AGA (AGA Cookers DeNardi B.V.)

Bijdorp Oost 16 - 2992 LA Barendrecht (Nederland)

AGA, dé exclusieve fabrikant van landhuisfornuizen, heeft zich toegewijd aan de traditionele stijl en het moderne landhuisleven. Een bijzonder fornuis van AGA kan een landelijke keuken stijlvol afronden en staat garant voor een luxe uitstraling.

Het assortiment is onderverdeeld in warmteopslagfornuizen, flexibele modules en de S-serie.De warmteopslagfornuizen hebben het bedrijf AGA bekend gemaakt. Het gaat om een uniek ontworpen oven met 2, 3 of 4 bakcompartimenten. Deze gietijzeren fornuizen worden met hoogglans emaille in verschillende kleuren afgewerkt. Dit zorgt voor de authentieke retro-look, waarachter een moderne kooktechniek met hoog prestatievermogen schuil gaat. De fornuizen bestaan uit 2, 3 of 4 ovens die als braad-, bak-, sudder- en warmhoudoven verkrijgbaar zijn. Bovenop kan voor verschillende soorten kookplaten gekozen worden.

Het AGA Module fornuis is vrijstaand of geïntegreerd verkrijgbaar evenals in vele hoogglanzende kleuren. Een uitvoering met glaskeramiek of gaskookplaat behoort tot de mogelijkheden.

De voordelen van beide modellijnen zijn bijeen gevoegd in de AGA S-serie. Deze gietijzeren luxefornuizen kenmerken zich door eenzelfde liefde voor detail en een tijdloos, aan de landhuisstijl georiënteerd ontwerp. Met 6 verschillend bezetbare kookvelden en 4 ovenvakken of met 4 kookvelden en 2 ovenvakken verkrijgbaar kan een model van de S-serie volledig naar wens samengesteld worden.

Afgemaakt wordt het AGA assortiment door liefdevol vormgegeven accessoires die zich aan de stijl van de gietijzeren fornuizen aanpassen. Deze lopen uiteen van potten en pannen, keramiek tot theepotten, kookgerei en keukentextiel.

AGA is een exclusief luxemerk en de specialisering op eersteklas fornuizen betekent een positionering in het hogere prijssegment.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!