Bosch (BSH Huishoudapparaten B.V.)

Inspiratiehuis 20|20 - 2132 LS Hoofddorp (Nederland)

Bosch

In 1886 werd de basis door Robert Bosch in Stuttgart gelegd voor o.a. huishoudelijke apparatuur die bekend staat om zijn technische perfectie, volledige betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Dat de consumenten vertrouwen hebben in het merk Bosch komt duidelijk naar voren in de verkoopcijfers die laten zien dat Bosch het best verkochte merk in Europa is. Op kieskeurig.nl kunnen consumenten hun oordeel uitspreken over o.a. inbouwapparaten. Hier komt de apparatuur van Bosch regelmatig als beste naar voren, wat beloond wordt met het predicaat Best Reviewed. Ook van de Consumentenbond krijgt Bosch bij het vergelijken van diverse keukenappartuur vaak het beste rapportcijfer. Niet alleen het bedieningsgemak en de kwaliteit worden getest en positief beoordeeld, ook het design valt regelmatig in de prijzen, bijvoorbeeld door beloning met de Red Dot Design Award.

 

BOSCH APPARATUUR


Bosch oven
Bosch levert veel inbouwapparatuur voor keukens. De hoge norm die voor kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gehanteerd geldt voor Bosch als standaard. Als doel staat het gebruiksgemak voor de consument om met zo min mogelijk inspanning zo gemakkelijk mogelijk te komen tot het meest perfecte resultaat. Daarom hebben ovens bijvoorbeeld een PerfectBake- en PerfectRoast-functie. Met de Assistfunctie kunt u het gewenste gerecht selecteren en de oven kiest automatisch de juiste verwarmingsstand, temperatuur en tijdsduur. Bediening van de Bosch-ovens is simpel met de bedieningsring en het touchscreendisplay. En nadat u het perfecte gerecht op tafel heeft gezet maakt de oven zichzelf schoon met de pyrolytische reiniging of de EcoClean-functie.

Bosch kookplaatOok bij de inductiekookplaten van Bosch staat het bedieningsgemak voorop. Met 1 vingertip bedient u de kookplaat. Met FlexInduction kunt u flexibel de kookzones indelen, zodat zelf bepaald kan worden hoe de pannen op de kookplaat verdeeld worden. Wanneer de  MoveMode wordt geactiveerd, wordt de FlexZone automatisch in drie gedeeltes verdeeld waarvan de kookstanden verschillen. Door een pan naar voren of naar achteren te schuiven worden verschillende temperatuurzones gebruikt. De kookplaten met PerfectCook en PerfectFry-functie maken het gebruik extra aangenaam. PerfectCook zorgt ervoor dat de temperatuur tijdens het koken constant blijft. Ook PerfectFry zorgt voor een ideale temperatuur, maar dan om gerechten te braden.

Bosch gaskookplaatKoken op een gaskookplaat is bij Bosch net zo precies als inductiekoken dankzij FlameSelect, door de negen standen kan de temperatuur nauwkeurig geregeld worden. Met één druk op de knop worden alle pitten in  uitgeschakeld, wat wel zo veilig is doordat de gastoevoer tijdelijk wordt afgesloten.

Of u de afzuiging in uw keuken in het oog wilt laten springen of liever onopvallend wilt houden, Bosch biedt voor iedere voorkeur de passende afzuiging. Er zijn verschillende modellen voor plafondunits boven het kookeiland. Als eyecatcher heeft Bosch de kubusafzuiging in zijn assortiment. Mocht er in de keuken geen luchafvoer naar buiten zijn kunt u kiezen voor een verticale of diagonale afzuiging zonder schacht, waarbij de kookdampen worden gefilterd en weer de ruimte in worden geblazen. Kookplaten met afzuigmodule in het werkblad zijn stil en efficiënt zonder op te vallen.

Bosch koelkastVoor iedere keuken en passend bij de individuele wensen heeft Bosch koel- en vriesapparaten. Naast elkaar als side-by-side koelcombinatie of bovenop elkaar, alles is mogelijk. Staat de koelkast direct naast een muur, zorgt de PerfectFit-koelkast ervoor dat de deur 90 graden geopend kan worden. Koelapparaten met VitaFresh houden levensmiddelen langer vers dankzij speciale lades. In deze lades zijn de temperatuur en luchtvochtigheid los van elkaar in te stellen wat zorgt voor een ideale combinatie om groente en fruit langer vers te houden.

Een Bosch vaatwasser doet zijn werk bijzonder stil wat bijzonder handig is in een open keuken. Hoe lang de wasbeurt nog duurt, wordt op de grond met licht geprojecteerd. PerfectDry zorgt ervoor dat zelfs plastic goed droogt. Het 40˚C-glasprogramma wast glazen extra zorgvuldig en de automatische optimalisatie van de waterhardheid beschermt uw delicate glazen. De houder voor wijnglazen zorgt voor een stabiele en krasvrije positie.

De Home Connect apparaten van Bosch zijn via de Home Connect App te bedienen, zelfs op afstand kan de apparatuur bediend worden. Checken of de oven wel echt uitgeschakeld is, een bericht krijgen dat nieuwe vaatwastabletten gekocht moeten worden, gebruiksaanwijzingen online bekijken, Home Connect maakt het mogelijk. De ontwikkeling staat niet stil, in de toekomst zullen er nog vele nieuwe handige functies bij komen. 

 

BOSCH SERIES 2, 4, 6 en 8

 

Mocht u door de bomen het bos niet meer zien, Bosch levert niet alleen gemak in de bediening, maar ook bij het kiezen van het geschikte apparaat. De Bosch-apparatuur is  ingedeeld in vier series: 2, 4, 6 en 8, oplopend in het aantal functies dat een apparaat biedt. Serie 2 apparaten van Bosch zijn betrouwbare werkpaarden die waar voor hun geld bieden. Huishoudelijke apparaten zijn gebruiksvoorwerpen die moeten doen waar ze voor bedacht zijn. Serie 4 staat bekend om zijn eenvoudige bediening en deze apparaten begrijpen precies wat u nodig heeft in het huishouden. Dankzij de eenvoudige bediening zorgen de apparaten ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Ervaring en deskundigheid staan bij Serie 6 centraal. Betrouwbare apparatuur en tijdloos design zijn belangrijker dan technische snufjes bij deze serie. Bij Serie 8 draait alles om perfectie. Dit komt tot uiting in vorm, functie en gebruiksgemak. Serie 8 apparaten onderscheiden zich in topprestaties en eersteklas design.

 

HET INSPIRATIEHUIS 20|20

 

Kookdemonstratie Inspiratiehuis BoschIn het inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp kunt u alle Bosch-apparatuur bekijken en uitproberen. Tijdens kookdemonstraties kunt u de apparaten in actie zien en vragen stellen aan de topkoks. De adviseurs helpen u graag op weg en laten zien wat de apparaten kunnen, zodat u zonder koopdruk en geheel vrijblijvend in alle rust kunt besluiten welke apparaten bij uw levensstijl en in uw nieuw keuken passen. De door u uitgezochte apparatuur kunt u bij een keukenstudio van uw keuze kopen. U kunt tijdens de openingstijden altijd spontaan besluiten een kijkje te gaan nemen in het inspiratiehuis, maar wilt u er zeker van zijn dat er iemand is die tijd voor u heeft, is het raadzaam een afspraak te maken. Mocht u al een bepaald apparaat op het oog hebben dan kunt u vooraf contact opnemen met het inspiratiehuis 20|20, zodat u zeker weet dat uw gewenste apparaat er staat.

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!