Nolte Keukens (Nolte Küchen GmbH und Co. KG)

2 Klantbeoordelingen bekijken

Anni-Nolte-Straße 4 - 32584 Löhne (Duitsland)

Als één van de grootste keukenfabrikanten in Duitsland produceert de ondernemingsgroep Nolte in Oost-Westfalen voornamelijk inbouwkeukens, maar ook daarbij passende slaapkamermeubels.

Vanaf begin 2010 bestaat ook de dochterfirma Nolte Express, die betaalbare discountkeukens aanbiedt. Ze heeft ook zelfbouwmeubels en gestandaardiseerde losse kasten in het programma opgenomen, die al voor lage tarieven verkrijgbaar zijn.

Nolte werd in 1958 opgericht en is nog steeds in familiehanden; nu in de 4e generatie. De export van Nolte keukens bereikt 42 landen wereldwijd.

De keukens van Nolte zijn ingedeeld volgens frontdesign. Verkrijgbaar zijn keukens met gladde fronten, raamwerkfronten of landhuisfronten.

De designkeukens van Nolte zijn simpel en elegant; de greeploze keukens werken jeugdig en modern. Klassieke keukens met gladde fronten maken een opgeruimde en familievriendelijke indruk.

Ook warme en natuurlijke keukens met raamwerkfronten van echt hout, landhuiskeukens, mediterraan-romantische keukens en moderne landhuiskeukens komen voor in het Nolte-assortiment. Deze vallen op door gestileerde fronten, nette omlijstingen, pilaren en vele andere details die gemak uitstralen.

Nieuw bij Nolte zijn de opvallende en zeer moderne fronten in de nieuwste kleurtrends, van materialen als softlak, glas en satijnglas.

De extra planningslijn Matrix 150 is gebaseerd op een 150 mm-maatsysteem dat in de diepte, breedte en hoogte wordt gebruikt. Dit bijzonder simpele standaardraster maakt het makkelijk plannen van een praktische keukenindeling van lades en kasten, evenals ideale verhoudingen voor inbouwapparaten mogelijk. De Matrix 150 is een intelligente greeploze designkeuken die netjes en opgeruimd werkt en ingewikkelde ontwerpen mogelijk maakt.

In 2012 heeft Nolte zijn programma aan verschillende doelgroepen aangepast. De fabrikant maakt onderscheid tussen het “jonge keukentype”, het “familietype”, het “representatieve type”, de “keukenprofessional” en de “alleenstaande keukengebruiker”. Voor elk van deze vijf types heeft Nolte complete concepten ontwikkeld.

In 2011 viel Nolte op door de presentatie van een iPad-App.

Hoewel Nolte zichzelf als eersteklas fabrikant ziet, zijn de materialen en de afwerking als ook de prijzen eerder gemiddeld te noemen.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!