nobilia (Nobilia Werke J. Stickling B.V. & Co.KG)

Waldstraße 53-57 - 33415 Verl (Duitsland)

Nobilia keukens is een Duitse massaproducent van relatief veelzijdige inbouwkeukens.

Qua prijs produceert nobilia overwegend voor het lage tot middensegment van de markt. Ook kwalitatief zijn de nobilia keukens in de middencategorie in te delen.

De keukenafdelingen van meubelgroothandels en keukenwinkels hebben nobilia keukens in hun assortiment.

Per jaar verlaten ongeveer 560.000 inbouwkeukens de twee fabrieken in Ostwestfalen. Daarmee is nobilia met ruime voorsprong de grootste keukenfabrikant van Duitsland.

Het assortiment van nobilia is erg afwisselend. Keukens zijn individueel vorm te geven door een veelvoud aan melamineharsfronten, foliefronten, acrylfronten en houtfronten. Daartussen zijn ook altijd kleine designhighlights te vinden, zoals fronten met ingelegde glaselementen met mikado-look. Vertegenwoordigd zijn keukens van licht of donker hout, sprankelende modellen in wit, vanille of koffie, evenals hoogglanskeukens in vrolijke kleuren.

Met deze verschillende soorten komt nobilia tot 106 frontvariaties. Daarmee is voor ieder wat wils te vinden.

Bovendien zorgen vormgevingselementen zoals designgrepen, moderne werkbladen, eettafels en verlichtingsconcepten voor een individuele keukenplanning.

De keukenblokvariaties zijn meestal uitgerust met simpele keukenapparatuur van verschillende fabrikanten en worden naar materiaalkeuze en kleurenschema ingedeeld.

Door deze onderverdelingen zijn de meest verschillende stijlen verkrijgbaar, van de stilistisch zeer ingetogen klassieke keuken tot de open woonkeuken voor de hele familie. Ook design- en greeploze minimalistische keukens zijn vertegenwoordigd.

Daarnaast biedt nobilia ook een eigen lijn landelijke keukens aan. De hier gepresenteerde modellen overtuigen door hun nostalgische en gedetailleerde ontwerp.

De keukenfabrikant nobilia hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Daarom heeft nobilia een eigen laboratorium waarin keukens nauwkeurig getest worden. Het doel is dat de meubels een levensduur van minstens 15 jaar kunnen garanderen.

Opzienbarend bij nobilia is vooral de prijs-kwaliteitverhouding. Voor weinig geld is hier een prima keuken verkrijgbaar die bovendien uniek, modern en fris is. Deze massaproducent ontwikkelt zich; daarvoor spreken zijn nieuwe designs, kleurcombinaties en de veelomvattende keukenideeën van de afgelopen jaren.

Sie suchen eine nobilia Küche? Nutzen Sie unseren kostenlosen Service!