Rotpunkt Keukens (Rotpunkt Rabe & Meyer Keukes B.V. & co.KG)

5 Klantbeoordelingen bekijken

Ladestraße 52 - 32257 Bünde (Duitsland)

Achter de fabrikant ROTPUNKT Keukens gaat het familiebedrijf Rabe & Meyeraus- Bünden schuil.

In de derde generatie produceert het bedrijf nog steeds kwaliteitsinbouwkeukens voor de Duitse en internationale markt.

Rotpunkt biedt een grote hoeveelheid frontkleuren en een assortiment van foliefronten, kunststoffronten, lakfronten, houtdecorfronten en geverniste houtfronten aan. Kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bijzondere: Rotpunkt keukens biedt niet alleen traditionele keukenkasten in verschillende uitvoeringen, hoogten en combinaties aan. U vindt er ook kledingkasten, kastwanden met schuifdeuren en TV-meubels.

Dit zorgt voor een consequent en homogeen beeld van uw woonruimte. Alle designkeukens van Rotpunkt zijn georiënteerd aan een minimalistische esthetiek en maken een kwalitatief zeer hoogwaardige indruk.

De greeploze keukens zien er hoogwaardig, edel en rechtlijnig uit. Ze worden gekenmerkt door een radicaal minimalisme, ongebroken lijnvoering en een designgeoriënteerd oog voor detail.

Deze modellen van Rotpunkt zijn uitstekend. De ontwerpen van de categorie kunststofkeukens horen daar ook bij, en onderscheiden zich van de greeploze keukens alleen door hun kunststofcoating. Deze keuken is niet alleen bijzonder makkelijk te onderhouden maar ook betaalbaar.

Een interessant samenspel van licht en kleur zien we in de lakkeukens van Rotpunkt. U kunt kiezen tussen spiegelende hoogglansoppervlaktes of matte oppervlaktes. In ieder geval worden ook hier zeer professionele, kubistische designkeukens gepresenteerd die met vriendelijke woonelementen gecombineerd en zodoende in de gehele woonruimte geïntegreerd kunnen worden. Enkele modellen oriënteren zich bovendien aan de landelijke stijl voorzien van kenmerkende lijst- en cassettefronten en glashangkasten. Meer landhuiskeukens met al deze attributen zijn in de serie hout te vinden.

Voor de productie van de fronten worden hoogwaardige hardhoutsoorten gebruikt die de keukens een sterke expressiviteit en edele glans geven. Zelfs de donkere en zeer rustieke modellen maken met Rotpunkt-design een licht, moderne indruk.

Samengevat is Rotpunkt een kwaliteitsfabrikant wiens inbouwkeukens qua prijs in het hoge middensegment te vinden zijn.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!