Keukenstudio-beoordelingen: Arma Keukens en Sanitair b.v.

Arma Keukens en Sanitair b.v. (Nunspeet) - Galvaniweg 22 - 8071 SC Nunspeet

Totaal gemiddelde:

Aanbevelingen: 12 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Indruk van de algemene kwaliteit
Beslag
Stabiliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden
Nabestelling en klachten

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Geweldig!!!

Beoordeling van pa-h-vm uit Elspeet, geschreven op 08-09-2017

Gewoon schitterend! en dan nog is het eigenlijk niet goed genoeg omschreven. Echt van a tot z voel je "hier zit ik goed" Bij binnenkomst word je keurig verwelkomt. In alle rust hebben we onze spullen uit mogen Meer »

Eerlijk en Transparant
niks

Bij Arma keukens een perfecte prijs kwaliteit verhouding

Beoordeling van Han van der Loo uit Voorthuizen, geschreven op 17-08-2016

Wij hebben een keuken gekocht bij Arma keukens te Nunspeet. Zeer klantvriendelijk ontvangen en er is goed meegedacht n.a.v. van onze wensen. Wij zijn enorm tevreden met de keuken en ook met de geboden service. Meer »

Meedenken, geduld en service.
Sorry, niet van toepassing

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Nieuwe keuken en badkamer van ARMA Nunspeet

Beoordeling van Benno Boshoven uit Wageningen, geschreven op 20-07-2016

Na een paar weken van stof is nu gelukkig onze badkamer en keuken klaar. We waren benieuwd omdat we dit bedrijf via recensies op internet hadden gekozen. We dachten als deze voor 75% kloppen mogen we niet klagen, Meer »

Vakkundig eigen personeel
We hebben een paar weken moeten wachten op 2 deurtjes

Arma gaat voor 100% tevreden klanten!

Beoordeling van Kees en Tineke de Roover uit Ermelo, geschreven op 12-07-2016

Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan Meer »

eerlijk en oprecht, nette behandeling
telefonische communicatie kan misschien iets beter, met name het terugbellen.

5 van 5 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Uitstekend Bedrijf

Beoordeling van R Hop uit Hierden, geschreven op 04-07-2016

Bij Arma ben ik perfect geholpen een keuken naar wens uit te zoeken. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een ruime showroom met daarbij een goede adviseur. Zijn flexibele voor nog wat kleine aanpassingen na Meer »

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Kwaliteit & Service op hoog niveau bij Arma keukens Nunspeet

Beoordeling van Fam. de Vries uit Urk uit Urk, geschreven op 09-06-2016

Na de opdracht voor de bouw van onze nieuwe watervilla zijn wij op advies van kennissen rechtstreeks naar Nunspeet gereden om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Direct een mooie keuken gezien en hierna een Meer »

vakkundig advies
niets!

Opnieuw dik tevreden!

Beoordeling van M & E uit Woudenberg, geschreven op 02-06-2016

Omdat wij eerder zeer goede ervaringen hadden met Arma keukens uit Nunspeet, was het op voorhand duidelijk dat wij voor onze nieuwe woning opnieuw een keuken bij Arma wilden kopen. Een kort kijkje bij een ander Meer »

Vertrouwde sfeer en de bakgeur van de gevulde koeken!
Niets

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Keuken nieuwbouw huis

Beoordeling van Emmy Lavente uit Dronten, geschreven op 18-04-2016

Vorig jaar een nieuwbouw huis gekocht en bij Arma keukens gekeken en gelijk super goed advies gekregen van Harold! Alle keukens afgelopen en er wat dingen uitgezocht. Daarna is er een 3D tekening gemaakt en Meer »

Hoe we geholpen werden in de winkel
-

Tevreden klant

Beoordeling van Fam Paques uit Zeewolde, geschreven op 14-04-2016

KEUKEN. Perfect advies gekregen voor de aankoop. klantvriendelijke open gezellige atmosfeer. de adviseur stond ons met raad en daad terzijde. Deze firma op aanraden van een ander gekozen. Product komt geheel Meer »

verkoop , voorlichting ,levering en montage
niet echt negatief

Nieuwe keuken

Beoordeling van Wilma kroon uit Putten, geschreven op 13-04-2016

We hebben voor de 2e keer een arma keuken gekocht.. hele klantvriendelijk en meedenkend personeel in de winkel. Geweldige service en een kundige en vriendelijke monteur thuis. Wij zijn wederom erg tevreden en Meer »

Totaalplaatje
Geen negatieve opmerking

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | 2 |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!