ETNA (Etna Keukenapparatuur)

9 Klantbeoordelingen bekijken

Impact 83 - 6921 RZ Duiven (Nederland)

ETNA

ETNA Keukenapparatuur is een van de bekendere Nederlandse fabrikanten en opereert, enkele uitzonderingen daargelaten, vooral in het lage prijssegment. Het bedrijf heeft ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen.

ETNA heeft een ruim assortiment waarin elk type apparaat een plek inneemt. Ongeacht wat u zoekt is er altijd een zeer gunstig geprijsd instapmodel beschikbaar. Maar ETNA biedt ook luxere uitvoeringen die tot in het middensegment lopen. De apparatuur van ETNA wordt verkocht bij vele elektronicaketens zoals de Harense Smid en BCC, maar ook bij particuliere zaken.

De meeste apparaten zijn beschikbaar als inbouwvariant en vrijstaand. Daarbij heeft u consequent voor elk type apparaat keuze uit meerdere modellen. Kookplaten zijn bijvoorbeeld als gas, keramisch, inductie, en elektrisch verkrijgbaar. Daarbij kunt u kiezen uit solo- en combimagnetrons, conventionele tot stoomovens, en vele verschillende afzuigkapontwerpen. Uiteraard heeft Etna ook koel- en vrieskasten, vaatwassers en kranen.

ETNA is net als Pelgrim onderdeel van ATAG Nederland. Dat betekent dat de service via ATAG loopt. Apparaten van Etna hebben 5 jaar garantie, mits ze binnen 30 dagen geregistreerd zijn.

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!