Klantbeoordelingen van KüchenTreff

Overzicht beoordelingen

Gemiddeld:

Op basis van 41 beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Beoordelingen en ervaringsberichten

aanrader!!!

Beoordeling van Ans de Leeuw, geschreven op 21-02-2018

Bij Siebe hebben wij onze keuken gekocht. Alles is bij ons prima verlopen. Goede ideeën en vakkundig geplaatst, Zeker een aanrader!!

Alles top verlopen
geen

Keukenhuis Lemmer

Top tent

Beoordeling van Eddy Ferwerda uit Meppel, geschreven op 02-01-2018

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing van Meer »

Goed werk
Geen

Keukendesign Emmen

zeer goed

Beoordeling van johan uit Almere, geschreven op 06-11-2017

mooie hoekkeuken hoogglans wit gecombineerd met houtstructuur apparatuur smeg afzuigkap kookplaat combimagnatron vaatwasser.

mooie keukens goede kwaliteit
-

Parel Keukens & Sanitair

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs.

Beoordeling van Rens, Gerrit en Josien uit Eibergen uit Eibergen, geschreven op 19-07-2017

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER ONZE KEUKEN GEKOCHT BIJ KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN. DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE. EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN Meer »

Kwaliteit keuken voor een betaalbare prijs en vakkundig geplaatst volgens de planning.
niets

KüchenTreff Eibergen

Word echt met je mee gedacht!

Beoordeling van Hoekstra uit Lemmer, geschreven op 04-07-2017

Aardige man. Goede service. Word echt met je mee gedacht. En overal gaat wel iets mis maar het is bij ons boven verwachting opgelost! Betrouwbare partij en we zijn zo blij met onze mooie keuken!

Goede service
Overal gaat wel iets mis. Bij onze keuken ook. Het is boven verwachting opgelost!

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Zeer tevreden over Keukenhuis Lemmer

Beoordeling van J.Dammers uit Lemmer, geschreven op 04-03-2017

Siebe heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van een keuken. De service die Siebe gaf tijdens de plaatsing van de keuken was uitstekend. Ook de installeren van de keuken werd tot Meer »

Vriendelijke verkoper
Er is altijd wel wat natuurlijk maar dat werd zeer snel opgelost

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Klantvriendelijk behandeling en betrouwbare indruk

Beoordeling van JK Lemmer uit Lemmer, geschreven op 17-02-2017

De keuze is op dit jonge bedrijf gevallen vanwege de open sfeer bij de aankoop en het advies van de eigenaar voor de plaatsing van de showroomkeuken van het merk: Brigitte compleet met prachtige Smeg Meer »

informatie, dienstvertlening en afspraken
nvt

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuis Lemmer begrijpt u wens.

Beoordeling van Marcel Hagen uit Lemmer, geschreven op 09-12-2016

Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop van de keuken. Van het ontwerp (met alle details) t/m de montage is zeer goed verlopen. Keukenhuis Lemmer bedankt.

Alles netjes afgewerkt en afgerond
-

Keukenhuis Lemmer

Keukenhuislemmer Lemmer bedankt

Beoordeling van G.Winia uit Lemmer, geschreven op 07-12-2016

Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuislemmer. Hij dacht met ons mee en over de mogelijkheden. ( er is zoveel mogelijk, je kunt alles krijgen zoals je wilt) Goeie prijs kwaliteit! Hij komt zijn afspraken Meer »

Zeker
-

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keukenhuis Lemmer

jammer, maar toch goed

Beoordeling van L.Hoek uit grootebroek, geschreven op 09-11-2016

In april een complete keuken,tegelvloer en laminaat gekocht.Plaatsing zou plaats vinden begin juni, ik had afgesproken dat ik de bestaande keuken zelf zou verwijderen. woensdags was de geplande dag dus ik Meer »

vakmanschap, kwaliteit van de componenten
slechte planning, is nu verbeterd

Keukenfavoriet

Pagina 3 van 5

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

79 keukenstudio's van dit merk:

Deel uw ervaring!

Deel uw reactie met andere keukenklanten: persoonlijke ervaringen rond uw eigen inbouwkeuken!

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!