UW WENSEN

370 SOFT pro Artego Keuken

Aanbieding van
Woonstudio Joy (Ridderkerk)

Keurmeesterstraat 15G
2984 BA Ridderkerk

Telefoon: 0180 – 487 851

Prijs:
12.990 € 18.765 €* *Oorspronkelijke prijs van de aanbieder
Prijs inclusief apparatuur
Klagen over aanbod

Model/decor is nabestelbaar

Keuken is wijzigbaar

Aantal lopende meter: 3

Montage tegen meerprijs mogelijk

Levering tegen meerprijs mogelijk binnen een straal van 100 km

Beschrijving van artikel

370 SOFT pro Artego Keuken

Aanbiedingstype: Keukenaanbieding

De keuken meubelen zijn uitgevoerd in een matlak en fingerprintproof versie en voorzien van een soft sluit systeem. De traverse lijsten zijn uitgevoerd in wit lak alsmede de plint. Tevens is de spoelkast voorzien van een metalen bodem en is de lade voorzien van een bestekindeling.

De oven heeft een magnetronfunctie en de kookplaat is met geïntegreerde afzuiging.

Het werkblad in dit ontwerp is van keramiek en is voorzien van een randafwerking van 2 cm. Ook de achterwand is van het zelfde materiaal en de tekening loopt van het werkblad door in de achterwand. Tevens is het werkblad voorzien van een gun metal, Topzero, spoelunit.

TopZero spoelbakken worden als het ware randloos in het blad afgewerkt, er is dus helemaal geen rand zichtbaar. De TopZero spoelbak is een perfect alternatief voor de bekende onderbouwbak. Zo wordt stootschade aan randen rondom de bak immers voorkomen. Handig bij keramiek!


De opstelling is in verschillende kleuren/afmetingen verkrijgbaar.

Omvang van aanbieding: Prijs inclusief apparatuur

Oven - Pelgrim Keukenapparatuur MAC834ANT

Omschrijving
Deze multifunctionele oven van Pelgrim in de kleur antraciet (RAL7016) biedt met een binnenruimte van maar liefst 51 liter zeer veel ruimte om lekker te bakken. De oven is uitgerust met 13 ovenfuncties, 127 automatische programma’s en een magnetronfunctie met invertertechniek. Hiermee kun je gerechten eenvoudig gelijkmatig bereiden of verwarmen. De multifunctionele oven is dankzij het TFT kleurendisplay perfect voor iedereen die van design houdt. Dit display met tiptoetsbediening en een draai-/drukknop geeft heldere, frisse foto’s en teksten weer. Deze foto’s en teksten leiden je eenvoudig door het menu en maken instellingen en mogelijkheden nauwkeurig leesbaar. Dat ziet er niet alleen mooi uit; het biedt ook veel gebruiksgemak.

meer informatie minder informatie

kookplaat met afzuiging - Pelgrim Keukenapparatuur IKR3073F

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging geeft je keuken een luxe uitstraling. Naast het strakke minimalistische design biedt dit model ook veel gebruiksgemak, zoals de AutoAir functie waarmee de afzuigstand automatisch wordt afgestemd op het gebruik van de kookplaat.

meer informatie minder informatie

Koelkasten: Inbouwkoelkast - Pelgrim Keukenapparatuur PKO3082

De inhoud van de koelruimte is maar liefst 138 liter; genoeg ruimte om je boodschappen in kwijt te kunnen. Met de elektronische temperatuurweergave selecteer je eenvoudig de gewenste koeltemperatuur. Laat je per ongeluk de deur open staan dan hoor je een alarmsignaal. Ook handig: de koelkast is voorzien van 3 vrij in te delen draagplateaus voor optimaal gebruiksgemak.

meer informatie minder informatie

Vaatwasser - Pelgrim Keukenapparatuur GVWC330L

Deze ruime vaatwasser van Pelgrim zorgt voor een uitstekend schone vaat. De vaatwasser biedt ruimte aan 16 couverts en is voorzien van 7 wasprogramma’s. De bovenkorf is in hoogte verstelbaar die je zelfs met volle belading in hoogte kunt verstellen. De besteklade kan in de breedte ingeschoven worden waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld hoge wijnglazen of vazen. Zo kun je de machine enorm flexibel indelen en door de ledverlichting in de kuip heb je optimaal zicht. De vaatwasser valt in energieklasse C en is met een geluidsniveau van 42 dB(A) zeer stil. Erg handig is het zelfreinigingsprogramma. Met één druk op de knop maakt de vaatwasser zich automatisch schoon. Met AutoProgram meten vuilsensoren de vervuilingsgraad van het water en passen daar automatisch het wasprogramma op aan. Zo hoef je zelf geen passend programma meer te kiezen. Ook de vuilste pannen en schalen worden schoon door de extra krachtige turbosproeiers onderin de kuip. Deze vaatwasser kan worden verbonden met jouw telefoon via de ConnectLife app.

meer informatie minder informatie

Onlinebericht aan Woonstudio Joy

De velden met * zijn verplicht.


Nu het complete aanbod van de dealer laten zien ...

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!