Franke (Franke GmbH Küchentechnik)

Mumpferfährstraße 70 - 79713 Bad Säckingen (Duitsland)

In het assortiment van Franke zijn keukenkranen met diverse designs te vinden. Bovendien zijn er gootstenen, afzuigkappen en afvalsystemen verkrijgbaar.

Voor iedere gootsteen biedt Franke een bijpassende keukenkraan, die uw gootsteenbereik een lust voor het oog maakt en bovendien een aantal handige snufjes met zich mee brengt:

De 1-hendelmengkraan “Grammy” valt bijvoorbeeld meteen op door zijn klassieke ontwerp en verhoogde sokkel. De kraan is verkrijgbaar van chroom of van roestvrij staal, heeft een hoge uitloop die erg beweeglijk is en een praktische handdouche, waardoor de gebruiksradius erg groot is.

Bezonder zuinig zijn de modellen “Argos Eco” en “Argos Ecocare”. De handdouches van deze 1-hendelmengkranen zijn van een water- energiebesparingsfunctie voorzien, waarmee de doorstroomsnelheid naar wens van 6 naar 9 liter per minuut verhoogd kan worden.

Ter voltooiing van een kleine gootsteen is het model “Sinta” zeer geschikt. Deze moderne keukenkraan met lage hoogte neemt weinig ruimte in beslag en geeft uw spoelbakbereik een net uiterlijk.

De keukenkranen van Franke zijn ontwerpen volgens verschillende formele principes: van bescheiden tot extravagant. Er zijn varianten met handdouches, uitloop en trek uitloop. Het brede aanbod voldoet aan alle wensen.

In April 2013 nam Franke Holding de zwitserse kranenfabrikant KWC over.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!