Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 43 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

keuken met een kookeiland

Beoordeling van fam. Schiffer uit almere, geschreven op 11-08-2018

Bij Parel Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we wat bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was Meer »

klantvriendelijk, levering, vakkundig
kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens uit Almere

Beoordeling van de Lange uit Almere, geschreven op 04-08-2018

Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Parel terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk Meer »

Eerlijk, klantvriendelijk, vakkundig, prijs/kwaliteit verhouding
kleine showroom

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens

Beoordeling van de Haas uit almere, geschreven op 29-07-2018

Op aanraden van vrienden zijn wij in gesprek gegaan me Parel keukens om te praten over een nieuwe keuken. Vanaf het begin een goed gevoel gehad en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd over de keuzes en Meer »

advies, klantgericht, service, communicatie klant
-

Parel Keukens & Sanitair

Prachtige keuken

Beoordeling van PA. Brouwer uit Amsterdam, geschreven op 11-07-2018

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een ervaren en Meer »

prachtig design
-

KüchenTreff Villa Arena

keuken Amsterdam

Beoordeling van M. Dekker uit Amsterdam, geschreven op 10-07-2018

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van onze nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. Er werd door de verkoper goed naar ons geluisterd en Meer »

meedenken, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, levering en montage
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Droomkeuken

Beoordeling van van Zalk uit Amsterdam, geschreven op 08-07-2018

De verkoper was volledig en eerlijk met advies en suggesties. Niet onbelangrijk te noemen is de goede service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals tijdig terug bellen, planning en levering! Montage van de keuken Meer »

vakkundigheid, eerlijkheid en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

Onze Parel keuken...

Beoordeling van Doerga uit almere, geschreven op 08-07-2018

Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, Meer »

vriendelijk, klantvriendelijk, goede nazorg en snelle afhandeling van klachten
-

Parel Keukens & Sanitair

Top Service

Beoordeling van Idoe. uit Almere, geschreven op 30-06-2018

Wij hebben onze keuken in de zaak in Almere uitgezocht. We werden uitstekend geholpen. De verkoper/eigenaar had verstand van keukens, gaf goede tips en nam zeer uitgebreid de tijd voor ons. Nadat we een keuze Meer »

Alleen maar complimenten dus, zowel voor de advisering als voor de plaatsing en de nazorg!!!
-

Parel Keukens & Sanitair

complete verbouwing van onze nieuwbouw woning

Beoordeling van S. Rahman uit Almere, geschreven op 23-06-2018

Bij Parel keukens heb ik mijn keuken, sanitair en tegels uitgekozen. Omdat ik graag een aanspreekpunt wilde hebben, heb ik de complete verbouwing van mijn nieuwbouw woning ook door Parel Keukens laten uitvoeren. Meer »

advies, vakkundigheid, vriendelijk, kennis en ervaring
-

Parel Keukens & Sanitair

Keuken met een eiland

Beoordeling van J.H. Pel uit almere, geschreven op 23-06-2018

Via kennissen zijn wij bij Parel Keukens terechtgekomen. Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Parel Keukens. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het Meer »

denken met je mme, creatief en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

Pagina 1 van 5

<< terug | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

79 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!