Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 47 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Onze Parel keuken...

Beoordeling van Doerga uit almere, geschreven op 08-07-2018

Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, Meer »

vriendelijk, klantvriendelijk, goede nazorg en snelle afhandeling van klachten
-

Parel Keukens & Sanitair

Top Service

Beoordeling van Idoe. uit Almere, geschreven op 30-06-2018

Wij hebben onze keuken in de zaak in Almere uitgezocht. We werden uitstekend geholpen. De verkoper/eigenaar had verstand van keukens, gaf goede tips en nam zeer uitgebreid de tijd voor ons. Nadat we een keuze Meer »

Alleen maar complimenten dus, zowel voor de advisering als voor de plaatsing en de nazorg!!!
-

Parel Keukens & Sanitair

complete verbouwing van onze nieuwbouw woning

Beoordeling van S. Rahman uit Almere, geschreven op 23-06-2018

Bij Parel keukens heb ik mijn keuken, sanitair en tegels uitgekozen. Omdat ik graag een aanspreekpunt wilde hebben, heb ik de complete verbouwing van mijn nieuwbouw woning ook door Parel Keukens laten uitvoeren. Meer »

advies, vakkundigheid, vriendelijk, kennis en ervaring
-

Parel Keukens & Sanitair

Keuken met een eiland

Beoordeling van J.H. Pel uit almere, geschreven op 23-06-2018

Via kennissen zijn wij bij Parel Keukens terechtgekomen. Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Parel Keukens. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het Meer »

denken met je mme, creatief en vriendelijk
-

Parel Keukens & Sanitair

onze keuken bij Parel

Beoordeling van pfokker66 uit lelystad, geschreven op 21-06-2018

We zijn super tevreden over de aanschaf van onze keuken bij Parel Keukens. Prijs/kwaliteit verhouding is goed! De service is top en er wordt goed gecommuniceerd tussen de verschillende betrokkenen Meer »

advies, kennis en communicatie
-

Parel Keukens & Sanitair

onze Parel keuken

Beoordeling van I. van der Vecht uit amsterdam, geschreven op 21-06-2018

We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Parel Keukens en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Parel keukens verschillende Meer »

luisteren naar onze wensen
-

Parel Keukens & Sanitair

Parel keukens

Beoordeling van M. Pel uit Almere, geschreven op 19-06-2018

Parel keukens raad ik zeker iedereen aan. Vanaf de eerste gesprek werd er door Parel keukens goed geluisterd naar mijn wensen. Ik werd door Parel keukens goed geadviseerd. Daarom heb ik mijn keuken bij Parel Meer »

Kennis en ervaring
kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

Heel erg goed

Beoordeling van sima Milani uit ijbrug t e Amsterdam, geschreven op 11-06-2018

Ik vind sfeer erg vriendelijk en adviseur is ook erg goed . Hij luistert echt wat je wil en waar je wil de kast en koelkast of eiland hebben en dat vind ik prettig en fijn . met mijn planning word mijn keuken Meer »

gedrag van Nima en Parvis en tips dat ze gegeven hebben
-

Parel Keukens & Sanitair

Uitstekend

Beoordeling van Fam Overdijk uit Almere, geschreven op 11-06-2018

Wij hebben een Keuken bij Parel Keukens in Almere gekocht wij zijn heel tevreden ermee samen zij wij goed uitgekomen en ze hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd aanraden dus.

Ze nemen de tijd voor je
geen negatieve

Parel Keukens & Sanitair

mijn droom keuken

Beoordeling van maryam kazemifar uit almere, geschreven op 10-06-2018

ik heb een L vorm keuken bij parel keuken gekocht.dat is erg leuk.ik heb uitgebreid advies van adviseur gekregen.ze stonden open en geduldig voor mijn wensen.ik ben helemaal tevreden met mijn nieuw keuken.erg Meer »

goed
-

Parel Keukens & Sanitair

Pagina 2 van 5

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

80 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!