Tulp Keukens

Ambachtsstraat 2 - 7461 TP Rijssen (Nederland)

Tulp Keukens

Tulp keukens is een van de bekendste Nederlandse keukenfabrikanten met 12 eigen showrooms door heel Nederland. Het bedrijf bestaat meer dan 25 jaar en produceert haar keukens in eigen fabriek te Rijssen.

Dagelijks produceert Tulp 15 à 20 keukens en biedt ook rondleidingen in haar fabriek aan geïnteresseerde klanten.

Tulp keukens staat voor betaalbaar maatwerk. Het bedrijf is FSC- en PEFC-gecertificeerd, wat betekent dat het milieubewust hout gebruikt.

De keukens van Tulp zijn als volgt gecategoriseerd: Designkeukens blinken uit in eigenzinnigheid en vorm; eenvoudige keukens zijn ontworpen om een gevoel van ruimtelijkheid en rust te creëren; moderne keukens omarmen de esthetiek van de keukenapparatuur op strakke wijze; en nostalgische keukens roepen een tijdloos klassiek gevoel op.

Omdat Tulp keukens een eigen lakstraat heeft kan het uw keuken leveren in bijzonder veel kleuren.

Tulp keukens heeft regelmatig acties en een groot assortiment afgeprijsde showroomkeukens: zeker de moeite waard om in de gaten te houden voor echte koopjesjagers.

Keukenmeubels van Tulp worden geleverd met een garantie van 25 jaar en het hang- en sluitwerk zelfs levenslang. Daarbij moet u wel in de gaten houden dat deze garantie alleen voor de eerste eigenaar geldt en ook alleen voor aantoonbare fabricagefouten.

Overig Tulp Keukens

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!