Reginox (Reginox B.V.)

Noordermorssingel 2 - 7461 JN Rijssen (Nederland)

Reginox

Reginox is een Nederlandse fabrikant van spoelbakken en kranen, gespecialiseerd in strak roestvrij staal. Een internationale speler met vestingen in Singapore, Duitsland, China en het Verenigd Koninkrijk, maar altijd gefabriceerd en ontworpen in Rijssen. U kunt een diverse reeks aan vormen en montagestijlen verwachten.

De producent is sterk gepositioneerd, zowel op de nationale als op de internationale markt, met een productie van meer dan 500.000 spoelbakken per jaar. Het bedrijf werkt samen met vele keukenspecialisten, bouwondernemingen, werkbladenfabrikanten etc.

Centraal aan het assortiment van Reginox staat een reeks roestvrij stalen spoelbakken, die uiteraard ideaal met een verdere reeks kranen te combineren zijn.

De RVS-spoelbakken zijn ingedeeld volgens drie montagemethoden; de wijze waarop de spoelbak aan het werkblad bevestigd wordt. Onderbouw spoelunits zitten onder het werkblad, waardoor het oppervlakte van het werkblad onaangetast blijft, en er dus geen stalen deel over de rand van de spoelbak komt. Bij vlakbouw spoelunits bestaat er meestal een minimale stalen marge om de spoelbak heen die op gelijk niveau in het werkblad gemonteerd wordt. Dit heeft voordelen voor de reiniging van uw spoelunit en ziet er elegant uit. Een opbouw spoelunit heeft meestal een grotere stalen rand en vaak ook een geribbelde plaat waar u bijvoorbeeld een droogrek of snijplank op kunt zetten. Deze komt net boven het oppervlakte van uw keukenblad uit en wordt vakkundig bevestigd met een afsluitbare band.

Binnen elk van deze montagestijlen is een reeks aan modellen te vinden. U kunt rekenen op enkele rechthoekige spoelbakken met of zonder afgeronde hoeken, dubbele spoelbakken, ronde spoelbakken en spoelbakken met een kleinere ernaast. Dat alles is in verschillende dieptes verkrijgbaar.

Naast een ruim assortiment aan RVS-spoelbakken heeft Reginox nog een aanbod aan granieten en keramieken gootstenen.

Bij een spoelbak hoort een kraan. Reginox verkoopt een divers assortiment aan kranen voor in de keuken. Daar hoort ook een uittrekbare hand- of vaatdouche bij.

Ten laatste produceert Reginox ook stalen werkbladen, enkele badkamerwastafels en accessoires.

Spoelunits van Reginox worden verkocht met een levenslange garantie, kranen met vijf jaar garantie.

Reginox werkt samen met PITT cooking aan het product PITT by Reginox. Dit is een keukeninnovatie waarbij de branders van een gasfornuis naadloos uit het keukenblad komen.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!