Topline Maatwerkbladen B.V.

Grensstraat 6 - 7041 GZ 's-Heerenberg (Nederland)

Topline Maatwerkbladen B.V.

Het bedrijf Topline maatwerkbladen bestaat sinds 1 januari 2015 en komt voort uit een samenwerking van Royal Stone Nederland BV en Marco Werkbladen BV, beide gerenommeerde bedrijven met een lange geschiedenis.

Royal Stone

Royal Stone heeft verschillende locaties gehad. Begonnen is het bedrijf in 1993 in Oosterhout. Reeds in 1995 bestond de noodzaak te verhuizen naar een grotere productieplaats, deze werd gevonden in Doetinchem. In 2001 werd er in ’s-Heerenberg een volledig nieuwe en moderne fabriek gebouwd, die al in 2005 door de groei een uitbreiding nodig had. Vanaf 2009 bestaat er voor de productie een tweede locatie, te weten in De Heurne.

Samen hebben de fabrieken in De Heurne en ’s-Heerenberg een oppervlakte van 10.000 m². Er zijn 70 medewerkers in dienst die ca. 14.000 orders behandelen per jaar. Royal Stone maakt voor zijn werkbladen gebruik van composiet, keramiek, graniet en beton. Het bedrijf verzorgt zelf ontwerp, productie plus logistiek en het transport.

Marco Werkbladen

In 1990 is het bedrijf Marco Werkbladen in Millingen aan de Rijn begonnen met de productie van werkbladen. Een tweede locatie voor de productie werd in 2003 toegevoegd. In Beuningen ontstond in 2007 een nieuwe fabriek waarin beide locaties konden worden samengevoegd. Tien jaar later werd Uniblad door Marco Werkbladen overgenomen. In totaal heeft Marco Werkbladen in Beuningen een oppervlakte van 8.000 m².

Bij Marco Werkbladen werken ca. 65 medewerkers die met circa 45.000 orders per jaar te maken hebben. Voor zijn werkbladen maakt Marco Werkbladen gebruik van hout, spaanplaat, Sima Core, HPL, Hi-Macs en Multiplex. Evenals bij Royal Stone is van ontwerp, productie tot logistiek en transport alles in eigen beheer van het bedrijf.

Topline maatwerkbladen

Zoals gezegd, Topline maatwerkbladen is ontstaan uit Royal Stone Nederland BV en Marco Werkbladen BV. Het bedrijf heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in zijn vaandel staan, net als goede prijzen, betrokkenheid met zijn klanten en leverbetrouwbaarheid.

De producten van Topline maatwerkbladen kunnen niet direct door particulieren worden gekocht, maar worden via keukenstudio’s in Nederland en Duitsland verkocht.

Overig Topline Maatwerkbladen B.V.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!