Ballerina Keukens (Ballerina Küchen)

2 Klantbeoordelingen bekijken

Bruchstraße 49-51 - 32289 Rödinghausen (Duitsland)

Het familiebedrijf BALLERINA Keukens uit Rödinghausen produceert sinds 30 jaar keukens voor zowel de Duitse als de internationale markt. Dit bedrijf probeert zich met name op het esthetische vlak te onderscheiden van haar concurrentie.

Het doel is nauwelijks grenzen aan de wensen van de klant te stellen. De keukens zijn in 18 verschillende standaardkleuren en bovendien in verschillende lakvarianten beschikbaar.

 
Het omvangrijke kleurpalet van BALLERINA keukens laat zich in vijf verschillende kleurwerelden indelen: puur wit, edele crèmetinten, moderne grijstinten, frisse bonte kleuren of verschillende houtsoorten.

De GL greeploos lijn won in 2006 de BMK-innovatieprijs. De greeploze designkeukens zijn in alle kleurtinten verkrijgbaar en vallen op door hun heldere indeling en onverstoorde, grote, elegante vlakken.

Het andere assortiment heet Ballerina XL. Hier worden verschillende keukenstijlen met een grote keuze aan handgrepen en knoppen aangeboden.

De twee BALLERINA-assortimenten dragen moderne, puristische waarden uit in hun ontwerp, die zowel bij de designkeukens als ook bij de meer klassieke of rustieke modellen zichtbaar zijn. Elementen als vitrines, geïntegreerde zitvlakken en hoge statafels scheppen een verbinding van keuken en woonoppervlak.

Bijzonder is de samenwerking tussen BALLERINA Keukens en de glasfabrikant Ritzenhoff. Hierdoor is het mogelijk om exclusieve glasfronten en grepen in de keuken in te bouwen. Van losse elementen tot complete kasten met Ritzenhoff-design – alles is mogelijk.

BALLERINA positioneert zich in het middensegment en hierdoor worden de aangeboden keukentrends beschikbaar voor een breed publiek.­­­­

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!