Keukenstudio-beoordelingen: KüchenTreff Villa Arena

KüchenTreff Villa Arena (Amsterdam) - Arena Boulevard 196 - 1101 DJ Amsterdam

Totaal gemiddelde:

Aanbevelingen: 3 klanten kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Beoordelingen

Keukenstudio en advies

Showroom
Advies
Ontwerp
Verhouding prijs / kwaliteit
Omvang assortiment
Gevoelsfactor

Koopafwikkeling

Afspraken
Levering
Montage
Klachtenbehandeling

Keukenmeubels

Beslag
Stabiliteit
Nabestelling en klachten
Indruk van de algemene kwaliteit
Fronten
Aantal materialen
Ontwerpmogelijkheden

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Prachtige keuken

Beoordeling van PA. Brouwer uit Amsterdam, geschreven op 11-07-2018

Wij hebben bij Kuechentreff Villa-Arena een strakke en moderne keuken uitgezocht en koken er inmiddels met trots en heel veel plezier op. Onze ervaring is uitstekend! wij zijn geholpen door Ewoud, een ervaren en Meer »

prachtig design
-

Mooi begin, verschrikkelijke afwikkeling

Beoordeling van Klein uit Zeewolde, geschreven op 31-05-2018

Wij hebben een grote keuken incl. Apparatuur en maatwerkblad gekocht in augustus van 2017. December 2017 hebben wij de volledige keuken betaald zodat deze op tijd besteld kon worden voor oplevering van onze Meer »

De winkel. Veel keuze.
De service

Klant is geen koning

Beoordeling van Anoniem uit Noord-Holland, geschreven op 27-04-2018

Tot de dag van montage verliep alles prima. De monteurs zijn vriendelijk en vaardig, maar op kantoor gaat van alles mis. Monteurs kwamen meerdere keren niet opdagen door een foute planning (zonder bericht), er Meer »

Vaardige monteurs
Geen communicatie

Mooie keuken

Beoordeling van Anita, geschreven op 10-12-2017

Wij hebben in juni een keuken gekocht bij küchentreff arena , en zijn daar erg blij mee. In de showroom goed advies gekregen Voor de indeling van de ruimte. Na het plaatsen van de keuken kwam de verkoper nog Meer »

Positief geholpen
-

KOOP HIER NOOIT EEN KEUKEN!!

Beoordeling van Yasmin uit amsterdam, geschreven op 04-12-2017

Trap er niet in! De mooie praatjes van Ewout van der Veen van Kuechen Treff Villa Arena. Ik heb in december 2016 een keuken gekocht; we zijn nu ruim een jaar verder en de keuken is nog steeds niet af! Alles wat Meer »

-
alles

4 van 4 lezers vonden deze beoordeling waardevol

prima service en mooie Duitse keukens

Beoordeling van M.Meije uit nog niet bekend, geschreven op 17-11-2016

Op zoek naar mooie en betaalbare keukens, heb ik een gesprek gehad met Ewout van der Veen van Küchentreff in Villa Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Ik zocht: een nieuwe keuken , liefst een Duitse, wegens Meer »

mooie open en overzichtelijke inrichting
-

1 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol


Pagina 1 van 1

<< terug | verder >>

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!