Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 44 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Parel keukens

Beoordeling van de Haas uit almere, geschreven op 29-07-2018

Op aanraden van vrienden zijn wij in gesprek gegaan me Parel keukens om te praten over een nieuwe keuken. Vanaf het begin een goed gevoel gehad en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd over de keuzes en Meer »

advies, klantgericht, service, communicatie klant
-

Parel Keukens & Sanitair

keuken Amsterdam

Beoordeling van M. Dekker uit Amsterdam, geschreven op 10-07-2018

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van onze nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. Er werd door de verkoper goed naar ons geluisterd en Meer »

meedenken, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, levering en montage
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Droomkeuken

Beoordeling van van Zalk uit Amsterdam, geschreven op 08-07-2018

De verkoper was volledig en eerlijk met advies en suggesties. Niet onbelangrijk te noemen is de goede service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals tijdig terug bellen, planning en levering! Montage van de keuken Meer »

vakkundigheid, eerlijkheid en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

Onze Parel keuken...

Beoordeling van Doerga uit almere, geschreven op 08-07-2018

Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, Meer »

vriendelijk, klantvriendelijk, goede nazorg en snelle afhandeling van klachten
-

Parel Keukens & Sanitair

Top Service

Beoordeling van Idoe. uit Almere, geschreven op 30-06-2018

Wij hebben onze keuken in de zaak in Almere uitgezocht. We werden uitstekend geholpen. De verkoper/eigenaar had verstand van keukens, gaf goede tips en nam zeer uitgebreid de tijd voor ons. Nadat we een keuze Meer »

Alleen maar complimenten dus, zowel voor de advisering als voor de plaatsing en de nazorg!!!
-

Parel Keukens & Sanitair

complete verbouwing van onze nieuwbouw woning

Beoordeling van S. Rahman uit Almere, geschreven op 23-06-2018

Bij Parel keukens heb ik mijn keuken, sanitair en tegels uitgekozen. Omdat ik graag een aanspreekpunt wilde hebben, heb ik de complete verbouwing van mijn nieuwbouw woning ook door Parel Keukens laten uitvoeren. Meer »

advies, vakkundigheid, vriendelijk, kennis en ervaring
-

Parel Keukens & Sanitair

Keuken met een eiland

Beoordeling van J.H. Pel uit almere, geschreven op 23-06-2018

Via kennissen zijn wij bij Parel Keukens terechtgekomen. Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Parel Keukens. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het Meer »

denken met je mme, creatief en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

onze keuken bij Parel

Beoordeling van pfokker66 uit lelystad, geschreven op 21-06-2018

We zijn super tevreden over de aanschaf van onze keuken bij Parel Keukens. Prijs/kwaliteit verhouding is goed! De service is top en er wordt goed gecommuniceerd tussen de verschillende betrokkenen Meer »

advies, kennis en communicatie
-

Parel Keukens & Sanitair

onze Parel keuken

Beoordeling van I. van der Vecht uit amsterdam, geschreven op 21-06-2018

We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Parel Keukens en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Parel keukens verschillende Meer »

luisteren naar onze wensen
-

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens

Beoordeling van M. Pel uit Almere, geschreven op 19-06-2018

Parel keukens raad ik zeker iedereen aan. Vanaf de eerste gesprek werd er door Parel keukens goed geluisterd naar mijn wensen. Ik werd door Parel keukens goed geadviseerd. Daarom heb ik mijn keuken bij Parel Meer »

Kennis en ervaring
kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Pagina 2 van 5

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

66 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!