Tristar Keukens

Rootven 1 - 5531 MB Bladel (Nederland)

Tristar Keukens

Tristar Keukens is een fabrikant met 35 jaar ervaring die zich concentreert op 'keukens met sterallure'. Degelijkheid, vakmanschap, maatwerk, en eigen beheer van productie staan daarin voorop. 'Sterallures' betekent echter niet dat Tristar van de wensen van de klant afwijkt. Zowel van de keukens als van de service kunt u kwaliteit verwachten. Qua prijsklasse bevindt Tristar zich in het middensegment.

De website van Tristar Keukens is bedoeld om een voorproefje van hun assortiment te geven. Voor een volledig inzicht over het aanbod, 50 keukenmodellen, 50 fronten in 5.000 kleuren, 28 grepen, 13 knoppen, kunt u dus het beste ook naar een van de vele dealers in het land gaan.

Het assortiment van Tristar is onderverdeeld in vier groepen. Greeploze keukens zijn visueel strak en rustig, waardoor het geraffineerde lijnen- en kleurenspel in het oog springt. Door hoogkwalitatieve scharnieren, lades en binnenwerken blijven deze keukens in het gebruik soepel en geruisloos. Tristar gebruikt graag robuuste materialen zoals graniet voor werkbladen.

Klassieke keukens bieden modern comfort in een stijlvol jasje. Hier vallen onder andere apparaten met klassieke vormen, zoals een afzuigkap in de vorm van een bol. Daarnaast zijn er fronten beschikbaar die op speelse wijze met onregelmatig afgewerkte randen een vintage gevoel oproepen.

Nog meer nadruk op warmte ligt er in Tristars nostalgische keukens. U kunt een animerend gebruik van houttinten, warme kleurcontrasten, manden, tegelpatronen en sierlijk afgewerkt hout verwachten.

Moderne keukens zijn strak, licht en leggen de nadruk op de prachtig ontworpen high-end apparatuur van Neff, Bosch of Miele die het centrum van uw kookervaring zal zijn. De metallic tinten worden geïntegreerd in de visuele compositie van de keuken, bijvoorbeeld door de grepen aan de apparatuur aan te passen.

U heeft een grote keuze aan frontmateriaal zoals: massief/fineer hout, acryl hoogglans, mdf-folie, mdf zijde- en hoogglans gelakt, melamine.

Tristar Keukens belooft een vlotte levering, en biedt 10 jaar garantie op foliedeuren.

Overig Tristar Keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!