ATAG (ATAG Keukenapparatuur)

Impact 83 - 6921 RZ Duiven (Nederland)

ATAG

ATAG is een in Nederland bekend apparatenmerk. Deze fabrikant uit de Gorenje-groep biedt een veelzijdig assortiment exclusief voor de keukenspeciaalzaak.

Ovens, kookplaten, afzuigkappen, stoomovens, koffieautomaten, vaatwassers en koel- en vrieskasten zijn de klassieke en moderne componenten die ook binnen het assortiment van ATAG centraal staan. Bij alle elektronische apparaten staat design voorop. Individualiteit, perfecte lijnen, nette verbindingen van glas of edelstaal - met deze waarden past ATAG apparatuur in de minimalistische en moderne keuken van vandaag.

Ook innovatie en de nieuwste technologieën worden bij ATAG op waarde geschat. Hogecapaciteits afzuigkappen, vernieuwende panorama-kookvelden met inductie- en gaselementen en efficiënte, goed uitgeruste koel- en vriesapparaten verschaffen ATAG haar bekendheid binnen de Nederlandse markt.

Op het gebied van intelligent ruimtegebruik in de keuken valt ATAG op met zijn "Puzzle"-systeem, een assortiment van modulaire en flexibel combineerbare dominoprodukten in een raster van 33 cm. Zo zijn ook exotische componenten zoals een Teppan Yaki grill, een wokbrander of friteuse op een klein oppervlakte te realiseren.

De kernwaarden van de keukenapparatuurfabrikant ATAG blijven stijl en design. Het is een van de fabrikanten die zich zeer aan moderne keukentrends oriënteert en daarmee het wat minder ambitieuze Gorenje-assortiment (ook: Pelgrim en ETNA) in het hogere segment aanvult. Qua prijs zit ATAG in het middensegment.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!