Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 67 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Zeer tevreden met de nieuwe keuken

Beoordeling van Familie Wohler uit Vlaardingen, geschreven op 22-12-2019

Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe keuken, maar hadden hem nog niet gevonden. Totdat wij onze keuken op de site van Atlas zagen staan. Het was bij Kuechen treff in Ulft We hebben direct Meer »

Super klantvriendelijk
Niets

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

De Keukendesigner

Onze Parel keuken

Beoordeling van fam. Mohr uit Lelystad, geschreven op 10-12-2019

Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. Bij het bezoek goed en Meer »

vriendelijk, deskundig,
-

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens maakt zijn naam waar

Beoordeling van richard uit Haarlem, geschreven op 27-11-2019

We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Parel Keukens een totaal andere ervaring, Meer »

kennis, ervaring en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

The worst ever kitchen company I come across

Beoordeling van Reza Davoodnezhad uit Almere, geschreven op 11-11-2019

I ordered a 10,000 euro kitchen from Parel Keuken on Feb-2018 with a contract number 201805-KE02. On 05-April, the first day of installation, they told me that their main installer has traveled to France from Meer »

-
poor montage, customer service & complain handling

Parel Keukens & Sanitair

Onze Parel Keuken

Beoordeling van fam. Koopman uit amsterdam, geschreven op 25-10-2019

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. Bij Parel Keukens afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, Meer »

kennis en ervaring
-

Parel Keukens & Sanitair

Fijn bedrijf!

Beoordeling van Fam. Jeuring uit Lelystad, geschreven op 06-10-2019

Keuken en daarna ook meteen badkamer laten doen. Mooi (chique en knus), praktisch en voor minder dan we hadden gebudgetteerd ????????????

Goed advies
Veel mogelijkheden

KeukenSucces

Een hele goede aanrader!!!

Beoordeling van G de boer uit Medemblik, geschreven op 05-10-2019

Ik heb een mooie keuken in landhuisstijl gekocht een solide keuken met goede hang en sluitwerk. Het contact met de verkopers was zeer goed. Klantvriendelijk meedenkend en ook goed adviserend. Ze hebben een Meer »

Het hele aanblik
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KeukenSucces

Zeker een aanrader

Beoordeling van Fam. Balke uit Lelystad, geschreven op 05-10-2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de Meer »

Advies, één aanspreekpunt
Geen

KeukenSucces

Keukensucces maakt zijn naam waar

Beoordeling van Fam. Trum uit Volendam, geschreven op 05-10-2019

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je Meer »

Klantvriendelijk, zeer bekwaam.
Geen ervaring mee

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KeukenSucces

Nieuwe keuken

Beoordeling van Verdonk uit almere, geschreven op 27-09-2019

Enige maanden geleden een nieuwe keuken besteld en deze is zeer correct geleverd en geplaatst conform afspraak. De verkoper heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. De monteurs hebben met Meer »

kennis en ervaring
-

Parel Keukens & Sanitair

Pagina 1 van 7

<< terug | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

62 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw winkelkeuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!