Häcker Keukens (Häcker Küchen GmbH & Co.KG)

5 Klantbeoordelingen bekijken

Werkstraße 3 - 32289 Rödinghausen (Duitsland)

Häcker kitchen.germanMade is een fabrikant van moderne inbouwkeukens, een industrieel middenstandsbedrijf dat vandaag de dag nog succesvol als familiebedrijf gemanaged wordt.

Bovendien is Häcker in Duitsland een van de belangrijkste fabrikanten van keukens, die onder handelsmerk in veel keukenstudio’s verkocht worden. In dat geval wordt de bedrijfsnaam niet genoemd. In Nederland worden Häcker keukens echter meestal wel onder eigen naam verkocht.

Het keukenbedrijf valt op door zijn hoge eisen op het gebied van materiaal, kwaliteit, functie, veiligheid en design. Bovendien staat Häcker in de keukenbranche bekend als betrouwbaar, flexibel en betrokken.

Deze hoge kwaliteitsstandaard is niet alleen terug te zien in verschillende certificaten en onderscheidingen die het bedrijf verworven heeft, maar ook in de verschillende assortimenten die qua prijs van het betaalbare middensegment tot het hoge segment lopen.

Het assortiment van Häcker is in drie segmenten onderverdeeld: Classic/ClassicART en systemat/systematART. Een derde lijn met de naam Emotion/EmotionART werd in 2012 geïntegreerd in de systemat-lijn.

De Classic-lijn omvat gunstig geprijsde, flexibele en moderne keukens voor de jongere generatie. Systemat staat voor veeleisendere en daarom ook exclusievere keukenconcepten.

Een indeling van Häcker keukens volgens stijlen is eveneens mogelijk. De liefhebber van een rustieke stijl zal traditionele landelijke keukens met natuurlijke, warme materialen en authentieke details vinden.

De stijl Landhuis omvat modellen die georiënteerd zijn aan de Engelse Cottage Kitchen of aan koele Zweedse keukens.

Het klassieke segment wordt bepaald door formele perfectie en rechtlijnigheid. Hier ligt het accent op bescheidenheid, zakelijkheid en sfeer. Deze modellen weten esthetisch design te combineren met functionaliteit, ergonomie en alledaagse inzetbaarheid.

Deze eisen worden in de moderne modellen van Häcker keukens bovendien nog meer op de spits gedreven. Hier staan heldere lijnen en structuren in de voorgrond, alhoewel deze hier en daar door materiaalcombinaties en kleurvariaties van de nodige luchtigheid worden voorzien.

De keuze aan materiaal reikt van hout met structuurlak tot designglas en echt hout.

Bijzonder creatief is de stijl Design. Hier worden greeploze keukens gepresenteerd die met behulp van kleur-, materiaal- en stijlcontrasten spannend gemaakt worden. Ook reductionisme en een heldere, kubistische vormentaal kenmerken de designkeukens van Häcker.

Het doel van deze modellen is om de individualiteit van de eigenaar te benadrukken.

Door het veelvoud aan materialen en kleuren lukt dit moeiteloos. Wat zal het zijn? Een levendige en natuurlijke designwoonkeuken met prachtige houtfronten? Of een koele, anorganische hoogglans eilandkeuken?

Al met al zorgt de fabrikant Häcker kitchen.germanMade met een klantgerichte, praktische indeling van zijn assortiment ervoor dat er voor alle stijl- en prijswensen een correcte inbouwkeuken kan worden aangeboden.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!