bulthaup (Bulthaup Nederland B.V.)

Hogeweg - 5301 LL Zaltbommel (Duitsland)

bulthaup

In 1949 werd bulthaup keukens in het zuiden van Duitsland opgericht. Sindsdien produceren ze design- en functionaliteitsgerichte keukens zonder onnodige versieringen.

Bulthaup keukens is gespecialiseerd in luxekeukens en werd reeds met talrijke prijzen op het gebied van design en kwaliteit beloond. Het bedrijf definieert zich vandaag de dag door haar specialisatie in écht exclusieve keukens.

Bulthaup produceert volgens het principe “form follows function”. Dat betekent dat bij bulthaup het design aan de ergonomische en functionele eisen onderworpen is.

Om dit optimaal te realiseren werkt bulthaup nauw samen met vakkundige ontwerpers, architecten en timmerlui.

In totaal is de bulthaup productlijn in de keukensystemen b1, b2 en b3 ingedeeld. Alle drie de keukenlijnen zijn gericht op perfecte geometrie, minimalisme en een compleet voegloze verwerking, die een aangename haptiek mogelijk maakt. Een strakke lijnvoering en een pure, essentialistische aanpak karakteriseren bulthaup.

Bulthaup keukens worden gekenmerkt door de vrijstaande keukenwerkbank, ook wel het butcher block genoemd, dat het centrum van de keuken vormt.

Dit element wordt in de productlijn b2 doorlopend radicaal benadrukt. Hier wordt een modern keukenconcept voorgesteld, dat alsnog aan oude, bijna archaïsche waarden georiënteerd is en naast het centrale butcher block van edelstaal alleen nog uit twee vrijstaande kasten bestaat.

Heel bijzonder is bovendien het systeem b3, waarbij de meubels via een dragende wandconstructie boven de vloer 'zweven'. Verdere innovaties zijn op onopvallende wijze verwerkt, zoals bijvoorbeeld de in het werkvlak geïntegreerde functieboxen voor onzichtbare opslagruimte.

Bij bulthaup keukens worden behalve complete keukensystemen ook losse meubels aangeboden, die de sociale functie van de keuken benadrukken. In de zogenaamde c-lijn zijn vele fantastische eettafels, stoelen en zithoeken opgenomen.

Bulthaup-kwaliteit tot in de details: Ook bulthaups losse keukenaccessoires zoals snijplanken, broodmanden of dienbladen maken uw keuken af.

Vooral jonge klanten zullen zich door de puristische en moderne keukenideeën aangesproken voelen, hoewel de luxekeukens van bulthaup natuurlijk op het high-end-segment gericht zijn en aan de kwaliteitseisen van deze doelgroep voldoen. De stijl en luxe van de keukens worden in de prijs weerspiegeld.

Aanbod

Nu keukenoffertes aanvragen:

Exklusive bulthaup Küche gesucht ? Nutzen Sie unseren Service!