gesproken zie je in showrooms gelikte verkopers met gladde praatjes maar hier krijg je het tegenovergestelde. Een eerlijk verhaal en veel kennis van zaken. Meer »

Kennis van zaken
Te weinig voorbeelden

Parel Keukens & Sanitair

Wat een Parel van een keuken!

Beoordeling van Ed & Inge uit Almere, geschreven op 25-05-2019

Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze werken met Meer »

Kennis, ervaring, vakmanschap
Kleine showroom

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Parel Keukens & Sanitair

Vakmannen

Beoordeling van Fam Wigger uit Borger, geschreven op 01-04-2019

Een nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper. Een klein probleempje bij de levering van de keuken maar ook dit werd prima opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

KüchenTreff Stadskanaal

Wat een verschil!

Beoordeling van Ellen uit Stadskanaal, geschreven op 23-03-2019

Bij veel zaken agressieve verkoop en bij Küchentreff werden we rustig geholpen. Diverse ideeën en we mochten met complete offerte onder de arm er gerust een paar nachten of weken over nadenken. Nog even bij een Meer »

Verrassend ontwerp
Geen

KüchenTreff Stadskanaal

Echte aanrader!

Beoordeling van H. Roos uit almere, geschreven op 05-03-2019

Wij hebben een complete keuken bij Parel keukens gekocht. Parel keukens heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor Meer »

praktische kennis en ervaring
kleine showroom

Parel Keukens & Sanitair

Nieuwe keuken

Beoordeling van B. van der Weele uit Almere, geschreven op 15-02-2019

Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Parel Keukens. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit Meer »

meedenkend en kennis
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs

Beoordeling van Annerie Brons uit Sliedrecht, geschreven op 29-11-2018

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er Meer »

Persoonlijk en service gericht
-

Woonstudio Joy

WAARDELOOS

Beoordeling van Schanssema uit regio Stadskanaal, geschreven op 21-11-2018

Onze keuken is 14 maanden geleden gestart met opbouwen, en is nog steeds niet af. Steeds weer mooie praatjes, maar nakomen; helaas !! Alles wat er fout kon gaan, is ook fout gegaan Kasten niet goed, twee keer een Meer »

-
de keuken en de manier waarop wij behandeld worden, wij worden gewoon niet serieus genomen

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Stadskanaal

Droomkeuken 26-09-2018

Beoordeling van Liesbeth uit Waddinxveen, geschreven op 26-10-2018

Mijn droomkeuken heb ik gevonden en gekocht bij woonstudio Joy! De eigenaar,Kelly,verkoopt met passie en deskundigheid! Hij luistert naar je wensen en heeft tijd voor zijn klant! Zelfs ook diverse keren voor Meer »

Geen mega zaak
Geen

Woonstudio Joy

Pagina 1 van 5

<< terug | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

65 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!