Apparatuurfabrikanten-beoordelingen:
ATAG

ATAG - ATAG Keukenapparatuur
Impact 83, 6921 RZ Duiven

atag_logo_onder
Totaalgemiddelde:
Positief
64 %
Neutraal
29 %
Negatief
0 %
Totale score: Zeer goed
13 Klantbeoordelingen

Beoordeling in detail

Apparatuur (geleverd met keuken)

Fornuis/Oven
Kookplaat
Vaatwasser
Koelapparaat
Afzuigkap

Nu beoordeling afgeven

Heeft u ervaring met deze onderneming? Deel uw mening met andere gebruikers - beoordeel nu!

Nu feedback geven!

Beoordelingen en ervaringen

Zeker een goede keus

Beoordeling van Bakker uit Breda, geschreven op 12-08-2020

We hebben een keuken gekocht en een bij keuken in de zelfde stijl Genoeg keus voor eigen ideeën en mee denken met het ontwerp En op maat gemaakt zonder gezeur over standaard kasten En compleet geleverd Meer »

Duidelijke offerte en prijs
-

Blijf weg van deze keukenboer

Beoordeling van Tony van uit Amsterdam Zuidoost, geschreven op 05-04-2020

Kuechentreff Villa Arena cq Kitchendiscounter.NL Advies: Mijdt deze keukenboer, Ewout van der Veen is niet in staat een behoorlijke keuken te leveren. Na dat je getekend hebt wordt er niet naar je Meer »

Voor dat je getekend hebt prima
Geen communicatie, leugens en bedrog

Zeer tevreden

Beoordeling van Stefanie uit Heiloo, geschreven op 18-12-2018

Na wat slechte ervaringen met keukenzaken in nederland gingen wjj op aanraden van vrienden naar ekelhoff in nordhorn. Wij hadden al een technische tekening en hebben deze als uitgangspunt genomen bij Meer »

Fantastische communicatie
Geen negatieve opmerkingen

Top keukens uit Duitsland

Beoordeling van Veroorf uit Den Hoorn, geschreven op 04-11-2018

Volledige keuken incl inbouwapparatuur: zonder afspraak langsgegaan in Duitsland. Werden zonder problemen geholpen en zijn 3 uur bezig geweest. Uiteindelijk prachtige keuken uitgezocht en veel goede tips en Meer »

Strak geplaatst
Passtrook en handgreep-lijst paste niet, komen ze voor terug

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

goede eerste kennismaking

Beoordeling van Ratopek uit zorg huiskamer, geschreven op 17-10-2018

Het voorbereiden van de aankoop van de nieuwe keuken ging gepaard met het nodige bel- en email verkeer. Wij werden uiterst vriendelijk te woord gestaan, ook al moesten wij soms even wachten totdat de Meer »

kwaliteit
bereikbaarheid telefonisch

onze Parel keuken

Beoordeling van I. van der Vecht uit amsterdam, geschreven op 21-06-2018

We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Parel Keukens en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Parel keukens verschillende Meer »

luisteren naar onze wensen
-

mijn droom keuken

Beoordeling van maryam kazemifar uit almere, geschreven op 10-06-2018

ik heb een L vorm keuken bij parel keuken gekocht.dat is erg leuk.ik heb uitgebreid advies van adviseur gekregen.ze stonden open en geduldig voor mijn wensen.ik ben helemaal tevreden met mijn nieuw Meer »

goed
-

Top tent

Beoordeling van Eddy Ferwerda uit Meppel, geschreven op 02-01-2018

Wij hebben hier een keuken gekocht voor een mooie prijs. De klantvriendelijkheid is echt heel top en er wordt met je meegedacht aan design. Geen flauwekul of mooie praatjes gewoon zoals het is. De plaatsing Meer »

Goed werk
Geen

DE keuken

Beoordeling van fam. v/d Berg uit St. Annaparochie, geschreven op 09-11-2016

Mooie keuken en geheel naar eigen inzicht. Top advies en voorlichting. Erg veel verstand van keukens en duidelijk inzicht van de wensen. Bij het thuisbezoek en het inmeten werd nogmaals prima advies Meer »

Top advies
Tot nu toe geen problemen

2 van 2 lezers vonden deze beoordeling waardevol

ervaring met parel keukens

Beoordeling van Hayat Boukamir uit Almere, geschreven op 24-10-2016

De ontvangst was hartelijk en ontspannen. Er werd echt de tijd en aandacht voor ons ontwerp genomen en kregen zeer veel goed advies. . Vanaf het begin meedenken tot het definitieve plan geleverd is, is dit Meer »

zeer professioneel
geen

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol


Pagina 1 van 2

<< terug | 1 | |

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!