Schüller Keukens (Schüller Möbelwerk KG)

Rother Straße 1 - 91567 Herrieden (Duitsland)

De keukenfabrikant Schüller begon in 1954 in een eenvoudige timmerloods, waar hij destijds zeer populaire keukenbuffets produceerde. Sindsdien volgt Schüller vooruitstrevende trends en let daarbij op gecertificeerde kwaliteit, de veiligheid en de milieubewustheid van de inbouwkeuken.

De vijf aangeboden keukenprogramma’s heeft Schüller aan de persoonlijkheid van de klant aangepast.

De Living lijn wordt als familiekeuken bestempeld en gepresenteerd als licht, vrijgevig, communicatief, praktisch en naar het woonbereik toe open. Terwijl er op het onderhoudsgemak, de stevigheid van de oppervlakten en een kindvriendelijke indeling wordt gelet, zijn de modellen toch vooral designgeoriënteerd en stilistisch aantrekkelijk.

Het programma Start werd speciaal voor starters ontwikkeld. Flexibel, praktisch, jeugdig, simpel en toch stijlvast zijn de keukens in deze lijn, die ook door een intelligente kastindeling veel ruimte creëren.

De comfortkeuken Prime van Schüller is de ideale oplossing voor veeleisende klanten. Bij de planning van dit programma speelden waarden zoals comfort, ruimtelijkheid, ergonomie, functionaliteit, levensduur en gebruik van de ruimte een centrale rol. Van deze keuken zult u lang plezier hebben.

Met de keukenlijn Image spreekt Schüller vooral de esthetisch zeer bewuste en veeleisende klanten aan. Hier worden technisch verfijnde designkeukens aangeboden, die volgens het devies form follows function ontworpen zijn. Een stijlbewuste inzet van materiaal, ruime werkvlakken en geraffineerde verlichtingsconcepten zetten accenten en maken van de keuken een showroom waarin je samen met vrienden en familie kunt koken en feesten.

Ten slotte laat Schüller met de keukenlijn Feeling zich van haar romantische kant zien. De deels nostalgische, deels rustieke maar toch moderne landhuiskeukens met hoogwaardige kleuren en materialen zorgen voor een harmonisch beeld.

De keukenfabrikant Schüller biedt een groot assortiment grepen en knoppen voor fronten en werkbladen aan om uw keuken nog beter af te stemmen op uw wensen.

Noemenswaardig zijn ook de beide ergonomiesystemen 715 en 780 die met een desbetreffende opbouwhoogte van 715 of 780 cm aan langere mensen tegemoet komen en extra opslagruimte bieden.

Door zijn enorme diversiteit aan concepten en materialen slaagt Schüller erin om de prijs van zijn inbouwkeukens vanaf het onderste middensegment te laten beginnen. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en speelruimte reiken de prijzen tot in het duurdere segment.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!