Sachsen keukens (Sachsenküchen Hans-Joachim Ebert GmbH)

Dresdner Straße 78 - 01744 Dippoldiswalde (Duitsland)

SACHSENKÜCHEN produceert sinds meer dan 100 jaar hoogwaardige en leefbare keukens. Het bedrijf biedt hoge kwaliteit en functionaliteit van zijn producten door een flexibel productieproces en hooggekwalificeerde medewerkers. In het mooie Duitse Erzgebergte, niet ver van Dresden vandaan, produceren de ca. 215 medewerkers ongeveer 17.000 keukens per jaar.

SACHSENKÜCHEN vervaardigt designkeukens, klassieke en landelijke keukens van hout, lak, kunststof en glas. Greeploze keukens zijn er in iedere categorie. Er is keuze uit 28 verschillende corpusdecoren, waarbij de binnenkant van de meubels gelijk is aan de buitenkant, met uitzondering van corpussen met een glanzend, gelakt of gefineerde front.

Voor de kastdeurtjes en schuifkasten wordt alleen gebruik bemaakt van scharnier-, uittrek- en geleidesystemen van topmerken. Daardoor kunnen kasten en lades vrijwel geluidloos worden dicht gedaan.

Regelmatige controles door de producent zorgen ervoor dat de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Alle materialen die in het productieproces worden ingezet worden gecontroleerd op schadelijke stoffen. De inzet van Sachsen Küchen voor kwaliteit en veiligheid is diverse keren beloond: in 1999 met de Oskar voor de middenstand, in 2007 met de grote prijs van de middenstand, in 2010 Sachsen Premier, in 2010 Eventstar. In 2011 ontving het bedijf de titel “ beste opleidingsbedrijf in Sachsen”. In 2013 werd Sachsenküchen op het gebied van innovatie, hoge kwaliteit, functionaliteit, ergonomie beloond met de Plus X Award en ontving bovendien de award “beste product van het jaar 2013”.

Een SACHSEN-keuken beweegt zich wat prijs betreft van het lage middensegment tot bovenste middenklasse.

Overig Sachsen keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!