SMEG (SMEG Nederland B.V.)

Withoedenveem 12 - 1019 HE Amsterdam (Nederland)

De extravagante en veelzijdige apparatuurfabrikant Smeg uit Italië brengt design en functie samen in haar aantrekkelijke klassieke en innovatieve keukenapparaten.

Kenmerkend voor Italiaans binnenhuisontwerp is dat zij zich oriënteert aan toonaangevende en veeleisende trends. De moderne inbouw- en vrijstaande apparatuur van Smeg is hier een uitstekend voorbeeld van.

Het assortiment in het bereik koken en bakken omvat een grote keuze aan 60 cm inbouwovens in vele bonte kleuren, vrijstaande, flexibele haardoplossingen in alle hoogten en breedten - ook in charmante retro-uitvoering -  en een veelvoud aan kookplaten: inductiekookvelden, gaskookvelden, grills, lavasteen, Teppanyaki-grills en andere apparaten die ook als module in een flexibele dominomaat verkrijgbaar zijn.

De afzuigkappen zijn er als eiland-, inbouw-, schouw- of vlakscherm. Ook aantrekkelijke designafzuigkappen zijn onderdeel van het assortiment.

Het assortiment aan koelkasten en vriezers is groot. Koelkasten, vrieskasten, koelvriescombinaties en wijnkoelkasten zijn zowel in puristisch-modern als ook in nostalgisch design verkrijgbaar.

Bij de vaatwassers is er iets te vinden voor alle keukens, in alle gangbare maten, vrijstaand, onderbouw, integreerbaar, volledig integreerbaar en ook in de stijl van de jaren '50.

Met een exclusieve koffieautomaat in verschillende kleuren en designs of veelzijdige spoelbakken en armaturen in de typische Smeg-stijl biedt Smeg ook op het gebied van accessoires een veelzijdig assortiment.

Veel keukenapparaten zijn van gepolijst edelstaal en zijn in hun design uitermate puristisch. Door hun uiterlijk stralen ze kracht, exclusiviteit en een sterk gevoel voor esthetiek uit. Andere apparaten charmeren weer door hun ouderwetse uiterlijk en zijn echo’s van de stijl van de jaren ’50. Door de veelvoud aan ontwerpstijlen kan Smeg haast iedereen op zijn wenken bedienen.

Originele en comfortabele speelsheid zoals men ze in een professionele keuken verwacht ronden het standaardassortiment van Smeg in de richting van het luxesegment af. De kern van van de fabrikant ligt echter duidelijk in het middensegment.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!