Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 46 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Vakmannen

Beoordeling van Fam Wigger uit Borger, geschreven op 01-04-2019

Een nieuwe keuken gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper. Een klein probleempje bij de levering van de keuken maar ook dit werd prima opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

KüchenTreff Stadskanaal

Wat een verschil!

Beoordeling van Ellen uit Stadskanaal, geschreven op 23-03-2019

Bij veel zaken agressieve verkoop en bij Küchentreff werden we rustig geholpen. Diverse ideeën en we mochten met complete offerte onder de arm er gerust een paar nachten of weken over nadenken. Nog even bij een Meer »

Verrassend ontwerp
Geen

KüchenTreff Stadskanaal

Echte aanrader!

Beoordeling van H. Roos uit almere, geschreven op 05-03-2019

Wij hebben een complete keuken bij Parel keukens gekocht. Parel keukens heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor Meer »

praktische kennis en ervaring
kleine showroom

Parel Keukens & Sanitair

Wederom geen waardering voor kuechentreff te stadskanaal

Beoordeling van Wessels uit Musselkanaal, geschreven op 01-03-2019

Ook ons zijn mooie praatjes aangedaan. Na zetten van handtekening wordt je gewoon niet meer serieus genomen. Gaan nu de 4e week in zonder afgemaakte keuken en wat er staat is of niet goed en zonder aanrechtblad. Meer »

Voor het zetten van de handtekening zijn ze behulpzaam
Na het zetten van handtekening ben je stuk stront

KüchenTreff Stadskanaal

Nieuwe keuken

Beoordeling van B. van der Weele uit Almere, geschreven op 15-02-2019

Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Parel Keukens. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit Meer »

meedenkend en kennis
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs

Beoordeling van Annerie Brons uit Sliedrecht, geschreven op 29-11-2018

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering hiervan. Er Meer »

Persoonlijk en service gericht
-

Woonstudio Joy

WAARDELOOS

Beoordeling van Schanssema uit regio Stadskanaal, geschreven op 21-11-2018

Onze keuken is 14 maanden geleden gestart met opbouwen, en is nog steeds niet af. Steeds weer mooie praatjes, maar nakomen; helaas !! Alles wat er fout kon gaan, is ook fout gegaan Kasten niet goed, twee keer een Meer »

-
de keuken en de manier waarop wij behandeld worden, wij worden gewoon niet serieus genomen

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Stadskanaal

Droomkeuken 26-09-2018

Beoordeling van Liesbeth uit Waddinxveen, geschreven op 26-10-2018

Mijn droomkeuken heb ik gevonden en gekocht bij woonstudio Joy! De eigenaar,Kelly,verkoopt met passie en deskundigheid! Hij luistert naar je wensen en heeft tijd voor zijn klant! Zelfs ook diverse keren voor Meer »

Geen mega zaak
Geen

Woonstudio Joy

We gingen voor de beste kwaliteit....

Beoordeling van Pieter de Jong uit Egmond aan zee, geschreven op 10-09-2018

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe keuken! Keurig geplaatst en zijn blij met het perfect passende aanrechtblad in de niet helemaal haakse keuken. Wij raden de keukenfavoriet zeker aan...

Kwaliteit
-

Keukenfavoriet

keuken met een kookeiland

Beoordeling van fam. Schiffer uit almere, geschreven op 11-08-2018

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

klantvriendelijk, levering, vakkundig
kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Pagina 1 van 5

<< terug | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

68 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!