Keukenstudio-beoordelingen:
Kitchendiscouter.nl

Kitchendiscouter.nl (Amsterdam)
Arena Boulevard 196, 1101 DJ Amsterdam

Kitchendiscouter.nl

5 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen. 

Totaalgemiddelde:

Beoordeling in detail

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Beslag
Stabiliteit
Nabestelling en klachten
Indruk van de algemene kwaliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Slechtste keuze ooit: hier een keuken kopen

Beoordeling van Cindy, geschreven op 23-09-2020

Wij kochten in september 2018 een keuken bij E. Van der Veen (toen heette de zaak nog Kuechentreff), die in maart 2019 geplaatst zou worden. De ellende en de lijst van niet nagekomen beloftes en niet of fout Meer »

Geen
Alles

Blijf weg van deze keukenboer

Beoordeling van Tony van uit Amsterdam Zuidoost, geschreven op 05-04-2020

Kuechentreff Villa Arena cq Kitchendiscounter.NL Advies: Mijdt deze keukenboer, Ewout van der Veen is niet in staat een behoorlijke keuken te leveren. Na dat je getekend hebt wordt er niet naar je Meer »

Voor dat je getekend hebt prima
Geen communicatie, leugens en bedrog

Koop er niet

Beoordeling van Micky uit Amsterdam, geschreven op 27-02-2020

Mooie keuken gekocht van merk Nobilia Keuken. Hierop is niets aan te merken. Verkooppraatjes zijn mooi. Mooie presentaties, Problemen onstaan doorfouten van E. waarna hij anderen de schuld ervan Meer »

Verkooppraatje
Slechte service

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Goede ervaring

Beoordeling van Max_adam uit Amsterdam, geschreven op 11-03-2019

Vorig jaar keuken gekocht bij Kuechentreff Villa Arena. Inmiddels is alles bij mij gemonteerd en werkt prima. Moest nog wat leidingwerk verlegt worden heeft een monteur van ewout gedaan. Verkocht zoals Meer »

prijs aflevering montage
iets beter communiceren

Blije klant van Kuechentreff Villa Arena

Beoordeling van Johan Frensdorf uit Amstelveen, geschreven op 03-03-2019

Ik heb kort na nieuw jaar een keuken gekocht bij Ewout van der Veen die ons goed heeft geholpen. We kregen goed advies en ook een goede prijs. Gelukkig had hij er na het bestellen goed bovenop: de fabriek Meer »

goed advies en proactief
mocht iets meer informatie geven over de voortgang

Prachtige keuken

Beoordeling van PA. Brouwer uit Amsterdam, geschreven op 11-07-2018

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een Meer »

prachtig design
-

Mooi begin, verschrikkelijke afwikkeling

Beoordeling van Klein uit Zeewolde, geschreven op 31-05-2018

Wij hebben een grote keuken incl. Apparatuur en maatwerkblad gekocht in augustus van 2017. December 2017 hebben wij de volledige keuken betaald zodat deze op tijd besteld kon worden voor oplevering van onze Meer »

De winkel. Veel keuze.
De service

4 van 5 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Klant is geen koning

Beoordeling van Anoniem uit Noord-Holland, geschreven op 27-04-2018

Tot de dag van montage verliep alles prima. De monteurs zijn vriendelijk en vaardig, maar op kantoor gaat van alles mis. Monteurs kwamen meerdere keren niet opdagen door een foute planning (zonder bericht), Meer »

Vaardige monteurs
Geen communicatie

3 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Mooie keuken

Beoordeling van Anita, geschreven op 10-12-2017

Wij hebben in juni een keuken gekocht bij küchentreff arena , en zijn daar erg blij mee. In de showroom goed advies gekregen Voor de indeling van de ruimte. Na het plaatsen van de keuken kwam de verkoper Meer »

Positief geholpen
-

KOOP HIER NOOIT EEN KEUKEN!!

Beoordeling van Yasmin uit amsterdam, geschreven op 04-12-2017

Trap er niet in! De mooie praatjes van Ewout van der Veen van Kuechen Treff Villa Arena. Ik heb in december 2016 een keuken gekocht; we zijn nu ruim een jaar verder en de keuken is nog steeds niet af! Alles Meer »

-
alles

11 van 11 lezers vonden deze beoordeling waardevol


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!