Mereno (Mereno Keukens)

1 Klantenfeedback bekijken

Banmolen 17 - 5768 ET Meijel (Nederland)

Mereno

Mereno Keukens is een kleinschalige, Nederlandse keukenfabrikant, gespecialiseerd in hoogkwalitatief maatwerk. Met als doelgroep het midden- tot hoogsegment mijdt het bedrijf 'standaardkeukens' en richt zich volledig op klantgericht vakmanschap.

Het bedrijf begon in 1978 als Mennen Keukens in het Brabantse Neerkant. Vanaf 2005 verkoopt Mereno ook via een vijftal dealers verdeeld over Nederland. De winkel “Mennen Keukens” is de enige speciaalzaak die zich volledig op Mereno keukens concentreert en heeft een uitgebreide showroom.

Het maatwerk van Mereno wordt uitgevoerd door een team van ambachtelijk geschoolde keukenmeubelmakers, die enkele tientallen keukens per week produceren. Het wensenpakket van de klant staat daarin voorop.

Nostalgische keukens van Mereno, zoals “Florence”, zijn uitgerust met fraaie klassieke schouwen, een vakkundig staaltje houtbewerking.

Andere ontwerprichtingen zijn landelijk, puur, klassiek, modern en eigentijds. Daarmee is een breed spectrum aan stijlen mogelijk.

Uitdrukking geven aan de wensen van de klant staat voor Mereno centraal. De fraaie Milano Hoogglanskeuken is bijvoorbeeld uitvoerbaar in Ferrari-rood met een kookeiland in de vorm van een halve cirkel, met barkrukken. De pure keuken Worchester springt eruit door zijn robuuste, extra dikke keukenwerkblad van mooi, grijs graniet.

Oog voor detail vindt u ook in de kastenwanden, kasten, badkamerkasten en andere meubels van Mereno.

Een Mereno keuken heeft 5 jaar garantie. Het vakmanschap en het kostbare materiaalgebruik van een Mereno keuken weerspiegelt zich in haar prijs.

Aanbod

Nu keukenoffertes aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!