Beda Keukens (Beda Keukens B.V.)

Handelsweg 2 - 5531 AE Bladel (Nederland)

Beda Keukens

Beda is een van de kleinere Nederlandse keukenfabrikanten die vooral voor het midden en hoge segment produceert. Reeds 35 jaar maakt het bedrijf uit Bladel keukens met een sterke nadruk op maatwerk, kennis, vakmanschap en Dutch Design. Beda Keukens worden in 45 keukenzaken verkocht, voornamelijk in Nederland maar ook in België.

Bij Beda kunt u originele keukens verwachten die door smaakvol accenten te leggen een verscheidenheid aan sferen oproepen, en daarbij echter altijd een uiterst moderne uitstraling behouden. Zo zijn 'nostalgische keukens' van Beda bijvoorbeeld geen imitaties van keukens van vroeger. Het zijn state-of-the-art keukens met de laatste standaard van degelijkheid en ontwerp die een nostalgisch gevoel creëren door een smaakvolle keuze van materiaal, fronten en grepen.

Compromisloos maatwerk is een van de credo's van Beda Keukens. Bij Beda laat je een keuken maken, in plaats van hem gewoon te kopen. Het bedrijf hecht erg veel waarde aan kwaliteitscontrole, maakt al zijn keukens compleet in eigen fabriek en werkt met Nederlandse ontwerpers.

De collectie van Beda Keukens is ingedeeld in moderne keukens, nostalgische keukens en robuuste keukens. Al deze lijnen worden tot op zekere hoogte gekenmerkt door een strak en modern basisontwerp. Het verrassende verschil in uitstraling wordt bereikt door te variëren met materialen, texturen, en details, waardoor ook keukens die qua uitstraling niet 'design' zijn tóch de degelijkheid van een moderne keuken hebben. Beda Keukens beheerst sfeer en kleurgebruik tot in de puntjes.

Beda keukens zijn standaard uitgerust met 8 mm geschroefde rugwanden, multiplex bovenregels voor een formidabele draagkracht van blad en apparatuur en zelfsluitende dempingsystemen voor laden en deuren. Al deze innovaties dragen sterk bij aan de degelijkheid van de keuken.

Een glanzend voorbeeld van een Beda Keuken is het onlangs geïntroduceerde keukenconcept SKIN-N, ontworpen door de Nederlandse designer Tore van Rooij. Deze keuken wordt gekenmerkt door een rustig gevoel wat tot stand komt door het gebruik van doorlopende belijning. De fronten zijn even dik en hebben dezelfde kleur (gebroken wit) als het werkblad, waardoor deze de keuken als een huid omhullen. Afgewerkt met greeploze laden en deuren en gefabriceerd met FSC-gecertificeerd hout is deze keuken een parel van Dutch Design.

De keukens van Beda bevinden zich qua prijsklasse voornamelijk in het midden en hoge segment.

Overig Beda Keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!