Bribus Keukens (Bribus B.V.)

1 Klantenfeedback bekijken

Industriestraat 4 - 7091 DC Dinxperloo (Nederland)

Bribus Keukens is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar keukens maakt en zich op de eerste plaats richt op de zakelijke markt. Naast (luxe) keukens is Bribus ook sterk op het gebied van op maat gemaakte keukens voor specifieke behoeften, zoals gebruik in een rolstoel. Ook heeft Bribus een van de duurzaamste keukens op de gehele Nederlandse markt: de Bribus Eco.

Bribus verkoopt haar keukens ook aan particulieren en verwijst deze daarvoor door naar haar partners: Imabo Nobel (Lochem en Rijssen), HCI (Hengelo) en Witzand Bouwmaterialen (Eibergen). Makelaars en projectontwikkelaars werken vaak samen met Bribus keukens.

Het grote assortiment van Bribus keukens is niet gecategoriseerd op stijl zoals bij veel andere keukenfabrikanten, maar op prijsklasse en functie. De grootste categorie, simpelweg 'Bribus Keukens', bestaat uit vier prijsgroepen met verschillende keukens met namen zoals 'Wendy', 'Claudia', etc. Binnen deze collectie vindt u een grote diversiteit aan ontwerpen, van modern strak tot tijdloos klassiek.

De luxe keukens van Bribus bevinden zich in de collecties Bribus Premium en Bribus Premium BLX (greeploze keukens). Ook binnen dit segment biedt Bribus veel speelruimte. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit wel 53 verschillende fronten. Deze worden met de laser-edging techniek gemaakt, zodat deze eruitzien alsof ze uit één stuk gegoten zijn. Verder behoren veel details zoals verlichte (korf)lades en een ingebouwde iPod-dockingstation tot de mogelijkheden. De hele collectie is voorzien van het silent closing systeem, dat voor een geruisloze sluiting van de lades zorgt.

Bribus Zorg biedt een reeks oplossingen voor gebruikers met lichamelijke beperkingen. Hieronder vallen in hoogte verstelbare werkbladen, handige uittrekbladen en wijd scharnierende kastdeuren. Voor de verstelling van de hoogte van werkbladen gebruikt Bribus een veilig hydraulisch systeem.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn kernbegrippen bij Bribus keukens. Het hele assortiment is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat er duurzaam hout en karton in het productieproces gebruikt wordt. Bribus valt ook op met zijn Ecolijn: keukens o.a. gemaakt van vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Deze lichtgewicht keukens zijn volledig recyclebaar, en daardoor minder belastend voor het milieu.

Bribus Keukens worden standaard verkocht met 10 jaar garantie. Dat is bijzonder lang.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!