Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 31 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Omvang assortiment
Verhouding prijs / kwaliteit
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Klachtenbehandeling
Montage

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten
Fronten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

Alles netjes afgewerkt en afgerond
-

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuislemmer Lemmer bedankt

Beoordeling van G.Winia uit Lemmer, geschreven op 07-12-2016

Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuislemmer. Hij dacht met ons mee en over de mogelijkheden. ( er is zoveel mogelijk, je kunt alles krijgen zoals je wilt) Goeie prijs kwaliteit! Hij komt zijn afspraken Meer »

Zeker
-

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Een aanrader!

Beoordeling van Fam. Van Dijk uit Havelte, geschreven op 02-11-2016

Bij Siebe een prachtige landelijke keuken gekocht. Een geluk voor ons dat de klassieke oven ook nog in de aanbieding was. Siebe heeft ons goed geholpen met het inrichten van de ruimte. De "apothekerskast" is Meer »

Eerlijkheid en deskundigheid van de verkoper
Niks

3 van 3 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

eindelijk iemand die mee denkt.

Beoordeling van Hanneke uit oosterzee, geschreven op 05-09-2016

Onze folie keuken was aan vernieuwing toe en na het standaard rijtje keuken leveranciers te hebben bezocht kwamen wij bij Siebe van "keukenhuis Lemmer "terecht. Onze dochter had er voor haar huis ook een Meer »

mee denken
-

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Persoonlijk en klantvriendelijk. Neemt de tijd en denkt mee met inrichten keuken.

Beoordeling van S. Bakker uit Lemmer, geschreven op 02-09-2016

Keuken plus apparatuur gekocht. Goed geadviseerd en tot een mooi eindresultaat gekomen. De moeite waard om eens naar binnen te gaan als je op zoek bent naar een keuken.

Persoonlijk
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Goede voorlichting en zeer nette afhandeling

Beoordeling van B.Mason uit Lemmer, geschreven op 30-06-2016

Hadden zelf reeds een plan voor de indeling van de keuken. Hebben dit overlegd en Keukenhuis Lemmer heeft hierop een keurige offerte gemaakt. Hierin werden de diverse mogelijkheden voorgesteld. Het is Meer »

Goede uitleg en nette levering
-

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Goede service

Beoordeling van vd.Wal uit Lemmer, geschreven op 25-06-2016

Een keuken gekocht bij keukenhuis Lemmer. Zeer goed geholpen mooie zaak niet te groot en klant gericht,de verkoper neemt de tijd voor je en denkt mee met al je wensen. We zijn zeer tevreden over onze Meer »

top
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

KEUKENHUIS Lemmer een topzaak

Beoordeling van J.M.R. uit Urk, geschreven op 24-06-2016

Keukenhuis Lemmer was de eerste zaak welke we aandeden om een keuken te zoeken, al gauw na het gesprek en de aanbevelingen in de showroom hadden we al zeer snel een deal, het was geen gladde verkoperstaal Meer »

De uitstraling van de keuken
Geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Pagina 3 van 4

| 1 | 2 | 3 | 4 |

75 Keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!