Dekker

Nijverheidscentrum 2 - 2761 JP Zevenhuizen (Nederland)

Dekker

Dekker is een grootschalige Nederlandse producent van keukenbladen, accessoires en sanitair. Het bedrijf werd in 1930 opgericht als als kleinmeubilairproducent door Gijsbert Dekker, en maakte van keukenbladen in de jaren ‘70 haar 'core business'. Werkbladen zijn beschikbaar in wel twaalf materiaalsoorten. Vanaf de jaren ‘90 produceert en importeert Dekker ook een omvangrijk aanbod aan accessoires.

Dekker is een van de Nederlandse marktleiders. Er werken zo'n 200 mensen bij het bedrijf. In eerste instantie verkoopt Dekker haar producten aan zakelijke afnemers: keukenspeciaalzaken, bouwmarkten, projectafnemers e.d. Hierdoor kunt u altijd bij u in de buurt een verkoper van Dekker producten vinden. Het doe-het-zelf kanaal wordt ook beleverd.

Toplaminaat, Decortop en Topcore, zijn materialen met een basisblad gemaakt van multiplex, laminaat of kraftpapier die voorzien zijn van een decoratieve laag en u een brede keuze aan kleuren en afwerkingsstijlen bieden.

Keramiek, Composietsteen en Graniet zijn klassieke materialen voor een robuust, stenen aanrecht. Ook heeft Dekker keukenbladen van Beton, voor een goedkoper alternatief. Terrazzo is een decoratief sierbeton waar korrels marmer in verschillende kleuren en grootten in gemengd zijn waardoor een sprankelend patroon ontstaat - ideaal voor een nostalgische keuken.

Ook voor minder gangbare materialen zoals massief hout, roestvrij staal, glas en Hi-Macs volkunststof bent u bij Dekker op het juiste adres.

Daarnaast verkoopt Dekker een uitgebreid assortiment aan accessoires met een sterke nadruk op artikelen die in combinatie met een werkblad gekocht kunnen worden zodat deze goed bij elkaar passen. Hieronder vallen o.a. kranen, boilers, afvalemmers, spoelbakken en geïntegreerde kooksystemen (zoals het PITT cooking systeem, waarbij de gaspitten en bedieningselementen direct in het werkblad ingebouwd worden).

De keukenbladen van Dekker worden verkocht met 5 jaar garantie.

Vanaf 2011 verkoopt Dekker ook sanitair en badkamermeubelen.

U vindt de producten van Dekker bij een groot aantal leveranciers door Nederland.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!