Pelgrim Keukenapparatuur

15 Klantbeoordelingen bekijken

Impact 83 - 6921 RZ Duiven (Nederland)

Pelgrim Keukenapparatuur

Pelgrim Keukenapparatuur is een Nederlands merk dat zich vooral richt op het lage en midden prijssegment. Het bedrijf bestaat al langer dan 90 jaar en is inmiddels net als Etna Keukenapparatuur onderdeel van ATAG Nederland B.V. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van betaalbare instapmodellen tot luxer uitgevoerde middenklasse.

Zelf heeft het bedrijf een showroom in Duiven. Een groot aantal dealers in Nederland verkoopt Pelgrim, waardoor er altijd een adres in de buurt is. De apparatuur van Pelgrim biedt betaalbare kwaliteit voor iedereen, van de passieve, snelle kok tot de gepassioneerde hobbykok.

Pelgrim's apparaten: afzuigkappen, kookplaten, koelkasten, magnetrons, vaatwassers, ovens, fornuizen, steamers, wasmachines en drogers. Deze zijn stuk voor stuk in vele varianten beschikbaar. Een instapmodel tegen bodemprijs zit er altijd tussen, maar u kunt ook voor een luxere versie tot in het middensegment gaan. Bovendien zijn bijna alle apparaten vanzelfsprekend als inbouwvariant en vrijstaand verkrijgbaar, waardoor u bij Pelgrim aan het juiste adres bent voor zowel latere toevoegingen aan reeds gebouwde keukens áls voor een nieuw keukenproject.

Pelgrim biedt ook een reeks accessoires aan zoals pannen, kranen, bakplaten, stoomschalen en wokringen.

Pelgrim Keukenapparatuur produceert gangbare apparaten die weinig extravagant zijn, maar tegen een zachte prijs uw keuken kunnen verrijken.

Apparaten hebben standaard 5 jaar garantie. Als u in één koop vier of meer apparaten bij Pelgrim koopt krijgt u 8 jaar garantie. Na de eerste 2 jaar garantie betaalt u echter wel zelf de voorrijkosten. Ook is het een voorwaarde voor garantie dat u de apparatuur binnen 30 dagen na aankoop online registreert.

Overig Pelgrim Keukenapparatuur

Aanbod

Nu offerte aanvragen:

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!