BLANCO

Flehinger Straße 59 - 75038 Oberderdingen (Duitsland)

BLANCO

De BLANCO Keukentechniek groep werd in 1925 door de Duitse Heinrich Blanc onder de naam “Blanc & Co” opgericht.

De spoelbakken van deze Duitse fabrikant zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bovendien zijn er drie makkelijk te onderhouden materialen om uit te kiezen: edelstaal, keramiek, silgraniet (een composietstof met steenkarakter). De mogelijkheid bestaat dus om met materiaal en kleur accenten in de keuken aan te brengen.

Veel inbouwspoelbakken van edelstaal zijn er ook met de zogenaamde IF-rand. Deze zorgt voor een vlakke, elegante overgang tussen aanrechtblad en spoelbak.

De roestvrij stalen spoelbakken van BLANCO zijn klassiek en tijdloos. Ook de keramiekspoelbakken harmoniseren met elke omgeving, traditioneel of modern. Bovendien biedt BLANCO gootstenen van een granietmengsel, gemaakt door “silgranit.” Silgranit moet robuust en onderhoudsarm zijn. Met de beschikbare kleuren laat zich een individuele combinatie van gootsteen en werkblad creëren.

Het zogenaamde AXen-concept van BLANCO maakt uw werk in de keuken makkelijker. Hierbij is een snijplank boven de spoelbak verschuifbaar langs een as. Bovendien worden spoelbak en accessoires precies op elkaar afgestemd. De modellen van de lijn “Blancoaxis” zijn bijvoorbeeld met een glazen snijplank uitgerust, die over de gehele breedte van de spoelbak verschuifbaar is.

Naast spoelbakken verkoopt BLANCO ook armaturen (keukenkranen).

De spoelbakken van BLANCO kunnen qua prijs tot het middensegment gerekend worden.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!