Keukenmerken-beoordelingen:
Brigitte Keukens

Brigitte Keukens - Brigitte Küchen H. Frickemeier Möbelwerk GmbH
Boschstraße 17, 32120 Hiddenhausen

Brigitte Keukens

1 klant kan dit bedrijf aanbevelen. 

Totaalgemiddelde:
Positief
63 %
Neutraal
13 %
Negatief
0 %
Totale score: Zeer goed
6 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Fronten

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Wat een Parel van een keuken!

Beoordeling van Ed & Inge uit Almere, geschreven op 25-05-2019

Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze Meer »

Kennis, ervaring, vakmanschap
Kleine showroom

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Parel keukens

Beoordeling van de Haas uit almere, geschreven op 29-07-2018

Op aanraden van vrienden zijn wij in gesprek gegaan me Parel keukens om te praten over een nieuwe keuken. Vanaf het begin een goed gevoel gehad en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd over de keuzes Meer »

advies, klantgericht, service, communicatie klant
-

keuken Amsterdam

Beoordeling van M. Dekker uit Amsterdam, geschreven op 10-07-2018

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van onze nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. Er werd door de verkoper goed naar ons Meer »

meedenken, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, levering en montage
wat kleinere showroom

complete verbouwing van onze nieuwbouw woning

Beoordeling van S. Rahman uit Almere, geschreven op 23-06-2018

Bij Parel keukens heb ik mijn keuken, sanitair en tegels uitgekozen. Omdat ik graag een aanspreekpunt wilde hebben, heb ik de complete verbouwing van mijn nieuwbouw woning ook door Parel Keukens laten Meer »

advies, vakkundigheid, vriendelijk, kennis en ervaring
-

Keuken met een eiland

Beoordeling van J.H. Pel uit almere, geschreven op 23-06-2018

Via kennissen zijn wij bij Parel Keukens terechtgekomen. Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Parel Keukens. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het Meer »

denken met je mme, creatief en vriendelijk
-

onze keuken bij Parel

Beoordeling van pfokker66 uit lelystad, geschreven op 21-06-2018

We zijn super tevreden over de aanschaf van onze keuken bij Parel Keukens. Prijs/kwaliteit verhouding is goed! De service is top en er wordt goed gecommuniceerd tussen de verschillende betrokkenen Meer »

advies, kennis en communicatie
-

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Loslatende folie van de deurtjes

Beoordeling van Fam. Delang. uit Landgraaf, geschreven op 21-11-2016

De keuken , die we in ± 10 jaar geleden gekocht hebben, genieten we nog elke dag van. Ware het niet de de folie op de deurtjes losgelaten heeft, en niet van het laatste jaar. Dit begon eigenlijk na n paar Meer »

deze site
kom ik op terug

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol


Pagina 1 van 1

<< terug | verder >>

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!