Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 27 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Omvang assortiment
Verhouding prijs / kwaliteit
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Klachtenbehandeling
Montage

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Fronten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Wat een verschil!

Beoordeling van Ellen uit Stadskanaal, geschreven op 23-03-2019

Bij veel zaken agressieve verkoop en bij Küchentreff werden we rustig geholpen. Diverse ideeën en we mochten met complete offerte onder de arm er gerust een paar nachten of weken over nadenken. Nog even Meer »

Verrassend ontwerp
Geen

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Stadskanaal

Woonstudio Joy; klantgericht, kwaliteit en een goede prijs

Beoordeling van Annerie Brons uit Sliedrecht, geschreven op 29-11-2018

Na verschillende grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we (via collega's) terecht in de knusse showroom van woonstudio Joy. We hadden al een duidelijk plan en zijn goed geholpen met de uitvoering Meer »

Persoonlijk en service gericht
-

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Woonstudio Joy

WAARDELOOS

Beoordeling van Schanssema uit regio Stadskanaal, geschreven op 21-11-2018

Onze keuken is 14 maanden geleden gestart met opbouwen, en is nog steeds niet af. Steeds weer mooie praatjes, maar nakomen; helaas !! Alles wat er fout kon gaan, is ook fout gegaan Kasten niet goed, twee Meer »

-
de keuken en de manier waarop wij behandeld worden, wij worden gewoon niet serieus genomen

3 van 10 lezers vonden deze beoordeling waardevol

KüchenTreff Stadskanaal

Droomkeuken 26-09-2018

Beoordeling van Liesbeth uit Waddinxveen, geschreven op 26-10-2018

Mijn droomkeuken heb ik gevonden en gekocht bij woonstudio Joy! De eigenaar,Kelly,verkoopt met passie en deskundigheid! Hij luistert naar je wensen en heeft tijd voor zijn klant! Zelfs ook diverse keren Meer »

Geen mega zaak
Geen

Woonstudio Joy

aanrader!!!

Beoordeling van Ans de Leeuw, geschreven op 21-02-2018

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Alles top verlopen
geen

Keukenhuis Lemmer

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs.

Beoordeling van Rens, Gerrit en Josien uit Eibergen uit Eibergen, geschreven op 19-07-2017

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ  Meer »

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs en vakkundig geplaatst volgens de planning.
niets

KüchenTreff Eibergen

Word echt met je mee gedacht!

Beoordeling van Hoekstra uit Lemmer, geschreven op 04-07-2017

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

Goede service
Overal gaat wel iets mis. Bij onze keuken ook. Het is boven verwachting opgelost!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

Alles netjes afgewerkt en afgerond
-

Keukenhuis Lemmer

Pagina 2 van 3

| 1 | 2 | 3 |

70 Keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!