Eggersmann Keukens (Eggersmann NL)

Polsbroek 148 - 7201 BZ Zutphen (Nederland)

Reeds in het jaar 1908 werd de keukenfabrikant Eggersmann opgericht. Eggersmann Keukens staat voor het principe dat keukens net zo individueel moeten zijn als de vingerafdruk van hun eigenaar. Tegenwoordig levert Eggersmann vierde generatie op maat gemaakte keukens voor veeleisende klanten af.

Het basisaanbod van Eggersmann is zeer overzichtelijk en omvat de twee keukenlijnen Modern en Classic.

De designkeukens uit de moderne lijn van Eggersmann imponeren door een strakke lijnvoering en het gebruik van verfijnde materialen zoals roestvrij staal, notenhout of aluminium. Deze keukens staan voor exclusief design en een hoogwaardige, greeploze afwerking.

De landelijke keukens van de Classic-serie worden gekenmerkt door een traditioneel maar tijdloos ontwerp en door het gebruik van natuurlijke materialen.

De onafhankelijke serie Unique is nog minimalistischer en presenteert keukens die zich met hun eigentijds-puristische vormentaal op het absoluut wezenlijke concentreren. Daarbij kunnen alle fronten, werkbladen en grepen van hetzelfde materiaal gemaakt worden, waardoor de keukens uit het Unique-programma uit één stuk gegoten lijken.

Alle keukenseries van Eggersmann zijn uniek door hun gewaagde materiaal- en stijlcombinaties.

Eggersmann biedt naast keukens ook een assortiment van hoogwaardige keukenaccessoires aan, waaronder design-kruidmolens, snijplanken, roestvrij staal-deegrollers en magnetische mesblokken.

De producten van Eggersmann zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in luxekeukens en zijn daarom eerder voor klanten met de desbetreffende financiële middelen bedoeld.

Overig Eggersmann Keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!