IKEA (IKEA Keukens)

Paasheuvelweg 5 - 1105 BE Amsterdam Zuidoost (Nederland)

Het Zweedse meubelhuis Ikea heeft in de laatste decennia een internationale veroveringsslag geslagen op het gebied van zelfassemblage-meubels.

De vooroordelen tegen de geel-blauwe meubelreus betreffen vaak de lage kwaliteit van de producten en het feit dat de meubels massa-geproduceerd worden.

De diverse keukens van Ikea zijn allemaal terug te brengen op één keukensysteem: de Faktum keuken. Dit is een modulair systeem met een relatief groot aanbod aan inbouwkasten, onderkasten, hoekkasten, staande kasten en hangkasten die aan uw ontwerpbehoeften aan te passen zijn.

Ook het keukenontwerp is variabel. Binnen het Faktum systeem kunt u door te variëren met fronten, grepen, werkbladen en accessoires een romantische landhuiskeuken, kindvriendelijke woonkeuken of een compacte keuken creëren.

Door dit te combineren met het Rationell organisatiesysteem, dat verschillende oplossingen biedt voor de indeling van lades en andere ruimtes van uw Faktum keuken, houdt u er een gestructureerde en enigszins veelzijdige keuken aan over.

Daarnaast worden er bij Ikea ook een minikeuken en twee verschillende modulaire keukens aangeboden die ruimte-effectief en flexibel zijn. Het ontwerp is typisch Ikea: simpel maar effectief.

Bij Ikea kunt u alle producten vinden om uw keuken af te maken: van elektronica tot verlichting en van keukengerei tot decoratie-artikelen.

Een kritisch punt is zoals altijd de noodzakelijke dienstverlening. Ikea biedt wel een online planner aan en enkele diensten ter meting, levering en montage van het product, maar de klant moet alles zelf organiseren. Daarnaast moet de klant het risico van het transport, de opbouw en de mogelijkheid van ontwerpfouten en beschadigingen zelf dragen. Qua prijs beginnen de keukens van Ikea in het instapsegment, maar de prijs is willekeurig op te voeren door noodzakelijke diensten toe te voegen. Door een intensieve eigen inzet laat zich de prijs drukken.

Een vergelijking met de KeukenAtlas partners is altijd de moeite waard.

Aanbod

Nu keukenoffertes aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!