Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 44 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

Heel erg goed

Beoordeling van sima Milani uit ijbrug t e Amsterdam, geschreven op 11-06-2018

Ik vind sfeer erg vriendelijk en adviseur is ook erg goed . Hij luistert echt wat je wil en waar je wil de kast en koelkast of eiland hebben en dat vind ik prettig en fijn . met mijn planning word mijn keuken Meer »

gedrag van Nima en Parvis en tips dat ze gegeven hebben
-

Parel Keukens & Sanitair

Uitstekend

Beoordeling van Fam Overdijk uit Almere, geschreven op 11-06-2018

Wij hebben een Keuken bij Parel Keukens in Almere gekocht wij zijn heel tevreden ermee samen zij wij goed uitgekomen en ze hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd aanraden dus.

Ze nemen de tijd voor je
geen negatieve

Parel Keukens & Sanitair

mijn droom keuken

Beoordeling van maryam kazemifar uit almere, geschreven op 10-06-2018

ik heb een L vorm keuken bij parel keuken gekocht.dat is erg leuk.ik heb uitgebreid advies van adviseur gekregen.ze stonden open en geduldig voor mijn wensen.ik ben helemaal tevreden met mijn nieuw keuken.erg Meer »

goed
-

Parel Keukens & Sanitair

aanschaf keuken bij parel keukens

Beoordeling van Detlef. L uit almere, geschreven op 01-05-2018

Parel keukens werd door een vriend aanbevolen. Onze ervaring met parel keukens waren heel positief. vriendelijke medewerkers. Wij zijn tijdens het traject goed geadviseerd over onze keukens en alles wat er bij Meer »

kennis, ervaring en klantvriendelijk
wat kleinere showroom

Parel Keukens & Sanitair

aanrader!!!

Beoordeling van Ans de Leeuw, geschreven op 21-02-2018

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Alles top verlopen
geen

Keukenhuis Lemmer

zeer goed

Beoordeling van johan uit Almere, geschreven op 06-11-2017

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

mooie keukens goede kwaliteit
-

Parel Keukens & Sanitair

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs.

Beoordeling van Rens, Gerrit en Josien uit Eibergen uit Eibergen, geschreven op 19-07-2017

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs en vakkundig geplaatst volgens de planning.
niets

KüchenTreff Eibergen

Word echt met je mee gedacht!

Beoordeling van Hoekstra uit Lemmer, geschreven op 04-07-2017

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

Goede service
Overal gaat wel iets mis. Bij onze keuken ook. Het is boven verwachting opgelost!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Pagina 3 van 5

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

66 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!