Miele (Miele Nederland B.V.)

De Limiet 2 - 4131 NR Vianen (Nederland)

Miele

De reeds in 1899 opgerichte apparatuurfabrikant Miele is wereldwijd bekend. Het bedrijf biedt vandaag de dag elektronica van uitstekende kwaliteit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

In het kader van duurzaamheid is Miele bijzonder actief op het gebied van milieubescherming en energiebesparing.

Het klassieke aanbod van Miele:
De ovens en fornuizen van Miele overtuigen door gemakkelijke en pragmatische bediening met behulp van innovatieve touch-displays. Deze informeren u tijdens het koken over de verwarmingstechniek, de doel- en werkelijke temperatuur en de resterende kooktijd. Daarnaast helpt een draadloze braadthermometer u de temperatuur van uw voedsel bij te houden. Ook hebben de apparaten vele voordelen op het gebied van onderhoud, veiligheid en ontwerp. De keukenapparaten zijn als inbouwfornuis, inbouwoven of inbouwcompactoven en mét of zonder magnetron verkrijgbaar.

Miele biedt ook praktische combi-sets aan die u zelf samen kunt stellen. Beschikbaar zijn electrogrill-, Tepangrill- en friteuse-elementen, weegschalen, gasbranders, inductie- en ceramische kookplaten. De kookvelden worden los of gecombineerd aangeboden. Alle apparaten blinken uit qua veiligheid, snelheid en comfort, maar ook door state-of-the-art functies zoals vario-kookzones en individuele programmering.

De vrijstaande en inbouwstoomovens met sensor-touch-display en makkelijk schoon te maken roestvrij stalen binnenkant beschikken over alle gangbare voordelen en accessoires, die tevens gemakkelijk in de vaatwasser passen. Miele heeft ook warmhoudlades voor servies en gerechten die nog even moeten wachten. Dit extraatje heeft vele voordelen, zoals een grote capaciteit, een makkelijk te reinigen staaloppervlakte en een timer, die tot vier uur van tevoren geprogrammeerd kan worden.

De magnetrons van Miele zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kunnen op verschillende wijzen ingebouwd worden. Bijzondere functies van Miele’s inbouwmagnetrons zijn de kwartsgrill, de warmhoudfunctie en automatische programma’s die het gewicht van uw gerecht herkennen.

De verschillende soorten afzuigkappen met een strak design kunnen zowel in een paneel verstopt, als ook als eilandkap ingebouwd worden. Ze dempen geluid, geven aan wanneer de filter verzadigd is en hebben halogeenverlichting met dimmerfunctie.

De koelkasten en vriezers van Miele zijn er ook als koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten. De amerikaanse side-by-side-koelkasten zijn daarbij bijzonder aantrekkelijk. Alle koelkasten beschikken over het energie- en tijdbesparende NoFrost-systeem, waardoor het lastige ontdooien van het vriesvak definitief tot het verleden behoort.

Uiteraard zijn er vrijstaande en inbouwapparaten met verschillende hoogtes, breedtes en dieptes die allemaal in minimalistische stijl ontworpen zijn. Daarnaast beschikken ze over automatische programmering en een intelligente indeling van vakken en temperatuurzones voor verschillende levensmiddelen.

Wijnklimaatkasten van Miele zijn speciaal door de veelvoudige presentatiemogelijkheden van kwaliteitswijnen. U kunt drie verschillende temperatuurzones instellen.

In het bereik serviesverzorging komt Miele met vaatwassers die vrijstaand of inbouw en in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Alle apparaten zijn voorzien van een geïntegreerde waterhardheidsregeling om uw glazen te beschermen. Een turboknop staat u toe een volledige lading in 50 minuten te wassen. De vaatwassers zijn flexibel en intelligent ingedeeld.

Nog een keukenhulp van Miele is de koffieautomaat. Dit apparaat is uitgerust met een bonensysteem waardoor de koffiesterkte te regelen is door de fijnheid van de maling aan te passen. De melkschuimer schuimt optimaal, ook bij magere en lactosevrije melk en zelfs bij soja- of geitenmelk. Een perfecte latte macchiato bereidt u met één druk op de knop. Ook het Nespresso-systeem met de kleine, luchtdichte capsules is als inbouwapparaat verkrijgbaar, waarbij u een groot aanbod aan koffie en bijzonder bedienings- en reinigingscomfort kunt verwachten.

De keukenapparatuur van Miele is toegankelijk voor een groot scala aan klanten met verschillende prijsverwachtingen.

Het is niet voor niets dat Miele één van de populairste en bekendste fabrikanten van keukenapparatuur uit Duitsland is. De prijs-kwaliteitverhouding is altijd top. U krijgt bij Miele innovatieve apparaten met prachtig design voor een goede prijs.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!