Cesar keukens (Cesar Arredeamenti S.P.A.)

Via Cavalieri di Vittorio Veneto 1/3 - 30020 Pramaggiore (Italië)

Cesar is een gerenommeerd internationaal bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van functionele, innovatieve en zeer Italiaanse meubels voor woningen overal ter wereld. Zelf noemt Cesar de passie voor kwaliteit, design en research het geheim achter zijn succes.

Eind jaren 60 van de vorige eeuw, de tijd van vrijheid en grote veranderingen, ontstond er ook in Italië een nieuwe meubelstijl die eenvoudiger en functioneler was dan voorheen. Zo ontstond in 1968 de meubelfabriek Cesar Arredamenti, een van de eerste Italiaanse bedrijven die keukens in een Amerikaanse stijl produceerde, d.w.z. met losse elementen die tot een geheel samengevoegd konden worden. In de jaren negentig werd het steeds belangrijker om industrieel geproduceerde meubels aan te passen aan de wensen van de klant, een trend waarin ook Cesar meeging. Het bedrijf expandeerde naar de Franse, Griekse en Spaanse markten. In 2006 bereikte Cesar steden als New York, Moskou en Istanboel.

Cesar produceert zeer stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige keukens. Het Italiaanse karakter komt terug in het gevoel  voor kleur en vormgeving. Het bedrijf produceert vele stijlen van natuurlijk klassiek tot strak design.

De mens en zijn welzijn hebben bij Cesar altijd voorop gestaan. Daarom maakt het bedrijf gebruik van ecologische Idroleb platen die  weinig formaldehyde uitstoten en van hout met het FSC® label als teken voor verantwoorde omgang met de bossen.

Overig Cesar keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!