Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 26 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

aanschaf keuken bij parel keukens

Beoordeling van Detlef. L uit almere, geschreven op 01-05-2018

Parel keukens werd door een vriend aanbevolen. Onze ervaring met parel keukens waren heel positief. vriendelijke medewerkers. Wij zijn tijdens het traject goed geadviseerd over onze keukens en alles wat er bij Meer »

kennis, ervaring en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Klant is geen koning

Beoordeling van Anoniem uit Noord-Holland, geschreven op 27-04-2018

Tot de dag van montage verliep alles prima. De monteurs zijn vriendelijk en vaardig, maar op kantoor gaat van alles mis. Monteurs kwamen meerdere keren niet opdagen door een foute planning (zonder bericht), er Meer »

Vaardige monteurs
Geen communicatie

KüchenTreff Villa Arena

aanrader!!!

Beoordeling van Ans de Leeuw, geschreven op 21-02-2018

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Alles top verlopen
geen

Keukenhuis Lemmer

Top tent

Beoordeling van Eddy Ferwerda uit Meppel, geschreven op 02-01-2018

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing van Meer »

Goed werk
Geen

Keukendesign Emmen

Mooie keuken

Beoordeling van Anita, geschreven op 10-12-2017

Wij hebben in juni een keuken gekocht bij küchentreff arena , en zijn daar erg blij mee. In de showroom goed advies gekregen Voor de indeling van de ruimte. Na het plaatsen van de keuken kwam de verkoper nog Meer »

Positief geholpen
-

KüchenTreff Villa Arena

KOOP HIER NOOIT EEN KEUKEN!!

Beoordeling van Yasmin uit amsterdam, geschreven op 04-12-2017

Trap er niet in! De mooie praatjes van Ewout van der Veen van Kuechen Treff Villa Arena. Ik heb in december 2016 een keuken gekocht; we zijn nu ruim een jaar verder en de keuken is nog steeds niet af! Alles wat Meer »

-
alles

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Villa Arena

zeer goed

Beoordeling van johan uit Almere, geschreven op 06-11-2017

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

mooie keukens goede kwaliteit
-

Parel Keukens & Sanitair

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs.

Beoordeling van Rens, Gerrit en Josien uit Eibergen uit Eibergen, geschreven op 19-07-2017

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs en vakkundig geplaatst volgens de planning.
niets

KüchenTreff Eibergen

Word echt met je mee gedacht!

Beoordeling van Hoekstra uit Lemmer, geschreven op 04-07-2017

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

Goede service
Overal gaat wel iets mis. Bij onze keuken ook. Het is boven verwachting opgelost!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Pagina 1 van 3

<< terug | 1 | 2 | 3 |

84 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!