UW WENSEN

Hoogglans gelakt mIneraal grijs Hoogglans gelakte keuken in T-Vorm

Bram Poppen

Aanbieding van
KüchenTreff Eibergen (Eibergen)

Venneslatweg 5a
7151 HD Eibergen

Telefoon: 0545-287608

Aanbieding:

7.450 € 17.280 €* *Oorspronkelijke prijs van de aanbieder

Model/decor is nabestelbaar

Aantal lopende meter: 4

Montage tegen meerprijs mogelijk

Beschrijving van artikel

Hoogglans gelakt mIneraal grijs Hoogglans gelakte keuken in T-Vorm

Aanbiedingstype: showroomkeuken

Keuken in T-vorm. Door de handige T-vorm opstelling heeft u de luxe van een grote keuken en toch blijft de inname van de ruimte beperkt. Totale maat is 347(muur) x 249cm.

De fronten zijn hoogglans gelakt in de kleur mineraal grijs.

Het kunststof blad in een lichte betonkleur, geeft de keuken zowel een robuuste als luxe uitstraling. Door de strakke handgrepen, trekt u met gemak al uw kasten dan wel lades open.

De keuken beschikt over vele kasten en lades. Dit voorziet u in alle gemakken wat betreft het opbergen van al u pannen/potten en keukengerei. Zo beschikt de keuken zelfs over een Le-Mans hoekkast en een kleine apothekerskast.

Ook is de keuken voorzien van alle nodige apparatuur van het merk Inventum. Zo vind u in de 2 half-hoge kasten een combi-magnetron en oven en een ruime koeler. Alles op hoogte zodat u overal moeiteloos bij komt. Door de brede inductiekookplaat kunnen gemakkelijk ook 4 grote pannen tegelijk gebruikt worden. Geen gestoei meer over te weinig ruimte, maar met meerdere pannen tegelijk op de plaat een heerlijke maaltijd bereiden. De eilandschouwkap zorgt ervoor dat alle kookluchtjes perfect worden afgevoerd. Na het eten kunt met gemak al u vuile vaat in de vaatwasser plaatsen. Deze zorgt dat alles er weer netjes schoon bij komt te staan.

De grote anderhalve spoelbak is ideaal! Ook voor kleine wasjes op de hand, bied het halve deel toch echt een uitkomst. Maar ook voor het afwassen van een grote pan in de spoelbak erg makkelijk. Zeker in combinatie met de uittrekbare slang van de kraan.

Deze prachtige keuken mag ons gaan verlaten i.v.m. vernieuwing van onze showroom.


Passende aanbieding
gevonden?


Onlinebericht aan KüchenTreff Eibergen

Ik heb de volgende vraag over de showroomkeuken 'Hoogglans gelakte keuken in T-Vorm':

De velden met * zijn verplicht.


Nu het complete aanbod van de dealer laten zien ...

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!